Boulahrouz se vrací do vlasti, bude hrát za Feyenoord

15.07.2014, 13:56
Aktuality
Khalid Boulahrouz bude po dlouhých deseti letech znovu působit v Eredivisii. Bývalý nizozemský reprezentant, který naposledy hrál za kodaňské Brøndby, se coby volný hráč upsal Feyenoordu Rotterdam, se kterým se dohodl na roční smlouvě s opcí na další sezónu...

"Říkal jsem si, že je na čase se vrátit do Nizozemska. Když se ozval Feyenoord, nemusel jsem nad tím dvakrát přemýšlet," prohlásil dvaatřicetiletý stoper či pravý bek.

Boulahrouz hrál nizozemskou nejvyšší soutěž do roku 2004, následně přestoupil z Waalwijku do Hamburgeru SV. V bundeslize hrál i čtyři roky za Stuttgart, mezitím si střihl dvě krátká působení v Chelsea a Seville a poslední dvě sezóny hrál za lisabonský Sporting a již zmíněné Brøndby.

Nyní se pokusí pomoci Feyenoordu k postupu do Ligy mistrů, kde se celek ze stadionu De Kuip naposledy představil na podzim 2002. "Nemusím vysvětlovat, jak důležitá jsou utkání předkola pro celý klub. Snad nejen v nich, ale i po celou sezónu pomohu svými zkušenostmi mladým hráčům. Jsem fit a cítím se dobře. Už se nemůžu dočkat, až vše začne," nechal se slyšet Boulahrouz.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

borec

Reagovat
Lof

Nezapomenu na jeho zápas v Chelsea proti Barce, kdy jsem nechápal jak brání Ronaldinha.

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Přiznám se, že vůbec toho hráče neznám, ale myslím si, že vzhledem k plánovaným odchodům Janmaata i de Vrije potřebuje Feyenoord posilnit obranu. A vzhledem k finančním potížím týmu jsem vlastně i rád, že Feyenoord nemusel platit za přestup. Snad se povede někoho přivést do ofenzivy. Byl bych pro Guidettiho.

Každopádně, budu rád za Evropskou ligu. Přeci jen, do Feyenoordu přijde nový trenér a naopak odejdou minimálně 4 důležití hráči a bude chvilku trvat, než se kluci rozherají.

Reagovat
Ferguson6

To Feyenoord nebol v LM už 12 rokov? O dôvod viac im to priať teraz. Len škoda, že na to budú musieť ísť s takmer úplne inou zostavou, keďže im asi odíde väčšina reprezentantov, čo pocíti najmä obrana. Ale duo Mathijsen - Boulahrouz by nemuselo byť zlé, aj keď už sú obaja starší.

Reagovat
Y.Cabaye

OT:

Další přestup z kategorie nezbytných dotáhnut do konce.

https://pbs.twimg.com/media/BslTZQxCUAA_Fgh.jpg

Reagovat
Le Gunner

Takže Debuchy už je prakticky jasný.

Reagovat
Pipo123

Snad to znamená že De Vrij pôjde do Lazia.

Reagovat
galacticosi

to je len náhrada za Indiho

Reagovat
Pipo123

Ten je tiež na odchode ? Kam ?

Reagovat
Ferguson6

Porto

Reagovat
FC Porto FC

Sem zvědavej jak se stím Feynoord popasuje když odejde Janmaat, Martins Indi, de Vrij, Clasie a odešel Pelle

Reagovat
Han střelil první

Jenom si na něj vzpomenu ve Sportingu a klepu se strachy.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Free_player

Reagovat
papanegra

Reagovat
papanegra

Nechápu proč po Indim nebo de Vrijovi nešáhne LFC, ta cena luxusní a s jistotou do budoucna by vyšoupli oba Škrťela..

Reagovat
galacticosi

skôr by som ho bral ako náhradu namiesto kúpenia predraženého Lovrena, Škrtel si ešte sezónu-dve v LFC zahrá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele