Další články

Boulahrouz se vrací do vlasti, bude hrát za Feyenoord

Khalid Boulahrouz bude po dlouhých deseti letech znovu působit v Eredivisii. Bývalý nizozemský reprezentant, který naposledy hrál za kodaňské Brøndby, se coby volný hráč upsal Feyenoordu Rotterdam, se kterým se dohodl na roční smlouvě s opcí na další sezónu...

Zkušený Boulahrouz našel angažmá v Bröndby

Bývalý nizozemský reprezentant Khalid Boulahrouz bude pokračovat v kariéře v kodaňském Bröndby. Měsíc po konci angažmá ve Sportingu Lisabon podepsal obránce s desetinásobným dánským mistrem smlouvu do konce sezony a vyzkouší si už šestou ligovou soutěž.

Boulahrouz se upsal lisabonskému Sportingu

Nizozemský reprezentant Khalid Boulahrouz odchází z bundesligového Stuttgartu do Sportingu. Třicetiletý obránce podepsal s čtvrtým celkem minulé sezony portugalské ligy dvouletou smlouvu. V lisabonském klubu Boulahrouz rozšíří nizozemskou kolonii.

Held: Boulahrouz je lídr

Generální manažer Stuttgartu Horst Held se neobává, že by příchod Khalida Boulahrouze, který byl dotažen včera, měl špatný vliv na mužstvo. Nizozemského obránce provází špatná pověst od konce jeho působení v Hamburgu.

Stuttgart se dohodl s Chelsea na přestupu Boulahrouze

Khalid Boulahrouz si opět zahraje německou nejvyšší soutěž. Nizozemský obránce končí své angažmá v londýnské Chelsea a míří do Stuttgartu. Celý transfer bude podepsán v nejbližších hodinách...

Boulahrouz si nakonec na Euru zahraje

Před pěti dny prožíval nizozemský obránce Khalid Boulahrouz obrovské zklamaní, z reprezentačního soustředění před Eurem odjížděl jako poslední vyřazený před oznámením konečné nominace. Nyní je všechno jinak. Po zranění Ryana Babela je Boulahrouz zpět v týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele