Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Norimberk prý zvažuje kvůli finančním potížím prodej Petráka

Český fotbalista Ondřej Petrák by mohl odejít z Norimberku. Třiadvacetiletý záložník podle deníku Bild figuruje mezi hráči, jejichž prodej vedení druholigového německého klubu zvažuje, aby se vyhnulo odečtu bodů kvůli finančním potížím.

Petrák by mohl po zranění pomoci Norimberku v boji o záchranu

Český fotbalista Ondřej Petrák by měl být připraven pomoci Norimberku v sobotním závěrečném utkání německé ligy se Schalke, ve kterém bude bavorský celek odvracet hrozbu přímého sestupu. Petrák měl problémy s kotníkem, ale dnes již trénoval s týmem. Podobně je na tom jeden z klíčových hráčů týmu Marcus Feulner.

Petrák bude Norimberku kvůli zranění chybět nejméně jeden duel

Český obránce Ondřej Petrák bude chybět fotbalistům Norimberku nejméně ve středečním bundesligovém utkání proti Stuttgartu. Zimní posila z pražské Slavie musela ve víkendovém zápase po úderu od protihráče už po 22 minutách střídat, podezření na zlomeninu se ale nepotvrdilo.

Petrák měl radost, že unikl červené kartě, a těší se na Bayern

Českého fotbalistu Norimberku Ondřeje Petráka potěšilo, že rozhodčí v nedělním vítězném zápase s berlínskou Herthou (3:1) vzal zpět svůj verdikt a nakonec mu neukázal první červenou kartu v kariéře. Jednadvacetiletý obránce či záložník už se těší na Bayern Mnichov.

Petrák při soutěžní premiéře za Norimberk nervózní nebyl

Ondřej Petrák pomohl Norimberku ukončit rekordní sérii bez vítězství, při sobotní premiéře v německé lize prý však nervózní nebyl. Na hřiště přitom naskočil až v 55. minutě místo zraněného stopera Pera Nilssona a nakonec v úvodním jarním kole přispěl k výhře 4:0 nad Hoffenheimem.

Petrák debutoval v dresu Norimberku, v přípravě odehrál poločas

Český reprezentant do 21 let Ondřej Petrák má za sebou vítězný debut v dresu Norimberku. Lednová posila z pražské Slavie odehrála za německý tým druhý poločas přípravného utkání se Steauou Bukurešť a pomohla k výhře 5:1.

Petráka potěšil velký zájem Norimberku, prý ho chtěl už v létě

Český reprezentant do 21 let Ondřej Petrák si po přestupu z pražské Slavie do Norimberku pochvaloval, že o něj bundesligový celek měl dlouhou dobu velký zájem a chtěl ho získat už loni v létě. Defenzivní záložník doufá, že se i přes velkou konkurenci dokáže prosadit do sestavy.

Petrák přestoupil ze Slavie do Norimberku

Záložník Ondřej Petrák přestoupil z pražské Slavie do německého Norimberku. S předposledním týmem bundesligové tabulky, jehož barvy hájí další dvojice bývalých slávistů Tomáš Pekhart a Adam Hloušek, podepsal jednadvacetiletý fotbalista smlouvu do konce června 2017.

Jednadvacítce budou v přípravě chybět Přikryl s Petrákem

Česká reprezentace do jednadvaceti let bude v přípravných zápasech na Kypru a v Anglii postrádat záložníky Tomáše Přikryla ze Sparty a Ondřeje Petráka ze Slavie. Trenér Jakub Dovalil proto na závěrečná utkání letošního roku dodatečně povolal slávistu Jaromíra Zmrhala.

Petráka potěšilo, že jeho první ligový gól pomohl Slavii k výhře

Ondřej Petrák měl obrovskou radost, že jeho premiérový ligový gól pomohl pražskému celku k vítězství 2:0 nad Teplicemi. Domácí tým v dnešní dohrávce 7. kola dlouho nemohl odpor Teplic zlomit, hráči ale do posledních chvil věřili, že to proti oslabenému soupeře dokážou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele