Berkovec bral domácí remízu se Slováckem jako porážku

Hodně zklamaný byl po zápase s fotbalisty Slovácka brankář Bohemians Praha 1905 Martin Berkovec. Přestože soupeři zneškodnil několik velkých šancí, za hrdinu se nepovažoval. Domácí remízu 1:1 bere jako prohru i proto, že soupeř dohrával utkání 5. kola první ligy bez dvou vyloučených fotbalistů.

Berkovce mrzelo jen vyrovnání

Raketový vzestup kariéry slávistického brankáře Martina Berkovce má další pokračování. Třiadvacetiletý gólman ještě před pár měsíci chytal pouze druhou ligu v Sezimově Ústí, na jaře ale při zranění Kamila Čontofalského zaskakuje v červenobílém dresu mezi tyčemi a v dnešním pražském derby odchytal zřejmě životní zápas.

Brankář Berkovec si splnil sen, zachytal si za Slavii ligu

Brankář Martin Berkovec si splnil sen a v dnešním úvodním duelu jarní sezony v Příbrami si v dresu Slavie zachytal první ligy. Třiadvacetiletý náhradník za zraněnou jedničku Kamila Čontofalského prožil povedenou premiéru, kterou vyšperkoval vychytanou nulou. Mrzelo ho jen to, že Pražané u Litavky pouze remizovali 0:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele