Kaká bude před odchodem do MLS hostovat v Sao Paulu

Brazilec Kaká opouští AC Milán a vrátí se do vlasti. Vedení Sao Paula oznámilo, že se s dvaatřicetiletým záložníkem, který by měl v příštím roce okusit MLS v novém týmu z Orlanda, ústně dohodlo na hostování do března 2015.

Kaká má tři možnosti, rád by ale zůstal v Miláně

Ještě nedávno Ricky Kaká podle médií opouštěl milánské AC. Ve hře bylo dlouho angažmá v americkém Orlandu City, které prý již hráče přemluvilo k přestupu počátkem ledna 2015. Lákalo ho také Sao Paulo. Nakonec ale Kaká možná zůstane v AC Milán, což potvrdil viceprezident Adriano Galliani.

Pelému chybějí v brazilské nominaci zkušení Robinho a Kaká

Brazilská legenda Pelé postrádá v reprezentační nominaci trenéra Luize Felipeho Scolariho na mistrovství světa hvězdy minulého šampionátu Robinha a Kaká. Třiasedmdesátiletý fotbalový idol sice Scolariho výběr nekritizoval, Robinho a Kaká by ale podle něho přinesli do národního týmu potřebné zkušenosti.

Kaká odcházet nechce, v jeho setrvání doufá i Galliani

Brazilský záložník Ricky Kaká nedávno oslavil třísté utkání v dresu AC Milán, ale na přílišné oslavy zřejmě mnoho myšlenek nemá. AC se topí ve středu tabulky, vzdáleno od možných bojů o evropské poháry. Logicky se proto vyrojily spekulace hovořící o záložníkově odchodu do zámoří, ale ty dnes Kaká vyvrátil jasným tvrzením.

Kaká možná v létě opustí AC Milán, uvažuje o Spojených státech

Brazilský záložník Kaká, který si v dnešním duelu italské ligy proti Chievu Verona může připsat třístý zápas za AC Milán, možná už v létě zamíří do Spojených států. O svém setrvání se rozhodne hlavně podle ambicí klubu, který pravděpodobně nepronikne do příští sezony evropských pohárů.

Kaká věří, že se AC Milán probojuje do evropských pohárů

AC Milán zažívá nejméně vydařenou sezónu za posledních několik let, v poslední době ale začíná v nejvyšší italské soutěži sbírat body a přibližovat se pohárovým pozicím. A podle záložníka Kaká se na ně Rossoneri dostanou a ani v příští sezóně tak nebudou na evropské scéně chybět...

Milán chválí po Barceloně Kaká a věří, že se mu vrátí top forma

Brazilský záložník Kaká bude znovu hrát ve formě, která mu v roce 2007 vynesla Zlatý míč FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa. V to alespoň doufají v Miláně po úterní domácí remíze 1:1 s Barcelonou ve skupině Ligy mistrů.

Kaká se hned v prvním utkání za Milán zranil, nebude brát plat

Bývalý nejlepší fotbalista světa Kaká se hned ve svém prvním utkání po návratu do AC Milán zranil. Brazilská hvězda bude kvůli poraněnému zadnímu stehennímu svalu mimo hru dva až tři týdny a po tuto dobu nebude dostávat plat.

Kaká ihned pozvedl náš tým, hlásí Allegri

Kaká zatím po svém návratu odehrál za AC Milán poločas přátelského utkání s Chiassem, trenér Massimiliano Allegri si po už tak krátké době je jistý, že brazilský záložník je obrovskou posilou. Kaká bude mít maximální prostor, aby ukázal svoje schopnosti.

Potvrzeno. Kaká se vrací z Realu Madrid do AC Milán

Brazilský záložník Kaká se po nepříliš vydařeném čtyřletém působení v Realu Madrid vrací do AC Milán. Rossoneri dnes ráno všechno oficiálně potvrdili. Káká v Miláně podepíše dvouletou smlouvu, přičemž kývnul na snížení platu na čtyři miliony eur ročně.

Kaká změnil názor a chce odejít z Realu Madrid

Brazilský záložník Kaká stále nepatří do základní sestavy Realu Madrid a po úvodních dvou kolech nového ročníku španělské ligy v jeho případě došlo na změnu názoru. Někdejší nejlepší fotbalista světa dlouho chtěl v klubu zůstat, nyní by ho rád opustil...

Kaká zůstává v Realu Madrid, chce si zahrát na MS

Kaká bude rovněž v následujících měsících bojovat o místo v sestavě Realu Madrid. Někdejší záložník AC Milán má smlouvu ještě na dva roky, za sebou pak má rozhovor s novým koučem Carlem Ancelottim a má z něho dobrý pocit...

Kaká stále nemyslí na odchod, prioritou je setrvání v Realu Madrid

Před necelými čtyřmi roky přestupoval Kaká z AC Milán do Realu Madrid a i vinou zranění zůstal v hlavním městě Španělska hodně dlužen své pověsti. Brazilský reprezentant se nestal oporou Bílého baletu a hodně často se o něm spekulovalo v souvislosti s odchodem. Toto téma se řeší i nyní...

Na Kaká nemáme peníze, oznámil Galliani

Vedení AC Milán se snažilo získat z Realu Madrid svou bývalou hvězdu Kaká, v zimě se mu to ale nepovede. Viceprezident Rossoneri Adriano Galliani oznámil, že Brazilcův návrat není možný z finančních důvodů.

AC Milán se snaží získat z Realu zpátky záložníka Kaká

Brazilský záložník a bývalý nejlepší fotbalista světa Kaká se možná vrátí z Realu Madrid do Milána. AC o svou někdejší hvězdu projevil velký zájem a podle spekulací italských médií by se oba kluby mohly dohodnout na hráčově hostování na San Siru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele