Podle Kaká přinese Beckham fotbalistům AC Milán italský titul

05.12.2008, 16:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (90)

Přidat komentář
Oxbow

myslim ze jen penize za prodej dresu atd... ale titul rozhodne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, důvody proč by jim měl v tomhle směru pomoci teda nevidim. Se mi to ke Kaká moc nehodí, jestli to vůbec řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl to..., ale nechápu, co je na tom tak odsouzeníhodného.

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem to odsoudil?

Reagovat
smazaný uživatel

dá se říct. "se mi to ke Kaka' moc nehodí" zní negativně a jelikož s jeho názorem ve věte předtím nesouhlasíš..., v podstatě ho odsuzuješ (i když jsem teď na tenkým ledě, protože Ti stačí mi na to říct, že s ním sice nesouhlasíš, ale respektuješ, na což už bych Ti já neměl co namítnout). nicméně jsem to teda myslel spíš takhle - co se Ti na tom, co Ricky řekl, k němu tak nehodí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě ho neodsuzuju, k tomu nemám důvod - v podstatě sis odpověděl sám.

Nehodí se mi to k němu, protože je to inteligentní fotbalista a pokud se ho novináři zeptají na téma "AC a Beckham", tak bych čekal, že spíš řekne něco o předávání nových zkušeností apod. A ne, že ve spojitosti s Beckhamem bude mluvit o titulu, to mi přijde hodně zcestné.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš přehnané, než zcestné, ale tyhle prohlášení by se ani neměly brát moc vážně. nejspíš chtěl holt přilít sebevědomí do kotle rossoneri (je ho třeba) a samozřejmě podpořit Beckhama před jeho příchodem...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslim tak, že řeči o titulu mohl s příchodem Beckhama uplně vynechat. Podpořit Beckhama mohl určitě i jinak právě. Ale to je vcelku nepodstatné, myslim, že to za debatu ani nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm povíme si.........

Reagovat
Oxbow

Presne tak povime ale ipresto si nemyslim ze zrovna on by mel bejt tim klicovim hracem pro zisk titulu

Reagovat
smazaný uživatel

však taky nebude..., to by musel trošku čarovat. od Kaka' to beru jen jako taková slova podpory pro brzy přicházejícího Beckse a zároveň dodání sebevědomí pro AC a všem, co AC fandí.

Reagovat
Oxbow

Presne souhlasim s tebou ... neco jako ve smyslu aby to nevypadalo hned od zacatku ze je tam nezvanym hostem

Reagovat
smazaný uživatel

tak nezvaný on rozhodně není. z vyjádření hráčů jde vidět, že se na něj těší..., navíc jsou dost inteligentní na to, aby se báli o svůj post na hřišti. berou to, jako fajn zpestření a při troše štěstí nám ten Becks třeba i pomůže (herně).

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ho precenujou

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká, kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinne, Trewinne...

Reagovat
Tomanatura

A proč by ne? Fotbalista výborný je, kdyby nastupoval, tak může hodně pomoci svými centry a inteligencí. Nevidím jediný důvod, proč by se to nemohlo stát, moc lidí ho zbytečně zatracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nesouhlasí tak s názory, že zimní pobyt záložníka Los Angeles Galaxy je ze strany Milána krokem vedle."

Však krok vedle to není, peníze z prodeje a reklam budou obrovské.

Reagovat
Tomanatura

OT: Kdo dnes četl ten výplod trapnosti - Sport magazín, který připravuje Deník Sport?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Oxbow

Jo neco malo jsem si ve skole stihnul precist

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti tam nelíbilo?

Reagovat
Tomanatura

Zaujal mě článek o tom, co máme navštívit, jelikož to bude nezapomenutelný zážitek. Souhlasím s Wimbledonem, golfem i NHL, ale když ti idioti vyberou z fotbalovu zápas United - Chelsea, tak se mi chce blít. Že prý "úhlavní sokové" To je něco neskutečného, samozřejmě tam nechybí trapný komentář Petra Čecha...

Reagovat
smazaný uživatel

A United-Chelsea snad není úžasný zážitek?! A vzhledem k tomu, že poslední dobou s chelsea soupeříme o titul, tak to asi sok je, ne? Nebo jak bys to chtěl nazvat?

Reagovat
Tomanatura

Úhlavní sok v životě nebude, navíc prostě jsou daleko úžasnější zážitky, než nudná hra na 0:0. A Petr Čech do toho začne tvrdit, že na Old Trafford je přímo úžasná atmosféra fanoušků..

Nepochopitelné, jak ti idioti dokážou PL každému tak vnucovat.

Navíc, Sport si můžu koupit jen v pátek, je to hlaavně kvůli Magazínu a oni dají na titulní stranu tsy dva hňupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces si svy probelemy vyjeljvat na necem jinym? Nechapu, co se ti na tom nezda? az nekdy zazijes tu atmosferu, tak mozna tohle psat nebudes sorry, ale ze ti je z toho nabliti me prijde trosku hloupy...a rozhodne zajimavejsi nez golf

Reagovat
Tomanatura

Svoje důvody jsem k tomu napsal, nepotřebuju, aby mi někdo vysvětloval, jestli je lepší golf, než fotbal, jelikož je to každého osobní názor, tak se příště zdrž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tvuj nazor je tvuj nazor, jenom pisu, ze mi prijde hloupy na tohle pouzivat slova jako idioti, na bliti....kdyz k tomu nemas poradny duvod

Reagovat
Tomanatura

Proč k tomu neměl mít důvod? DS je špína, která žije jen ze své dřívější slávy a ojedinělosti na trhu. Poslední 2 roky, možná i víc, je Sport naprostá tragédie, ve které jsou blbosti. Marnost nad trapnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave je, ze posuzujes kvalitu a atraktivitu neceho co jeste ani neprobehlo. Asi mas vestici kouli a vidis co ostatni ne... Kazdopadne tu atmosferu bych ti pral zazit a verim ze by si potom tvrdil neco jineho... A hlavne, ten denik Sport a uz vubec ne PL ti NIKDO NENUTI. Nebo si snad mel pistoli s kulkou u hlavy, kdyz sis ho kupoval nebo cetl clanek o tak strasne nezajimave veci jakou je PL, kterou sis ale i presto musel precist?

Reagovat
Tomanatura

1) Zápas je to každého půl roku nudný.

2) Atmosféru jsem zažil na OT několikrát, opravdu tam není nic, co by charakterizovalo to, co bylo otištěno v DS.

3) Je nechutná prezentace PL v podání DS, jelikož aby do každého článku psaly žvásty typu "nejlepší liga na světě", je opravdu buď k usmátí, nebo k hněvu.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Opravdu mas tu vestici kouli? Potreboval bych ji na vypujcku...

2) Je veci nazoru(upozornuji subjektivniho nazoru, protoze ho predklada jeden clovek=ty,ja), protoze napr. podle me, tam byva atmosfera dobra. Nicmene necetl jsem zmineny denik sport, takze o tomto se s Vami asi bavit nemohu. A verim ze Cech uz asi nejaky ten zapas zazil na relativne dosti zaplnenem stadione zazil, takze ma moznost srovnani.

3) To ze pisou nekde ze je nejlepsi, nebo takova ci makova, ale preci porad neznamena, ze ti ji nekdo nuti. Doporucil bych ti, aby ses nad podobnymi vylevy DS povznesl a hned budes mit zivot veselejsi.

A o tom jestli je nejlepsi nebo neni se dohadovat nechci, protoze to je take subjektivni nazor.

Reagovat
Tomanatura

1) Nepotřebuji, stačí mi pár důkazů z minulosti. Samozřejmě budu rád, když se zmílím.

2) Můžu to posoudit já, který na více stadionech byl. Třeba s tím, co je v Glasgow, se to srovnat nedá. A proto je nemístné psát, že je tam neuvěřitelná atmosféra, když na United nemáme ani pořádný kotel.

3) To, že píšou, že je nejlepší znamená to, že DS ovlivňuje čtenáře, kteří si moc do fotbalu neangažují, ale rádi se na něj podívají. A když si přečtou v "renomovaném" deníku, že je nejlepší PL, jelikož to soudilo tolik a tolik expertů (zřejmě nějací jako Vízek, nebo prostě imaginarní), tak tím vnutí svůj názor tomu čtenáři.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Co bylo to bylo a co neni muze byt, ze? Tak snad se zadari a prijemne te prekvapi...

2) To, ze je nekde jeste lepsi atmosfera, nemusi nutne znamenat, ze jinde byt take neuveritelne dobra atmosfera nemuze.

3) Jednak je pravdou ze kazdy ma svuj mozek, ale take je pravdou, ze ne kazdy ho dokaze pouzivat. A tim padem se pak na toto tema spatne debatuje, protoze me se chce rict, ze kazdy kdo ma svuj mozek a rozum, si urcite muze udelat usudek o PL sam, jelikoz jsou v dnesni dobe PL a ostatni ligy docela dost dostupne(rozumej na ocich, napr. v TV). A jinak nez samotnym shlednutim nejakych zapasu PL i jinych lig, si clovek usudek ani udelat nemuze. Takze i presto, ze do fotbalu nemusi byt clovek nutne angazovan, tak svuj nazor na PL si udelat muze. Nehlede na to ze neplati rovnice neangazovanost=nerozumi tomu

Nicmene se mi libi, ze pouzivas ve sve argumentaci vecne nazory a hned neurazis nekoho, s nazorem odlisnym... Proste pohodova diskuze, jak ma byt...

Reagovat
Tomanatura

1) Budu jedině rád

2)

3) Dle mého a i hodně lidí odtud, je PL v ČR vysoce prezentovaná (Prima, NovaSport, ČT - zápasy ligy mistrů, Petr Čech). Vzhledem k tomu, že Primu má každý a znělka o reklamě "s nejvyšším tempem a nejlepšími hráči" je takřka nepřehlédnutelná, staví anglickou ligu nejvýše. Samozřejmě, že každý, který dokáže solidně používat mozek a je si vědom toho, čeho jsou reklamy schopny, si udělá obrázek sám, jenže i v diskuzích u PL tu sám vidíš, že těch "expertů z reklam" tady přispívá vysoké množství. Ale jak bylo řečeno, je to každého věc, jen se mi nelíbí upřednostňování českých kanálů anglickou ligu.

Není důvod osočovat tě, nepíšeš sprostosti a slušně se vyjadřuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham by se mohl v Itálii chytit, nebotˇ se hraje spíše hodně na techniku a v tom on jednoznačně vyniká. Ale jinak nevím nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně se tam chytí, koneckonců Milán je město módy....Becks by mohl předvádět zimní kolekci Jinak mě totiž nenapadá co by v AC dělal....Už takhle mají záložníků poměrně hodně....

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dělal? Přinese jim Scudeto za dva měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Jen počkej, zajíci! Budeš hodně překvapen Becksovými výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě uvidí. Ale já pochybuju že si nějak víc zahraje, natož aby byl nějakým velkým přínosem. Jinak sem se chtěl zeptat Tebe jako fanouška AC- jak hraje Ronaldinho? Serii A nesleduju, tak by mně zajímalo jak na tom je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám moc času na sledování zápasů, takže jsem Ronaldinha viděl tak třikrát. Ale z toho, co jsem slyšel a četl, se R80 vrací do staré formy a je nejlepším střelcem a troufám si tvrdit, že možná i nejlepším hráčem AC. K dokonalosti má údajně ještě daleko, ale pro tým je velkým přínosem. Rozhodně se mu daří zastiňovat bídně hrajícího Kaká. Více ti k tomu nepovím, zeptej se třeba GATTUSA.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hrávat asi nebude, už vidím ty protáhlé obličeje zejména některých záložníků, kterým by bral minuty. Plejer, který si přišel na pár týdnů zahrát. To by byla dokonalá antikoncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

ron s edocela chytil v poslednich zapesech..az na tu penaltu posledniu kolo,to se nam to pekne posralo :o(

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimal by me nazor na komentatora, ktery komentuje vetsinou Serii A na sport 1? Podle hlasu to vypada na starsiho pana. A zrovna naposledy komentoval zapas AC s Laziem...

Reagovat
mastakillah

Kéž by se to všechno povedlo..AC e musí vrátit zpět navrchol

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kaká je vtipálek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D::D:D:D:DD:D:D:D

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Na toto se teď balí holky? Jsem zřejmě pozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi vůl...

Reagovat
božský John

souhlas:)

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo, aby mi starý dobrý John nepomohl.

Reagovat
GEGE

Kdyby ti šlo hrát jak kecat tak by jsme byli jinde...

Reagovat
mastakillah

Kaká je jeden z nejlepších hráčů světa..takže myslím že kecat může...

Reagovat
smazaný uživatel

může..., ale ještě lepší by bylo, kdyby nás za tím Scudettem táhl, což momentálně rozhodně nedělá (kdo by čekal, že ho zastíní Dinho, kterýho kde kdo pomalu tlačil do fotbalovýho důchodu).

Reagovat
GEGE

Spíš byl jeden s nejlepších hráčů světa....Po těch všech oceněních co dostal začal hrát bídně a jestli tak bude pokračovat brzo zapadne do průměru...

Reagovat
mastakillah

rikam neodsuzuj ho..on jeste ukaze..kdyz hral dobre tak ho vsichni chvalili..a ted potrebuje aby se mu veriloa ne ho tady odsuzovat

Reagovat
GEGE

Podle mě se mu právě věří až dost.Vždyť nastupuje skoro v každém zápase a už druhou sezonu hraje prd...Určitě se mu jěště vrátit forma může ale to záleží na něm a na jeho přístupu...

Reagovat
Tsigi

Třeba za Brazílii hrává skvěle, takže to zas uplně nechápu, že u nás podává ty výkony, jakž podává.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou druhou sezonou nesouhlasím. loni naopak patřil společně s Pippem a Patem z jara k jediným hráčům AC, kteří nás jakžtakž táhli za LM. se zbytkem souhlasím. ta božská aura, která se kolem něj vytvořila (Kaka' - symbol AC apod.) začíná být trošku problém. Ricky se díky ní cítí nedoknutelnej a koneckonců tomu tak je..., bohužel se z něj ale tím pádem jaksik vytrácí touha.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, hrajou, jak ponocný, dostat 3 fíky od Palerma, když chtěj titul, to je pro mě případ na vyšetření mozku, za jejich výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšetřit by ses měl spíše ty - a taky vypreparovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi - promiňte mi ten výraz - kretén. Jak tohle můžeš říci o hráči, který září de facto nepřetržitě od doby, co dorazil na evvropské trávníky? A teď, když prožívá krizi (a mezi námi, kdo ze slavných si ji kdy neprožil), mu tady budeš spílat?

Reagovat
smazaný uživatel

klídek..., GEGE má v podstatě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepopírám, že Kaká teď hraje téměř nulově, ale vzpomeň si na úvod sezony, kdy téměř každý zápas byl nejlepší na hřišti (nebo to nebyl úplný úvod, ale tak nějak poté, co se vrátil na trávník po zranění). Já tedy za ním stojím a věřím mu, protože vím, že takový útlum u něj nemůže trvat moc dlouho. Vsadil bych kalhoty, které mám právě teď na sobě, že ještě pro AC odvede spoustu cenných služeb a Evropa mu bude znovu ležet u kolenou, když bude přebírat druhý Zlatý míč. Pamatuj na má slova, Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

však my Rickymu přece taky věříme a stojíme za ním (nikdo nenapsal, že né)..., ale to neznamená, že ho musíme slepě(!) vynášet do nebes. pravda je totiž taková, že momentálně hraje fakt tužku (i když nutno dodat - i přesto je relativně užitečný) a v kombinaci právě s tímhle nekritickým obdivováním na něm ani není znát, že by s tím chtěl něco dělat. jeho hra mi připadá vcelku bez zájmu a za to si kritiku zaslouží (například takovou, jakou mu nadělil GEGE). nechápej to špatně, já mám Rickyho strašně rád a samozřejmě mu věřím a podporuju ho..., ale nechci ho slepě obdivovat i přes jeho slabé výkony, protože pak se jen těžko kousne a začne do toho na hřišti zase dávat 100%.

Reagovat
C0br

A kdo bude kopat primaky? Ronaldinho nebo Beckham?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si na ně Dinho udrží svou momentální formu, tak bych k nim Beckse - s nadsázkou řečeno - nepouštěl ani přihlížet (pokud bude na hřišti).

Reagovat
smazaný uživatel

Pato.cz mě poslal za Tebou Chtěl jsem se zeptat, jak hraje Ronaldinho? Serii A nesleduju, ale zajímalo by mně jak si vede...

Reagovat
smazaný uživatel

AC jsem letos viděl skoro v každém zápase a Ronaldinho mi dost připomíná Alexe. Rozhodně se nedá říct, že by byl vždy u všeho jako kdysi, ale má prostě geniální momenty, který často rozhodujou zápasy. On a Alex jsou asi nejinteligentnější hráči Serie A. Na druhou stranu nemá rychlost, takže už jeho hra není tak pohledná, každopádně je ale účelná, nedrží zbytečně míč, hodně kombinuje a pasy a centry má skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak to bude, no. Mimochodem, dobré divadélko s Y/I v jednom z článků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád že se chytil. I když to, co předváděl v Barceloně kdysi už asi určitě nezopakuje (ono se tedy neni co divit). V létě jsem se modlil aby už odešel z Barcy, přes to všechno co pro Barcu udělal, pro dobro všech, ale už jsem mu moc nevěřil že se chytne. Nicméně vybral si docela sympatický klub, jsem rád že se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Aranea a Pato.cz Ti jej poslali celkem přesně . kdyby ještě zapracoval na rychlosti a výbušnosti, nebylo by u něj daleko k plné spokojenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

- Našel jsem fakt pěkné branky z loňské serie A, má to 4.díly, podívejte se na ně ;) Přikládám 1.díl:

http://uk.youtube.com/watch?v=bLAyKneHnyg

Reagovat
GEGE

Ambro

Reagovat
smazaný uživatel

A Carlo, jak byl rád

Reagovat
GEGE

Ani se mu nedivím...Loni bohužel moc důvodů k radosti neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo ve třetím díle pěkně proti Interu...Přímák mistra

Reagovat
GEGE

Jojo na ten vzpomínám krásný gol škoda jen že,nepřinesl vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

experiment s Muslerou Laziu příliš nevyšel..., až mi ho bylo líto .

jinak Rosina

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Kaka by mohl Beckhama učit

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ty bys mohl jit močit

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, že hráči kteří hrají fotbal na vysoké úrovni vědí, že Beckham neni jen reklama, ale stále výborný fotbalista! Narozdíl od negramotných lidí co sem dávaj hloupé příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

No doufal jsem že Kaká má něco v hlavě ale zřejmě neměl jen zraněnou nohu ale i hlavu.Ten kreten Back..je akorát ještě dřív zničí už to co předvádějí te´d je ubohý na AC.Ronaldinho byl top ale v barce a nikdy už to nezopakuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

a to všechno za ty čtyři měsíce?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý krok pro klub, s tím souhlasím i když toho hráče nemám rád. Titul ani UEFU jim on zaručeně nevyhraje, nebude klíčovým hráčem, ale zviditelní se ještě více a hlavně přibudou prachy a to je to hlavní, oč všem jde. Nejsou to fanoušci, jak všichni tvrdí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele