Dostál je rád, že nebude muset zachraňovat ligu jako se Slavií

21.05.2017, 14:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (161)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Takhle to z nás všechno spadlo, do Hradce můžeme jet úplně v klidu a věřím, že tam vyhrajeme"

všichni tomu věříme

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, z Hradce to asi spadlo taky, bude to plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

"Za stavu 1:0 dostanete gól a už nevedete."

Reagovat
ratusek
Reagovat
Greny

http://www.livesport.cz/zapas/fyZJAYz1/#prehled-zapasu Duriš

Jinak Anži po odchodu Vrby malem jeste spadl

Reagovat
PBLead

lul - ten Ďuriš. 8 minut na hřišti hned redka.

Reagovat
db18

Klasický Slovák v zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana jako gol super, ale predtim to vyreseni brejku na pest

Reagovat
smazaný uživatel

hm, těsně vedle

Reagovat
Greny

Tak to vypada kdyz vyjdete Baniku vstric

Reagovat
ZB 07

Vždyť se zas tolik nestalo

Reagovat
db18

akorát teda nechápu lidi, co zasypou vlastního gólmana dělbuchy (i když to je taky jediné pyro, který mi vadí...)

Reagovat
ZB 07

Jak říkal komentátor, pochybuju, že by zrovna v tom momentu přemýšleli nad tím, jestli tam stojí jejich gólman nebo gólman soupeře...

Reagovat
Shevchenko

Tak vždycky se najdou 2-3 dementi, co to tam hodí. Nechápu že to někoho vzrušuje.

Reagovat
Greny

ja totiz nikdy nepochopim, proc Ti ostatni si to s tema co to udelaji nevyridi

Reagovat
Puskas

hází to tam partyja, ne solitér, takže když napadneš jednoho, přijdou mu další na pomoc

Reagovat
ZB 07

Opava gól! poslední kolo bude sakra zajímavý

Reagovat
Greny

že by to nebyl posledni zapas Zavosa na Srbské ?

Reagovat
ZB 07

To by byla paráda...podle mě je Baník fakt schopnej to ještě podělat

Reagovat
KingMaster13

Jako já to docela teď přeju spíš tý Opavě ale zase aby to Baníku fakt dost neublížilo, když se z toho hned nevyhrabou. Byla by škoda kdyby takovej tradiční českej klub dopadl třeba jak Žižkov

Reagovat
ZB 07

Že by se na to Brabec po jednom nepostupu vykašlal?

Reagovat
KingMaster13

No to zrovna nemyslím, spíš nebudou mít jak posílit, dobří hráči tam nebudou chtít a i finanční stránce by to asi zrovna nepomohlo

Reagovat
ZB 07

Já bych to zas tak nehrotil, pokud nepostoupí letos, postoupí příští rok, zvlášť když by jim největší konkurenci dělal tak akorát Hradec

Reagovat
Kang & Kodos

Proto to přeju spíš Opavě.

Reagovat
db18

Můžou vybrakovat Příbram (i když Pilíky už tam jednou měli ) + tam nebude taková konkurence...

Ať už postoupí kdokoliv, tak doufám, že ten druhý bude následovat hned příští rok...

Reagovat
Greny

Jsem zvedavej jak to pojme Olomouc, podle me je klidne mozne ze postavi zpet par hracu z becka

Reagovat
ZB 07

Důležitější je, jak to pojme Znojmo...pokud pojedou na Baník s cílem bodovat a hecnou se, tak možná dokonce lehce favorizuju na postup Opavu

Reagovat
ratusek

Zasranej Sokolov doufám ještě sestoupí. A Baník? to ej tak když hraje v utoku dřevák I když mezihra dva poslední zápasy dobrá, tak by se to Znojmo mělo dát v klidu

Reagovat
taws

Sokolovu nikdo nic vyčítat nemůže...s tím se muselo počítat že tam opava vyhraje. Zlobit se můžem jen na některý naše kopyta a hlavně Petrželu...

Reagovat
ratusek

na ty dřeváky jo, ale na Petrželu ted proč?

Reagovat
taws

tak ta hra je uplne tragicka, zadnej system tam neni. Hlavne ze se chvasta jak mame nejlepsi hrace a pak se musime spolihat na sokolov. prohospodaril 7 bodu naskoku na Opavu. Navic ty jeho stridani jsou taky zvlastni...potrebujeme dat na konci gol a on stahne jedinyho utocnika Azeveda a Hrubyho..

Reagovat
Shevchenko

Ty vole chyběl asi centimetr Příští týden to bude masakr, nerovzita bude hodně velká, ale nějak to ukopat prostě musíme. I o záchranu to bude boj, Frýdek bohužel hraje totální sračku, snad se na to Vlašim nevysere a Sokolov doma porazí, Vítkovice si pojedou do Prostějova pro 3 body.

Reagovat
Counter

V Í T K O V I C E !

Reagovat
Counter

Tohle se už musí urvat, snad Vlašim nebo Ústí pomůžou.

Reagovat
Shevchenko

Já jim celou dobu fandil, ale jestli teď místo nich spadne Frýdek, tak mě jebne Ale Vlašim má formu jako kráva, ti musí Sokolov sejmout.

Reagovat
Counter

Přesně no, na sestupu Sokolova se shodneme všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se v Prostějově potkáme.. budou to nervy, ale snad to vyjde!

Reagovat
doNny

Opavo, to dáme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál je vrcholu své kariéry nemusí zachranovat ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Dostál se Švecem přišli, bál jsem se, že jsou to "dva zkrachovalí hráči za zenitem" jako třeba Rabušic v Jihlavě, ale tihle dva hrají spolehlivě snad každý zápas. Snad budou u nás pokračovat. Jenom Nitrianský už je na tom asi neprvoligově. Doufám, že Dostál a Švec zůstanou.

Reagovat
OranžováKarkulka

ale Nitrianský jako náhradník za mě ještě ok, jsou tam slabší místa

Reagovat
Fairplay

Kde podle tebe? Na stoperu čeká na lávce Kuchta, na beku repre jistota Havel a v záloze tam máš reprezentanty Hubínka, Maška, Lutse a hodně solidního Haška. Na hrotu to skřípe, ale kdy to tam neskřípalo, vždyť i Schick byl půl sezony braný jako kopyto. Přijde mi, že chybí jenom 1 CM/DM a lepší hroťák, jinak je to papírově kvalitní tým pouze hrající pod své možnosti.

Reagovat
OranžováKarkulka

Souhlasím, že jsou na soupisce zajímavý jména a souhlasím i, že hrajou pod svoje možnosti; na podzim to často byl velmi pěknej fotbal, kterýmu chyběly výsledky. Ale na jaře se to teda zásadně zvrtlo, nejdřív Koubkovy experimenty s pěti obráncema a dvěma zataženejma záložníkama, který spolehlivě odrovnaly kreativní sílu týmu, dost hráčům odešla forma a že by jim ji Hašek nějak vrátil se taky říct nedá.

Priorita je podle mě křídlo/hrot a brankář (pokud Berkovcovi neprodlouží hostování), pak možná někdo do zálohy jak říkáš.

(U toho křídla se snažim vycházet z toho, co hrál Hašek s Vlašimí, což byly rychlý přechody do útoku - a nic takovýho jsem teda od Bohemky letos neviděl, půlka protiútoků spočívala v nákopu na samotnýho útočníka a druhá půlka skončila v totálním chaosu těsně před vápnem soupeře a v lepším případě se to změnilo v obléhání vápna. Kabajev byl v poslední době jedinej, kdo měl takovej ten prvoplánovej tah na bránu. Myslím, že aspoň jedno rychlý křídlo, který prostě 3x za ten zápas uteče a vyšle dobrej centr by tomu rozhodně prospělo.)

Reagovat
RickNash

podle mě hoří nejvíc brankář - Fryšták je prostě děsivě nejistej při vybíhání a prodloužení hostovačky Berkovce (snad ve Slávce furt nadbytečnýho) je potřeba pro to, abych se nebál příští sezony. Nebo se pokusit o návrat Budínskýho, jakkoli mi tohle rozchytávání brankářů pro pražský eses přijde nedůstojný.

Nitrianskýho už vidět nechci, kraje jsou zajištěný dobře (bojím se blížícího se odchodu Havla teda), stejně mě ale nepřestane mrzet to, že jsme Čögleyho nepřeplatili na další roky/y, takovej bek tu zas dlouho nebude.

Střed zálohy bude potřebovat posílit, pokud bude končit Pepa, jinak základ Jirásek-Hubínek je podle mě dobrej.

Luts nepřesvědčil (vono taky vyrovnat se Acostovi nebo Mosquerovi neni lehký) a snad bude mít příští rok lepší. Mašek může jít, kdykoli bude chtít, takže na něm se dá stavět těžko, a mladej Hašek u nás taky asi nebude napořád, do podhrotový trojice prostě musej přijít posily - kreativní hráči schopný centrovat a rychle pracovat s balonem.

No a hrot je velkej otazník - Markovič mi jako ligovej fakt nepřijde a Kabajev je děsně neschopnej s míčem. Pohyb má dobrej, je silnej, vyhraje hlavu, pokryje si míč, ale přihrávku dávat neumí, proti Karviný tam dvakrát hrál úplně nesmyslně míč po zemi do malýho vápna a zazdil fakt komicky přečíslení... Po Schickovi se člověku těžko zvyká na to, že hroťák bejvá motovidlo. Ale každopádně to tam chce posilu a tyhle dva vlastně poměrně s čistym svědomim pustit, bude-li to třeba.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
OranžováKarkulka

Luts to v sobě podle mě má, ale jaro mu prostě z mnoha důvodů nesedlo, keště bych ho nezatracoval. Acosta ani Mosquera to neni, ale platnej bejt může. S brankářem souhlasim naprosto, u Pepy je to otazník, což platí i u ostatních odchodů, ale myslim, že nikdo tak úžasnou sezonu abychom ho neudrželi neměl, Havel, Hubínek i Mašek doufejme vydrží.

Jenom u Kabajeva bych trochu nesouhlasil - rozhodně to neni technik jako Mašek atp ale i proti tý Karviný tam měl třeba moment kdy ukličkoval 3 hráče, zas takový kopyto to podle mě neni. Markovičovi neprodlužovat smlouvu, hrot je jasnej, že je potřeba. A nebál bych se ani toho křídla teda, stačí aby se Berger zas zranil a je tam tak akorát Bartek nebo v nouzi Hašek s Maškem, který ale pak chyběj na svym pùvodnim postu.

Reagovat
Tigerinho

stoper Kuchta?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš asi popleteného Kuchtu a Buchtu. Za mě je priorita udržet kádr pohromadě, což nebude jednoduché, např. o Havla si myslím, že zájem bude. Místa v sestavě bych řešil 2 - brankaře, takový Ottmar z HK by se mi docela líbil. A druhé místo v útoku, i když Kabajev mě ke konci mile potěšil, zvykl si, vyřídil víza a udělal 6 bodů prakticky, tak Markovič je podle mě dřevák a Kuchta je na hostování . DM bych primárně neřešil, když jsme zdraví, tak máme na stoperu Krcha, Buchtu a Šmída a na DM se nabízí Švec s Jindřiškem.

Reagovat
Fairplay

Jj, Kuchta Buchta, Hašek Mašek ale pochopili jste mě

Reagovat
Figi

Tak pristi tyden si vsadim na postup Opavy. Banik to neda. Znojmo hraje venku lepe nez doma. Tipuju ze zapas skonci remizou a Opava po vyhre 2-0 pujdou do ligy. Olomouc uz to vypusti po oslavach a bude hrat vetsina kluku z Becka. Vidim to tak, ze Opava uz v polocase povede Banik bude hrat v polocase 0-0 protoze to nedaj v hlave a nakonec to skonci remizou.

Reagovat
Puskas

Budeš zbytečně sponzorovat sázkovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo určitě nehraje líp venku jak doma. Ale máš pravdu, Baník do ligy patří, každopádně přeju to Opavě, skončit druzí v poháru a třetí v lize.. Já si před sezonou říkal, že Baník nepostoupí, bude na ně velkej tlak po pár nevydařených zápasech a sesypou se. Sice to celou sezonu moc nevypadalo, ale třeba jsem to předpovídal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Opava

Reagovat
iamek

Panik do Liberce :-)

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iamek

Nevim kdy to maji oznamit, ale na 90% to je hotove.

Reagovat
ZB 07

A z jakýho zdroje to máš?

Reagovat
iamek

Od hrace Baniku, ktereho tam Panik lanaril. Odmitl zatim, prtz se nevi co Petrzela.

Reagovat
Banikovec7

To jakože pod Vlastou hrát nechce nebo chce?

Reagovat
iamek

Nevi jestli o nej Vlasta bude stat. Pokud se postoupi, tak se ocekava slusny pruvan v kabine.

Reagovat
KingMaster13

Takže Trpišák do Sparty?

Reagovat
iamek

Netusim, ale tech zmen bude asi vic. Vypada to na slusny kolotoc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Panika sem vcera videl po zapase s Brabcem. Tak sem zvedav, zda se potvrdi tva teorie. .

Reagovat
iamek

Kezby se vysral na nejaky Liberec a Brabec jej podepsal =-O . To by ten hrac nemusel resit ani prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, to s tebou souhlasím. Nicméně, i když sem je včera viděl v družném rozhovoru a smáli se, nemusí to nic znamenat, no.

Ale potěšilo mne, že včera Dušanko stál sám jak kůl v plotě u autobusu, nikdo z týmu si s ním nepovídal, prostě ignor.

Pak vidíš, jak je Mičola naprosto dojebaný, hodně si tu situaci bere a takový Zápo pár minut po zápase bezstarostně vrká v parku s nějakou holkou. Ten kontrast hráčů, jak prožívají boj o postup byl hodně markantní.

Reagovat
Puskas

Dušanko jde kdo? Vrťo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Puskas

A proč jsi proti němu?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože... Hele, to je stejně jedno. Akorát mu nevěřím tu jeho masku, že je baníkovec a chce pomoci Baníku.

Reagovat
Puskas

Ne, mě to fakt zajímá. Pamatuji ho ještě jako hráče - byl to jeden z největších talentů, jaké jsme tam kdy měli, přišel z Bystrice, tuším, v 17 byl už v širším kádru repre, což tehdy byl unikát. Pak se zranil, doktor pokazil operaci a on se nedostal nikdy do top formy, v jaké byl předtím. Přesto hrál hodně dobře, tehdy to byla super obrana (Staš se Škarabelou na stoperu, Dušan na vlevo, vpravo Sialini nebo Záleský...), pak šel na 5 let do Dundee, vrátil se a pořád byl platný. I v osobním styku působil sympaticky a profesionálně a hlavně baníkovsky. Proto mě zajímá, co se případně změnilo, bo jsem ho jako hráče měl rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jako hráč byl dobrý..Jako funkcionář je to.. Jak to říct kulantně.. Prostě mrdka..Ať už to bylo v Senici (kde má snad zákaz vstupu), tak i u nás..Ale jak sem psal, to je jedno.. Nemám náladu ho řešit, teď sem v nervu z příští neděle.

Jen mi prostě udělalo radost, že včera tam byl sám samotinký..

Reagovat
Puskas

a co takový Mašlej?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele... Ty, které máš za to, že mají minulost FCB a teď jsou ve vedení, tak si o nich vážně nedělej iluze.

Ale jak sem psal, nechci je řešit, je to póvl. Teď spíše hleďme na neděli a ty bys měl jít asi speciálně do kostela, hodit tam nějakou modlitbu za Baníček, ať v neděli z toho vyjde jako čistý vítěž oproti Opavě a výpomoci Sigmy

Reagovat
Puskas

Tak třeba Mašleje jsem za nějakého extra baníkovce nepovažoval. Iluze by pramenily snad jen z dojmu, že to Brabec pročistil.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Dost na toto téma, vážně..

Takže.. Otče náš, jenž jsi na nebesích..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale seru na fair play, ať teď se ukáže Puček, k čemu ho máme. Když to chce Sigma pustit Opavě z několika důvodů, tak čistota musí jít pryč a musíme si ošéfovat všechno..Od rozhodčích přes hráče hostí po já nevím, třeba kouzelné míče.

Prostě v neděli přes mrtvoly, ať to stojí co to stojí a nenechat se ojebat kamarádskou pomocí Sigmy v Opavě.

Reagovat
Puskas

Já se moc nebojím /zatím/, Znojmo dáme. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo... Taky sem byl tak sebejistý v posledních týdnech.. Nepřipouštěl jsem si, že budem hrát o postup v posledním kole. Má arogance se mi vrátila jako bumerang, no. Můj boj. Teď budu trpět..

Reagovat
Puskas

To není o sebejistotě, ale o jistotě, resp. důvěře vůči mančaftu, že si to nenechá sebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim důvěřuji, ale jsem taky realista, vidím jejich formu, ví se o té pomoci Olomouce.. A pokud já už sme teď v nervu, žaludek v krku, na zvracení mi je, co teprv hráč (Zápa ani nepočítám, u něho mi příjde, že to má na párku) ?

V pátek jedu zase do Slezska, v sobotu ráno jedem do Golebiewskiho ve Wisle v Polsku, tak snad si tam vyčistím hlavu a psychicky se připravím na neděli.

Reagovat
Puskas

Nezapomeň: Věříme a věřit budem . A ve Wisle je pěkně, všude kopce, klid, skokanské můstky, idyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím a věřit budu, ale ty vole, tohle sem vážně nechtěl..A jak se to bude blížit to datum, to snad budu na práškách..

Ano, máš pravdu a hlavně tam máš lepší hotel s venkovní vířivkou, kde právě koukáš na ty zmíněné kopce. Proto se tam těším, že si vyčistím před nedělí hlavu.

Reagovat
Puskas

I kdybychom nakrásně nepostoupili, tak nemůže nikdo nadávat na Sigmu, měli jsem fůru příležitostí, jak získat body předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, kdyby něco, můžeme si za to sami. Ale je také veřejným tajemnstvím, že Sigma to pojede "nějak" odkopat do Opavy. Že se tam rozhodně nepohrnou pro výhru.

Pokud se to v neděli potvrdí, tak příště, ať místo vlajek shoří oni sami

Reagovat
smazaný uživatel

Treve, klid, já vím, že jsi nervák, zažil jsem tě u sebe v autě, ale myslím, že Baník to dá, Znojmo to jede taky nějak odkopat, už nám o nic nejde, ta motivace je jasná. A pokud to nebude zápas blbec jako třeba s Mogilevem, tak 2:0 je jasnejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že zápas blbec. Nejde mi tak o Znojmo jako o nás. Takový tlak v tom týmu si troufám tvrdit nezažilo takových 90% hráčů. A pokud to v hlavě nedaj, tak..

Ale jak jsem nejen já psal, za tohle si mohou sami. V Budějicích se v poločase vedlo 2:0 a měli k tomu super náskok 7 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně držím palce, i když je to proti Znojmu, já Baník v lize chci.

Reagovat
Puskas

"zažil jsem tě u sebe v autě". Povídej

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo před pár lety, já jel tenkrát na sraz uživatelů Eurofotbalu na Mácháči a zpátky jsem bral do Prahy pár lidí. A trevor se mi snažil kecat do řízení. No - kecat - on v podstatě říkal furt dokola "Bacha, brzdi." Ale jinak jsme si to tam báječně užili, trevor je fajn chlapík. Mimojiný jsem ho zažil v Boleslavi, byli jsme spolu v kotli Baníku a taky na to rád vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

"Bacha, brzdi."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Kibic v každém okamžiku

Reagovat
smazaný uživatel

A abych se pak navnadil úplně, tak večer se půjdu podívat na to zkurvené MFK, kdy hrají proti Jablonci..Ještěže sem za ty lístky ani nemusel platit, to by byla škoda peněz, dotovat ty jejich gaunery ve vedení.

Takže alespoň mrknu na ten stadion a tradičně okusím jejich gastro nabídku

Reagovat
frankiefcb

taky jsme nervózní a mám velké obavy. Nemá vůbec z toho zápasu dobrý pocit.

Reagovat
Puskas

Jsi tedy ideální respondent pro Kalouse, který se tak rád ptá na pocity

Reagovat
ratusek

A Kozohorský "tak to ještě rozveďte" nebo jak to říkává. Prostě pako

Reagovat
Puskas

Kozohorský by mu řekl, jaké ty pocity má, a pak by ho vyzval tím svým "tak", aby to potvrdil.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

moc hezký

Reagovat
iamek

Brabec je az moc napojeny na Karvinou. Navic Karvinou sponzoruje CSAD Havirov, ktery je jeho ( nebo se pletu? ). Brabec udelal strasne moc pro Banik, ale ve vedeni je jeste spousta zumpy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozřel a snad se to vyčistí

Hele, když přicházel tehdy, řekl, že je taky jenom člověk a je možné, že bude dělat chyby.

Proti velkotovárnikovi nic nemám, naopak. Mne spíš zamrzelo, jak se chovají jiní, ke kterým jsi vzhlížel a věřils jim, že Baníku pomůžou..

Můžeme si jen chlácholit tím, že to není jen u nás. Toto jsou běžné praktiky v českém fotbale, no.

Ale to je jedno, ať si to vyřeší oni. My se připravme na neděli.

Reagovat
iamek

Ja Brabce obdovuju. On ma pry cich na lidi ve svych firmach, tak verim, ze mu to dojde i v Baniku. Nebyt jeho, tak jsme v prdeli.

Reagovat
ratusek

Teď si mě dost zarazil. A proč to Brabec neřeší? Jinak už sem pochopil kdo protěžuje ty matláky ze Slovenska. A Sigmě bych za vinu nic nedával, včera to nevypadalo že se nějak moc přetrhnou. Přišlo mi "tak si to uhrejte sami". No a my jsme neměli ztrácet d kdejakejma křovákama nebo doma s Pardubicema, to nás bude stát postup pokud se nezadaří. Sle já věřím že na okurky rak vlítneme že po 20 minutách to bude 3:0 a nazdar. Nic jinýho ani neočekávám. Prostě co nejvíc utočně a přejet je.

Reagovat
Puskas

Tak ty Pardubky hrály u nás výborně, spíše mě štvou jiné zápasy, které jsme projeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Však píši, že si za tuhle situaci můžou hráči sami. Je to jenom v nich, zda ten tlak zvládnou či ne.

Ale příjde mi, že třeba já sem z toho víc nervní než takový Zápo, který se ti ještě usmívá do kamery.. A pak vidíš hotového Čolka, opaváka, který slavil branku za Slavii proti Baníku jako kdyby rozhodl LM.

Ze Znojma jako takového strach nemám, mám obavu, jak se hráči poperou s tím tlakem.

Ale tak věříme a věřit budem (pod sedativy :-) )

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

On Zápo zažíval často tyto stavy, možná už je zvyklý a nedává to tak najevo po zápase.

Reagovat
Puskas

A říká to ve Sportu, se není třeba se rmoutit, jsme druzí, máme bod navíc, hrajeme doma, to mi přijde v pohodě.

Reagovat
ratusek

Hele svým způsobem má pravdu. Nepřipouštět si tlak to je hlavní.na druhou stranu hráčům je to asi jedno, většina stejně v 1.lize hrát nebude, tak co. Obávám se ale že jakmile se nepostoupí letos, tak ve 2.lize ztvrdneme ještě hodně dlouho. Toho se děsím nejvíc.

Reagovat
Puskas

Však ano, on má mnoho za sebou, s Příbramí bojoval o záchranu, se Spartou o záchranu, hráli v Itálii, repre, je proto nad věcí. Navíc na hřišti nic nevypustí. Je dobře, že tam někdo takový je, kdo to dokáže zklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a propo, na to sem úplně zapomněl..Až se zas někdo bude zastávat Azeveda, že proč sme proti němu..Ty vole včera střídání v 90. minutě

..Hrubý běžel, aby se co nejrychleji vystřídalo a ta brazilská filcka si tam vykračuje jak po červeném koberci. Jako že on je pán? Ale piču.

Reagovat
ratusek

to jo. Ale bylo taky vidět že je uplně jinde než všichni ostatní. Prostš zápasy s ním a bez něj je den a noc

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
frankiefcb

přesně tak. jeho forma je fakt výjimečná. Trevor je jenom na něho vysazený no.

Reagovat
ratusek

Nikdy fanoušek asi nemiluje všechny hráče ale je potřeba brát i přínos a ten má Azevedo neskutečnej což jen ukazuje jaký dřeva má kolem sebe. Mít vedle sebe někoho s kým si to může pořádně dát tak jsme postoupili už v 20.kole. nejvíc mě alš sere Petržela s jeho kecama.

Reagovat
frankiefcb

Petržela je svůj od něho nic jiného nejde čekat, spíše mě štvou některá střídání no. No já Azeveda na podzim moc nemusel, hodně zadrbával akcí tím, že předržoval balon a v tutovkách selhával. Ale po zranění jako vyměněný a je fantastický, přínos pro tým neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sokolov, lajdácky kopnutá penalta v Sezimáku, kdy na ni nebyl ani určen a pak včera sebestředný odchod, když Baník zahrával přímý kop a mohlo z toho něco být.

Reagovat
frankiefcb

Pokud vím, tak i sami fans říkali, ež tragédie to byla ze všech stran, jak od hráčů tak fanoušků. že si nemají co vyčítat. Nicméně nevím, co provedl v Sokolově to víte vy, takže mě to neovlivňuje. P.S: jak říkám na podzim jsem ho moc nemusel, jak říkáš byl lajdák, momentálně nejlepší z našich.

Reagovat
Puskas

Jinak Petržela o té šanci Jakubova: "Tohle, když nedá, tak je to nesvéprávný člověk."

Reagovat
Puskas

Nikdo nevěděl, kolik to je v Sokolově. A když vidí, že v 90. minutě střídá trenér dva hráče, mohl si logicky myslet, že má tahat čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Jeli tam pro výhru, ještě okolo něho bežel Hrubý, aby vystřídal.

Kdyby to bylo naopak, Sigma Baník tlačila apod., tak bych neřekl ani popel, to, ať se tam klidně plazí.

Ale ten včerejšek byl od něj sebestředný. Ostatně jako skoro vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi moc zaujatý. I s tím Zápotočným, přece nebude sedět a celý den se mračit jen kvůli tomu, že zatím nepostupujeme, pořád máme velikou šanci. Pokud by to prožívali všichni tak, že z toho budou dojebaní a nervozní, asi by se z toho sesypali úplně. Právě pro takové chvíle je dobré mít v kabině někoho, kdo na sobě nedá znát nervozitu nebo smutek a ovlivní tím i ostatní. Jinak by na to hřiště nemuseli ani chodit.

Reagovat
Puskas

moje řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné s tím Zápem. Na druhou stranu se mi nemůžeš divit, když sme ho na podzim potkali po té trapné prohře v Třinci, jak se svými kamarády šel vysmáty do bordelu na Stodolní.

A pak jak jsem již psal..Potkáš Čolu, dojebaného a chvíli na to Zápa, spokojeného..

Ohledně Azeveda, na něj fakt názor měnit nebudu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zapo vypadal že na tu remízu nějak brzo zapomněl asi věděl co ho čeká po vrkání v parku zatímco Micola vypadá na té fotce že se rozbrečí každou chvilku chudák... Ale asi potřebujeme nějakého kliďase, kdyby to všichni brali jak Micola tak ani nemusí hrát za týden Zapo to snad dokáže uklidnit, jeho ani moc věcí nerozhodí už a od toho tam je...

Reagovat
frankiefcb

Btw: na Stodo je bordel?

Reagovat
smazaný uživatel

No, byl to takový ten strip-bar, kdy si můžeš i užít Já se tam moc nevyznám, ale je normálně na té hlavní ulici. A bordely tam jsou, klasické, co si pamatuji, v uličkách po straně.

Reagovat
Puskas

bordel tam je vždycky ráno, než to uklidí

Reagovat
frankiefcb

no právě mě přijde, že jsou tam čistě jen ty strip-bary Roxana a Hell, ale čistě bordel pokud vím je někde na Slezské a v Třebovicích.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, Roxana se jmenuje můj pes. Od teď jí říkám Maxi

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Každý může mít své oblíbence a naopak...já nikdy nedám dopustit na Micolu a se Sverkym to pro mě budou navždy nejoblíbenější fotbalisti a je úplně jedno že odešel do Slavie...

Reagovat
Puskas

Přinejmenším včera byl nejlepší z našich.

Reagovat
frankiefcb

i minule.

Reagovat
andrew96

I v Dundee si ho považovali a považují dodnes, přítel ze Skotska vyrůstal na generaci těchto hráčů. Dokonce se o něm vyjadřuje jako o legendě a pamatuje si, že kvůli kotníkům musel nosit speciální obuv.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jeho manzelka

Reagovat
HorajzmAmmann

jako jediný z Baníku v Olomouci skoroval včera

Reagovat
iamek

Hlavne az neprijde Habanec nebo neco takoveho. Nekde na foru Brna nekdo psal, ze ma koncit.

Reagovat
db18

Chvíli vydržíte a vezmete Pivarníka...

Reagovat
Puskas

On i Rada končí, ehm.

Reagovat
smazaný uživatel

tim padem habanec do zlina a scasnej do brna kde bude ucit hru s "halfbekama"...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt v poslednim kole to pujde pres mrtvoly, no. Bude to psycho, ale svym zpusobem si za to mohou sami, viz. Ostravske derby.

Jinak vcera na tribune vse TOP, necekal sem to, ten zakaz alkoholovy ma neco do sebe... Alespon vsichni fandi a nevali se jak trosky.

Reagovat
ratusek

Luxus. Hlavně chorál o Peltovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mrdám, lepší byly ty ozvěny při tleskání a pak sborové "BANÍK" :-)

Reagovat
iamek

Reagovat
frankiefcb

souhlas nějak mám poslední dobou čuch na super výjezdy, ketré jsem si náramně užil Prostějov, Žižkov a Olmik. Až jsem v šoku, jak to dobře dopadlo až na pár jedinců, co zase kradli na benzince.

Reagovat
HorajzmAmmann

No a pyro patří na tribunu ne na hriste. Ale vždycky si to musí někdo hodit to je jasné

Reagovat
frankiefcb

no nebyl to nějaký extrém na to monožství pyra, co bylo. A

Reagovat
HorajzmAmmann

Neříkám že to byl extrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Lála je všude, no..

Reagovat
HorajzmAmmann

S bezva partou to je vždycky TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Sokolov co nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsi záznam?

Reagovat
db18

Koukal jsem na Dohráno. Asi 2x netrefili prázdnou bránu (borec z malýho vápna přestřelil), Opavě pak ještě nevyšli dvě malé domů - hráč Sokolova byl ale v ostrém úhlu, takže to šlo skoro vodorovně s brankovou čárou... a před tím Sadílek váhal se střelou na prázdnou bránu tak dlouho, až ho Opavák před bránou sejmul...

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10115113540-studio-fotbal/

Při nejhorším zítra večer, když na YT blokli kanál toho týpka, co to vždy nahrával...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
KingMaster13

Už vidím Kadlece jak se s ním bude dorozumívat Nemusel by to být špatný krok ale čekám, že ho hráči do půl roku potopí, protože na ně bude tvrdej a bude je zatěžovat taktikou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele