Další články

Tvrdoň utrpěl zranění ruky, sezona pro něho skončila

Kvůli zranění ze sobotního zápasu na Slavii brankář Marián Tvrdoň fotbalistům Plzně ve zbylých dvou ligových utkáních nepomůže. Slovenský gólman v Edenu nastoupil poprvé od začátku loňského října místo týmové jedničky Jindřicha Staňka, zápas pro něj ale skončil už ve 14. minutě.

Fantastický zážitek do konce života, řekl Tvrdoň po Bayernu, potěšil ho Neuer

Přestože brankář Marián Tvrdoň při svém debutu v Lize mistrů inkasoval pět gólů a s plzeňskými fotbalisty prohrál v Mnichově 0:5, vnímal utkání s Bayernem jako fantastický zážitek do konce života. Dojem na něj udělal i hvězdný domácí gólman Manuel Neuer, který ho po zápase vzal do kabiny a věnoval mu svůj dres.

Tvrdoně čeká křest ohněm, Staněk zítra zřejmě nenastoupí

Brankář Jindřich Staněk bude Plzni pravděpodobně chybět i v úterním utkání skupiny Ligy mistrů na stadionu Bayernu Mnichov. Potvrdil to asistent trenéra Viktorie Pavel Horváth. Podle něj čeká slovenského gólmana Mariána Tvrdoně, který za jedničku zaskakoval už v sobotním ligovém utkání proti Bohemians 1905, křest ohněm.

Tvrdoň byl rád za první šanci v sezoně a stal se hráčem utkání

Při zranění jedničky Jindřicha Staňka dostal Marián Tvrdoň v brance přednost před letní posilou Martinem Jedličkou a několika zákroky pomohl fotbalistům Plzně k remíze 1:1 na půdě Bohemians 1905 v 10. kole první ligy. Osmadvacetiletý slovenský gólman si premiérový start v této sezoně nejvyšší soutěže užil.

Plzeň podepsala tříletou smlouvu s brankářem Tvrdoněm

Plzeň angažovala brankáře Mariána Tvrdoně, který naposledy působil v druholigovém Ústí nad Labem. Šestadvacetiletý Slovák uspěl ve Viktorii na testech a podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele