Zkušený Boulahrouz našel angažmá v Bröndby

08.10.2013, 08:52
Aktuality
Bývalý nizozemský reprezentant Khalid Boulahrouz bude pokračovat v kariéře v kodaňském Bröndby. Měsíc po konci angažmá ve Sportingu podepsal obránce s desetinásobným dánským mistrem smlouvu do konce sezony a vyzkouší si už šestou ligovou soutěž.

"Jsem šťastný, že jsem se stal hráčem Bröndby. Už se nemohu dočkat, až budu na hřišti a pomůžu klubu. Cítím se dobře. Mám dva týdny na to, abych se naplno připravil," prohlásil Boulahrouz při svém včerejším oficiálním představení.

Bröndby neprožívá lehké časy. Klub měl existenční problémy a místo boje o titul se musel strachovat o záchranu. Na začátku aktuální sezony byl poslední, nyní se už posouvá výš. "Získali jsme hráče, od kterého si slibujeme kvalitu. Věříme, že se Khalid stane vzorem, od kterého se budou moci učit mladší hráči," věří sportovní ředitel Per Rud.

Jednatřicetiletý vicemistr světa před Sportingem hrál za Waalwijk, Hamburk, Chelsea, Sevillu a Stuttgart. S nizozemskou reprezentací absolvoval 35 zápasů, dvě mistrovství světa a jeden evropský šampionát (2008).

Autor: Radim Šantrůček / insidefutbol.com, čtk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Do Slávie by se hodil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele