Karviná ze Slavie natrvalo přivedla Berkovce

Brankář Martin Berkovec přestoupil z pražské Slavie do Karviné, kde už poslední rok hostoval. Se čtrnáctým týmem uplynulého ročníku první ligy, který se těsně zachránil, podepsal roční smlouvu s opcí.

Berkovec: Věřím, že to v Jihlavě urveme a ligu zachráníme

Nasazení gólmana Berkovce mělo být nečekaným trumfem karvinských fotbalistů v záchranářském souboji s Ostravou. Přestože devětadvacetiletý brankář udržel nulu, neprosadili se ani jeho spoluhráči a utkání skončilo remízou 0:0, která před závěrečným kolem více hraje do not Baníku.

Berkovec viděl před druhým gólem Sparty ruku Hovorky

Hráči Karviné se při prohře 0:2 na Spartě hodně rozčilovali po druhém gólu Letenských, jelikož mu předcházela ruka skórujícího Davida Hovorky. Brankář Martin Berkovec se však s verdiktem sudího Martina Nenadála nakonec smířil a vinu za prohru hledal spíše v zahozených šancích svého týmu.

Brankář Berkovec bude rok hostovat ze Slavie v Karviné

Brankář Martin Berkovec míří do Karviné, kde bude rok hostovat z pražské Slavie. Osmadvacetiletý gólman tak ve slezském celku nahradí Jana Laštůvku, jenž v letní přestávce zamířil opačným směrem do Edenu. Slavia o tom informovala na sociálních sítích a dohoda potvrdila i Karviná.

Berkovec už je z nemocnice doma a děkoval Konému za pomoc

Brankář Bohemians Praha 1905 Martin Berkovec byl dnes ráno propuštěn z vinohradské nemocnice, kde strávil noc na pozorování po tvrdé srážce se spoluhráčem Danielem Krchem při sobotním ligovém utkání se Slováckem. Berkovcovi po ní musel vytáhnout zapadlý jazyk protihráč Francis Koné...

Koné vytáhl Berkovcovi zapadlý jazyk, děkoval mu i trenér soupeře

V útoku se sice útočník Slovácka Francis Koné neprosadil, přesto byl při utkání první ligy na hřišti Bohemians Praha 1905 největším hrdinou. Po půlhodině hry totiž předvedl velmi rychlou reakci a vytáhl zapadlý jazyk domácímu gólmanovi Martinu Berkovcovi. Umožnil mu tak dýchat dříve, než z lavičky doběhli lékaři.

Brankář Berkovec se při zápase v mrazu zahříval čajem

Fotbalisté Bohemians 1905 a Hradce Králové se dnes v úvodním utkání Tipsport ligy na pražském Vyšehradě museli vyrovnat s mrazivými teplotami, které poklesly až k minus deseti stupňům Celsia. Hráči tomu museli přizpůsobit předzápasovou přípravu, oblékli si více vrstev než obvykle a brankář "klokanů" Martin Berkovec se dokonce zahříval čajem přímo během utkání.

Do Slavie přichází brankář Kovář, Berkovec zamíří na hostování

Do Slavie přijde brankář Přemysl Kovář, který naposledy chytal v bulharské lize za Černo More Varna. S pražským klubem podepsal smlouvu do konce roku 2019 a bude týmovou dvojkou za reprezentantem Jiřím Pavlenkou. Další gólman Martin Berkovec odejde z Edenu na hostování do Bohemians 1905.

Brankář Berkovec se těší, že si poprvé v kariéře zahraje poháry

Fotbalisté pražské Slavie jako první z ligy začali letní přípravu na novou sezonu, brankáři Martinu Berkovcovi to ale vůbec nevadí, protože vršovický klub čeká velký návrat do pohárů v podobě účasti v kvalifikaci Evropské ligy. Červenobílí se představí na evropské scéně po téměř sedmi letech.

To by chytal i žák, litoval Berkovec chyby při obdrženém gólu

Brankář Martin Berkovec patřil v minulých zápasech k hlavním oporám Slavie a v předešlých sedmi kolech inkasoval jen třikrát, na páteční utkání s Olomoucí ale nebude vzpomínat v dobrém. Šestadvacetiletý gólman hrubě chyboval při druhé trefě Sigmy a porážku 0:2 vzal na sebe.

Slavistického brankáře Berkovce prohra v Brně hodně mrzí

Slavistický komplex z Brna po páteční prohře 0:1 v moravské metropoli trvá už na pět zápasů. Čtyřikrát po sobě Slavia se Zbrojovkou prohrála a jednou uhrála bezbrankovou remízu. Střelecká bilance z těchto pěti vzájemných duelů je mizerná. Pouze jediný gól v síti soupeře...

Slávistický brankář Berkovec by si přál v derby udržet nulu

Slávistický brankář Martin Berkovec se chystá na své druhé velké derby proti Spartě v životě. V tom prvním si před třemi lety ve čtvrtém prvoligovém utkání kariéry výborným výkonem udělal jméno a přispěl k remíze 1:1. Bodovat chce i v sobotu na Letné a rád by konečně udržel nulu.

Navrátilce Berkovce mrzelo, že znovu neudržel s Plzní nulu

Když se brankář Martin Berkovec naposledy objevil na ligovém trávníku, udržel proti Plzni čisté konto. Podobný kousek se gólmanovi Slavie mohl povést i při návratu po zranění, když velmi dobrým výkonem krotil útočníky Viktorie. Nakonec však přeci jen kapituloval a Slavia si odvezla těsnou porážku.

Brankář Berkovec prodloužil smlouvu ve Slavii do roku 2017

Slavia si den po skončení první ligy pojistila služby brankáře Martina Berkovce. Pětadvacetiletý gólman, který strávil poslední sezonu na hostování v Bohemians 1905 a byl hlavní oporou týmu, prodloužil dosavadní kontrakt do konce června 2017.

Gólman Berkovec čekal, že si s Boleslaví zachytá, remízu bral

Brankář Bohemians Praha 1905 Martin Berkovec už před pondělní dohrávkou Gambrinus ligy s Mladou Boleslaví počítal s tím, že si zachytá. Předtucha se mu splnila a čtyřiadvacetiletý fotbalista nováčkovi soutěže výbornými zákroky pomohl k domácí remíze 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele