Mihálik si v Alkmaaru přetrhl vazy v koleně a skončila mu sezona

Českému reprezentantovi do 21 let Ondřeji Mihálikovi v Alkmaaru předčasně skončila sezona. Bývalý jablonecký hráč, který odešel v zimě do Nizozemska jako ofenzivní posila, si přetrhl vazy v koleně a čeká ho dlouhá pauza. Třetí celek nizozemské ligy o tom informoval na svém webu.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Jablonec vyměnil trenéra i kompletní ofenzívu. Zaútočí pod Radou na poháry?

Nový trenér. Nový útok. Nový vzestup? Jablonec prošel přes zimní přestávku několika změnami a na jaře se nejen jeho fanoušci, ale i zbytek ligy mají na co těšit.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Mihálik přestoupil z Jablonce do Alkmaaru

Záložník Ondřej Mihálik přestoupil z Jablonce do Alkmaaru. Dvacetiletý hráč a člen národního týmu do 21 let podepsal s třetím týmem nizozemské ligy smlouvu do června 2022.

Jablonecký Mihálik při gólu vůbec nevěděl, kam vystřelil

Ofenzivní záložník Ondřej Mihálik zajistil fotbalistům Jablonce mazáckým zakončením brejku nad brankářem Janem Laštůvkou v 64. minutě remízu 1:1 se Slavií, sám přitom vůbec nevěděl, kam vystřelil. V lize se reprezentant do 21 let trefil po více než dvou měsících a korunoval svůj comeback do základní sestavy Severočechů, kam se vrátil v minulém utkání v Karviné.

Útočník Mihálik prodloužil v Jablonci smlouvu o tři roky

Český reprezentant do 21 let Ondřej Mihálik prodloužil v Jablonci smlouvu do konce června 2020. Dvacetiletý útočník má za sebou vydařenou sezonu, ve které v první lize nastřílel sedm branek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele