Další články

Podle Mihálika je pro České Budějovice remíza se Spartou ztráta

Jako ztrátu bodů vnímá bezbrankovou remízu Českých Budějovic s pražskou Spartou útočník Jihočechů Ondřej Mihálik. Čtyřiadvacetiletého hráče mrzelo, že zahodil možná největší šanci utkání 20. kola první ligy.

Mihálik ukončil více než roční čekání na ligový gól

Více než roční čekání na ligový gól ukončil v úvodním kole nové sezony nejvyšší soutěže proti Teplicím křídelník Ondřej Mihálik. První trefou v lize od 8. července loňského roku zařídil Českým Budějovicím výhru 1:0. Pro letní posilu Jihočechů představovala branka velkou úlevu.

Mihálik stráví rok na hostování v Českých Budějovicích

Kádr Českých Budějovic posílil křídelník Ondřej Mihálik. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní univerzál bude na jihu Čech rok hostovat z Plzně, kde se zatím natrvalo neprosadil do základní sestavy. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Vydřený a šťastný gól, řekl Mihálik o své pohárové brance Liberci

Plzeňák Ondřej Mihálik jako náhradník zařídil Viktorii vítězství 1:0 nad Libercem a postup do semifinále domácího poháru MOL Cupu. Čtyřiadvacetiletý útočník gól z 87 minuty, který mu velkou chybou nabídnul hostující brankář Filip Nguyen, označil za vydřený a šťastný.

Mihálika po návratu do Alkmaaru zaskočil stav stadionu

Plzeňského útočníka Ondřeje Mihálika po návratu do jeho bývalého klubu Alkmaaru, kde Viktoria ve středu odehraje zápas druhého předkola Ligy mistrů, překvapil stav stadionu. Na něm se před rokem kvůli silnému větru zřítila část střechy jedné z tribun a stále není opravená. Okolí sedmnáctitisícové arény AFAS připomíná staveniště.

Sedláček kamarádovi Mihálikovi fandí, ale v LM bude přát Alkmaaru

Richard Sedláček se během společného angažmá v Alkmaaru hodně sblížil s Ondřejem Mihálikem a s krajanem udržuje kontakt i po jeho odchodu do Plzně. Jednadvacetiletý záložník, který působí v rezervě nizozemského klubu, kamarádovi obvykle na dálku fandí, ale ve středečním zápase druhého předkola Ligy mistrů bude přát postup svému AZ.

Plzeňští budou před Alkmaarem spoléhat i na informace od Mihálika

Hráči Plzně budou před zápasem druhého předkola Ligy mistrů v Alkmaaru spoléhat také na informace od útočníka Ondřeje Mihálika, který za AZ hrával. Trenér Viktorie Adrian Guľa považuje za malou výhodu, že minulá sezona české ligy se dohrála, na rozdíl od nizozemské nejvyšší soutěže.

Chorý s Mihálikem výhru nad Spartou věnovali zesnulému Čišovskému

Plzeňští útočníci Tomáš Chorý a Ondřej Mihálik věnovali domácí vítězství 2:1 nad Spartou bývalému obránci Viktorie Mariánu Čišovskému, který dnes ve 40 letech podlehl nemoci ALS. Pro autory gólů byl zápas třetího kola skupiny o titul nadstavby první ligy psychicky i fyzicky náročný.

Plzeň uplatnila opci na ofenzivního univerzála Mihálika

Viktoria Plzeň uplatnila opci na ofenzivního záložníka či útočníka Ondřeje Mihálika, který v klubu od loňského léta hostoval z nizozemského Alkmaaru. Západočeši s třiadvacetiletým hráčem podepsali smlouvu na tři roky.

Mihálik věří, že mu gól pomůže, za svou výhodu bere univerzálnost

Útočník Ondřej Mihálik na soustředění v Rakousku pomohl k remíze 2:2 s Karabachem a věří, že mu premiérový gól po letním příchodu do Plzně pomůže. Dvaadvacetiletý hráč by se rád prosadil do základní sestavy Viktorie, jeho výhodou může být i velká univerzálnost.

Plzeň získala útočníka Mihálika na hostování z Alkmaaru

Plzeň získala útočníka či záložníka Ondřeje Mihálika z nizozemského Alkmaaru na roční hostování s opcí. Dvaadvacetiletý bývalý hráč Jablonce se stal třetí letní posilou Západočechů po záložníkovi Lukáši Kalvachovi a obránci Adamu Hlouškovi. Na stopera Jakuba Brabce Viktoria na konci sezony uplatnila opci.

Češi v zahraničí: Skóroval Kadeřábek, Štěch slavil postup

Obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se trefil do sítě Borussie Mönchengladbach. Gól dal za rezervu Ajaxu také záložník Václav Černý. V Anglii neúspěšně bojoval o postupové play-off do Premier League Tomáš Kalas s Bristolem, naopak postup do druhé ligy slavil brankář Marek Štěch s Lutonem.

Češi v zahraničí: Trefy Vaňka a Mihálika, ale i tragédie v Turecku

Ondřej Mihálik z rezervy nizozemského Alkmaaru i Ondřej Vaněk z ruské Ufy proměnili pokutové kopy. Nejsmutnější příběh se ale o víkendu napsal v turecké lize. Při cestě ze zápasu v Kayseri bohužel zemřel český reprezentant a útočník Alanyasporu Josef Šural.

Češi v zahraničí: Necidova trefa na body nestačila

Tomáš Necid skóroval na hřišti PSV Eindhoven, ale svému Den Haagu k bodům nepomohl. Na trávníku se objevil i další útočník ze slávistické líhně Tomáš Pekhart ve druhé španělské lize. Na trávník se po zranění zase vrátil Jan Morávek v dresu bundesligového Augsburgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele