Další články

Brankářská rošáda v Hradci: Bajza na odchodu, nahradit ho může Knobloch

V Hradci Králové končí po roce a půl slovenský brankář Pavol Bajza. K týmu trenéra Václava Kotala se připojí v přípravě na jarní část sezony bývalý liberecký gólman Milan Knobloch, který byl naposledy ve Zlatých Moravcích. O formě jeho působení ve východočeském celku se jedná...

Diskutabilní, zlobil se po vyloučení Koscelníka liberecký Knobloch

Za hodně diskutabilní označil liberecký brankář Milan Knobloch vyloučení svého spoluhráče Martina Koscelníka v utkání 6. ligového kola se Zlínem. Ten dostal v 69. minutě po zhlédnutí videa od rozhodčího Dalibora Černého červenou kartu za šlápnutí na Vachtanga Čantarušviliho. Knobloch se s trenérem Miroslavem Holeňákem shodli, že tento verdikt zápas výrazně ovlivnil...

Liberecký gólman Knobloch je noční můrou penaltových střelců

Čtyřikrát v této ligové sezoně čelil penaltové výzvě a nikdy z toho gól nebyl. Liberecký brankář Milan Knobloch se stává postrachem exekutorů pokutových kopů. Po Teplicích, Zlínu a Pardubicích ho z penaltové značky dnes nepřekonal ani ostravský obránce Patrizio Stronati. Osmadvacetiletý gólman po bezbrankové remíze s Baníkem přiznal, že měl hned dvojité štěstí.

Knobloch o penaltě: Kdyby to trefil do brány, jsem bez šance

Hodně neobvyklá byla pro brankáře Liberce Milana Knoblocha dohrávka 17. ligového kola se Zlínem. V polovině druhého poločasu musel vystřídat zraněnou jedničku Filipa Nguyena a v 86. minutě pak přestál pokutový kop. Přestože střelec proti němu v této situaci selhal už podruhé za sebou, za experta na penalty se nepovažuje.

Knobloch byl rád, že si jako poslední z kádru odbyl premiéru v EL

Liberecký brankář Milan Knobloch měl velkou radost z toho, že si v závěrečném utkání základní skupiny Evropské ligy s Crvenou zvezdou Bělehrad odbyl premiéru v pohárech, na kterou dlouho čekal. Trenér Pavel Hoftych ho nasadil i proto, že byl jediným hráčem z kádru, jenž se v této sezoně ještě na evropské scéně nepředstavil. Knobloch korunoval debut čistým kontem.

Liberecký gólman Knobloch považuje výhru v Teplicích za senzaci

Ve svých osmadvaceti letech odchytal Milan Knobloch v lize teprve čtvrtý zápas a asi na něj jen tak nezapomene. Slovan Liberec vyhrál v Teplicích v sedmém kole znovu rozehrané soutěže 2:1, přestože nastoupil v kombinované, koronavirovou nákazou výrazně oslabené sestavě. A Knobloch byl klíčovou postavou mužstva, které drží páté místo v tabulce.

Malinský prodloužil s Libercem smlouvu do roku 2023

Liberec těsně před restartem prvoligové sezony prodloužil smlouvu se záložníkem Tomášem Malinským, který se Slovanu upsal do roku 2023. Náhradní brankář Milan Knobloch podle klubového webu podepsal nový kontrakt do roku 2022.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele