Další články

Dostál: Gól proti Spartě je pro každého hráče něco extra, už mi ho nikdo nevezme

Prvním ligovým gólem po téměř roce pomohl obránce Martin Dostál ve 4. kole nejvyšší fotbalové soutěže Bohemians 1905 k domácí remíze 1:1 se Spartou. Jakožto slávistický odchovanec si branky proti Letenským vážil o to víc. Mrzelo ho, že "Klokani" vytěžili z pražského derby jen bod, jelikož podle něj mohli vyhrát.

Dostál je rád, že nebude muset zachraňovat ligu jako se Slavií

Obránce Bohemians 1905 Martin Dostál má radost, že si"klokani" zajistili setrvání v první lize už v předposledním 29. kole díky domácí výhře 2:0 nad Karvinou a porážce Hradce Králové 2:3 na Spartě. Autor druhé branky si totiž nechtěl zopakovat sezonu 2013/14, v níž se zachraňoval se Slavií až v posledním dramatickém kole.

Smolař Dostál si vstřelil vlastní gól a další pak tečoval rukou

Obránce Bohemians 1905 Martin Dostál se stal smolařem dnešního utkání 7. kola první fotbalové ligy na Dukle. Nejprve vlastním gólem nechtěně ve 24. minutě srovnal na 1:1 a v druhé půli pro změnu tečoval hlavičku domácí Ondřeje Kušníra, který zvýšil na 3:1. "Klokani" nakonec na Julisce v malém pražském derby navzdory brzkému vedení prohráli 1:4.

Bohemians 1905 posílili obránci Dostál s Křapkou

Hráči Bohemians 1905 dnes přivítali na úvod přípravy před novou sezonou tři posily. Ze Slavie přestoupil obránce Martin Dostál, na roční hostování přišel stoper Antonín Křapka z Mladé Boleslavi a v jednání je také stejně dlouhé působení dalšího slávisty útočníka Zdeňka Linharta.

Slavia získala obránce Frydrycha z Ostravy

Slavia získala obránce Michala Frydrycha z Ostravy. Pětadvacetiletý hráč s pražským klubem podepsal čtyřletou smlouvu. V rámci přestupu zamířili do posledního celku první ligy bek Martin Dostál a útočník Marek Červenka na půlroční hostování bez opce.

Slavia uplatnila opci na Pospěcha, v klubu naopak končí Naumov

Ve Slavii budou i v příští sezoně působit útočník Zbyněk Pospěch a obránce Martin Dostál, kteří v pražském klubu strávili jarní část na hostování. Vršovické vedení na oba hráče uplatnilo opci a nyní s nimi jedná o uzavření kontraktu. V Edenu naopak končí útočník Riste Naumov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele