Další články

Kerbr ukončil kariéru a stal se v Olomouci Látalovým asistentem

Jednatřicetiletý obránce Milan Kerbr ukončil kvůli zdravotním potížím kariéru a rovnou se přesunul do realizačního týmu Sigmy Olomouc. Asistentem trenéra Radoslava Látala by měl být podle klubového webu do konce sezony.

Olomouc trénuje kvůli viru na Maltě bez Hubníka a dalších opor

Příprava Sigmy Olomouc na jarní boje v první lize se komplikuje hned od začátku. Tým trenéra Radoslava Látala odletěl dnes dopoledne z Brna na týdenní soustředění na Maltu bez sedmi hráčů základního kádru včetně kapitána Romana Hubníka. Důvodem absence šesti z nich byl pozitivní test na koronavirus, kterým se musel podrobit každý člen výpravy na ostrov ve Středozemním moři.

Olomouc přivedla obránce Kerbra a prodloužila s Yunisem

Olomouc získala obránce Milana Kerbra, vedení Sigmy s ním podepsalo dvouletou smlouvu. Informoval o tom klubový web. Devětadvacetiletý hráč předtím působil v kyperském Apollonu Limassol.

Češi v zahraničí: Navrátil a Mihálik skórovali v Nizozemsku

Střelecky se povedl víkend českým fotbalistům ve druhé nizozemské lize. Trefil se Jaroslav Navrátil z Go Ahead Eagles a také Onřej Mihálik za rezervu Alkmaaru. Ten si k tomu připsal také gólovou asistenci a po těžkém zranění kolena se pomalu zase dostává do formy. Daří se také Tomáši Kalasovi v Anglii. S Bristolem už začíná útočit na pozice zajišťující play-off o postup.

Kerbr přestupuje z Liberce do Apollonu Limassol

Slovan Liberec opouští levý obránce či záložník Milan Kerbr, jenž přestupuje do kádru kyperského vicemistra Apollonu Limassol. Zbývá doladit poslední detaily, hráč už úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a připravena je pro něj smlouva na dva a půl roku.

Kerbr je ligovým hráčem měsíce, koučům vládl Trpišovský

Slovan Liberec ovládl říjnové ceny v první fotbalové lize. Nejlepším hráčem se v anketě Ligové fotbalové asociace stal liberecký levý bek Milan Kerbr, který ve dvou říjnových startech vstřelil pět branek a na jeden gól přihrál. Trenérům pak vládl jeho nadřízený Jindřich Trpišovský, který s Libercem vyhrál všechny tři říjnové duely.

Kerbr poprvé dosáhl na hattrick, ale minule prý hrál lépe

V minulém domácím zápase s Duklou si připsal dvě branky a jednu asistenci a v dnešním podještědském derby s Jabloncem svou bilanci dokázal ještě vylepšit. Milan Kerbr poprvé v ligové kariéře zaznamenal hattrick a zařídil Liberci v prestižním utkání vysokou výhru 4:1. A to vše se mu povedlo z pozice levého obránce...

Kerbr dal z obrany dva góly, na životní zápas ale teprve čeká

Přestože Milan Kerbr nastoupil na levém kraji obrany, podruhé ve své kariéře dal v jednom ligovém utkání dvě branky. K výhře Liberce nad Duklou 3:0 navíc přispěl ještě asistencí u zbylého gólu. Osmadvacetiletý hráč po skvělém výkonu věřil, že o životní zápas ještě nešlo a že ho teprve čeká.

Liberec posílili Kerbr a Kúdela

Liberečtí získali další dvě zimní posily. Do klubu se vrací záložník Milan Kerbr, který se dohodl se Slovanem na smlouvě na rok a půl. Z Mladé Boleslavi přestoupil defenzivní univerzál Ondřej Kúdela, jenž podepsal kontrakt na dva a půl roku.

V Liberci končí útočník Kerbr, Jefremov zůstává

Kádr Slovanu Liberce doznal ještě před startem zimní přípravy prvních změn. Záložník či útočník Milan Kerbr se po půl roce vrací do Slovácka, s nímž se zástupci Liberce nedohodli na prodloužení jeho hostování. V severočeském celku naopak minimálně do konce sezony zůstane ruský záložník Dmitrij Jefremov, který ve čtvrtém celku tabulky hostuje z CSKA Moskva.

Záložník Kerbr bude hostovat v Liberci

Liberečtí získali těsně před startem ligové sezony další posilu. Ze Slovácka přišel na půlroční hostování s opcí záložník Milan Kerbr, který by měl Slovanu na levé straně hřiště pomoci při zranění Jana Sýkory.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele