Další články

Kucka se vrátil na Slovensko, posílil Slovan

Slovenský reprezentant Juraj Kucka přestoupil do Slovanu Bratislava. Pětatřicetiletý bývalý záložník pražské Sparty zamířil do týmu slovenského mistra po konci smlouvy v italské Parmě a v novém působišti podepsal dvouletý kontrakt. Do slovenské ligy se vrací po více než 13 letech.

Záložník Kucka podle médií posílí Slovan Bratislava

Slovenský reprezentant Juraj Kucka by se po více než 13 letech mohl vrátit domů. Pětatřicetiletý záložník se podle webu deníku Nový Čas brzy dohodne na angažmá s mistrovským Slovanem Bratislava.

Respektuji všechny stejně, vysvětlil Kucka, proč v anglické lize nepoklekl

Slovenský reprezentant Juraj Kucka před posledním víkendovým zápasem anglické ligy mezi Watfordem a Leedsem (0:1) jako jeden ze dvou hráčů nepoklekl na podporu hnutí Black Lives Matter. Čtyřiatřicetiletý záložník londýnského klubu pak vysvětlil, že se staví do boje proti rasismu, nicméně respektuje všechny lidi stejně.

Kucka bude hrát za nováčka Premier League Watford

Bývalý sparťanský záložník Juraj Kucka bude hrát za nováčka anglické ligy Watford. Čtyřiatřicetiletý slovenský reprezentant přišel do klubu z Parmy, s kterou letos sestoupil do druhé italské ligy.

Představení účastníků Eura 2020 - Slovensko

Rok 2021 pre slovenskú reprezentáciu vôbec nezačal dobre. Zverenci Štefana Tarkoviča sa kvalifikovali na Euro napriek kolísavej forme prostredníctvom play-off a marcové duely na štarte kvalifikácie na MS 2022 ukázali, že Slovensko sa ešte musí zlepšiť. Z dvoch zápasov proti Cypru a Malte sa očakávalo šesť bodov, ale nakoniec boli iba dva: a to po dvoch vydrených remízach.

Kucka mění Itálii za Turecko, koupil ho Trabzonspor

Juraj Kucka po šesti a půl letech ukončil své dobrodružství v italské nejvyšší soutěži. Slovenský záložník nebude součástí nového týmu AC Milán, místo toho přestoupil do tureckého Trabzonsporu...

Kucka dal parádní gól, Montella ho chválil

První gól v sezoně vsítil slovenský reprezentant Juraj Kucka. V dresu AC Milán se prosadil na hřišti Chieva, a to díky parádní rána z dálky. Po zápase ho mohla těšit i chvála z úst trenéra Vincenza Montelly...

Kucka byl blízko přestupu do Bursasporu

Mohl dnes hrát v krajině půlměsíce s Miroslavem Stochem. Slovenský reprezentant Juraj Kucka měl před přestupem do AC Milán namířeno do Bursasporu, nakonec z tohoto transferu ale sešlo. Ozvali se Rossoneri a bylo jasno, protože jde o Kuckův dlouhodobě oblíbený klub...

Mihajlovič si pochvaluje nákup Kucky

Pomalu ale jistě se v sestavě AC Milán zabydluje slovenský reprezentant Juraj Kucka. V sobotu proti Palermu odehrál poprvé celý zápas a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. To ostatně potvrdil i přesným centrem na vítězný gól Carlose Baccy. Pochvaly se pak dočkal i od kouče Siniši Mihajloviče.

Kucka přestoupil z Janova do AC Milán

AC Milán získal další posilu. Rossoneri dotáhli do úspěšného konce jednání s Janovem o příchodu Juraje Kucky, jenž přichází za zhruba 3 miliony eur a na severu Itálie podepsal kontrakt do roku 2019...

Slovenským fotbalistou roku je potřetí záložník Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou roku 2013 byl na dnešním galavečeru v Trnavě vyhlášen Marek Hamšík. Šestadvacetiletý záložník Neapole vyhrál anketu odborníků potřetí, předchozího vítěze Martina Škrtela z Liverpoolu předčil o 28 bodů.

Kucka napriek najhoršiemu zraneniu v kariére nezúfa

V talianskej Serii A sa na sklonku roka vytratili z trávnikov slovenskí futbalisti. Kým Pavol Bajza v Parme pravidelne zohrieva lavičku a Norbert Gyömbér už aj tribúnu, Marek Hamšík s Jurajom Kuckom pre zmenu absentovali pre zranenia. Posledný menovaný mal sezónu skvele rozbehnutú.

Kucka spekulace neřeší, soustředí se jenom na zraněné koleno

Jenom na svou rekonvalescenci se v současné době soustředí Juraj Kucka. Jméno slovenského záložníka bylo často zmiňováno v souvislosti s odchodem z Janova a zájem mělo například milánské AC, pro leden ovšem šance na přestup zmařilo vážné zranění kolena...

Exsparťan Kucka musí na operaci s poraněným kolenem

Slovenský reprezentant Juraj Kucka z Janova si poranil levé koleno a čeká ho zřejmě několikaměsíční pauza. Bývalý záložník Sparty má podle internetové stránky italského klubu přetržený přední zkřížený vaz. Po dnešním vyšetření u specialisty Pierpaola Marianiho má být stanoveno datum operace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele