Další články

Diakhaby má vykloubené koleno, chybět může celý rok

Valencia měla skvěle rozehraný sobotní zápas proti Realu Madrid, s postupem času ale počítala jen ztráty. Netopýři neudrželi dvoubrankové vedení a brali jen bod za remízu 2:2, v jejich sestavě se navíc hodně dlouho neobjeví Mouctar Diakhaby.

Obvinění z rasismu ve španělské lize se neprokázalo, Cala vyvázl bez trestu

Obránce Cádizu Juan Cala vyvázl bez trestu z obvinění z rasismu, které proti němu vznesl soupeř. Vyšetřování Španělského fotbalového svazu nenašlo o rasistické urážce na adresu Mouctara Diakhabyho z Valencie v ligovém zápase žádný důkaz. Stejným výsledkem skončilo na začátku dubna i vyšetřování španělské fotbalové ligy.

Vyšetřování ve španělské lize nenašlo důkazy o rasistické urážce na hřišti

Španělská liga nenašla žádný důkaz o tom, že by obránce Cádizu Juan Cala rasisticky urazil Mouctara Diakhabyho při nedělním zápase s Valencií. Vedení soutěže nechalo v rámci vyšetřování prověřit všechny dostupné audiozáznamy utkání a angažovalo i experta na odezírání ze rtů, aby zhodnotil obrazový materiál, obvinění se ale nepotvrdilo.

Obvinění z rasismu ve španělské lize prověří expert na odezírání ze rtů

Španělská liga angažovala experta na odezírání ze rtů, který by měl pomoci s vyšetřováním údajné rasistické urážky obránce Valencie Mouctara Diakhaby. Juan Cala z Cádizu, jenž byl z rasismu obviněn, prohřešek vehementně popírá. Situaci by měl podle šéfa ligy Javiera Tebase vyjasnit odborník.

Hráči Valencie opustili kvůli domnělému rasismu hřiště

Fotbalisté Valencie na protest proti domnělým rasistickým urážkám na adresu Mouctara Diakhabyho odešli ze hřiště v zápase na půdě Cádizu. Duel se nakonec po zhruba dvacetiminutové prodlevě dohrál, Diakhaby se ale na trávník už nevrátil.

Valencia má posilu do obrany, z Lyonu přivedla Diakhabyho

Valencia měla letos čtvrtou nejlepší defenzívu ve španělské nejvyšší soutěži a na snaze o snížení počtu inkasovaných branek se nově bude podílet Mouctar Diakhaby. Jednadvacetiletý stoper přichází na přestup z Lyonu, Olympique dostane odstupné patnáct milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele