Kuckovo setrvání není jisté, shodují se prezident a kouč Janova

Jméno Juraje Kucky bylo v posledních letech spojováno s možným přestupem do několika italských klubů, další vlnu spekulací pak možná vyvolá prohlášení nového trenéra Janova Fabia Liveraniho. Ten si je moc dobře vědom možnosti rychlého prodeje slovenského záložníka...

Kucka o přestupu do Milána nic neví

Juraj Kucka neví nic o tom, že by měl v létě přestoupit z Janova do AC Milán. Server Goal.com dnes informoval o údajné dohodě obou klubů, ani jeden z nich ale zatím nic nepotvrdil. Slovenský reprezentant zdůraznil, že se soustředí pouze na své výkony za Janov.

Kucka stále neví, kde bude od nové sezóny hrát

Reprezentant Slovenska a hráč Janova Juraj Kucka stále ani sám netuší, jak bude vypadat jeho budoucnost. V srpnu loňského roku si na něj Inter Milán uplatnil polovinu práv, druhá zůstala současnému zaměstnavateli. Zatím tedy není jasné, kde bude bývalý hráč Ružomberka od nové sezóny působit.

Kucku čeká delší pauza

Juraj Kucka se v Janově už natrvalo zabydlel a pokud mu to zdraví umožní, podává v základní sestavě co nejlepší výkony. Jenže právě zranění mu znemožňují prezentovat se na hřišti v nejlepším světle. Nejprve to byl levý zadní stehenní sval, pak kotník, nejnovější má opět svalové patálie.

Preziosi vyhlíží návrat Borriella, o Kuckově zimním odchodu nic neví

V Janově bývá v posledních letech během přestupových obdobích rušno a očekává se, že aktivitu vyvine prezident Grifů Enrico Preziosi také v lednu. V souvislosti s jeho mužstvem padlo několik jmen, a tak se Preziosi snažil dnes uvést vše na pravou míru...

Kucka se zranil, v Janově už možná dohrál

Juraj Kucka za sebou pravděpodobně už má poslední zápas v letošním roce, záložník Janova si poranil stehno a chybět bude tři až čtyři týdny.

Kucka už patří Interu Milán, ale zatím zůstává v Janově

Bývalý sparťanský záložník Juraj Kucka se stal hráčem Interu Milán. Loňskému vítězi Ligy mistrů se slovenský reprezentant upsal do roku 2016, zatím ale zůstane v FC Janov, který oznámil transakci na svém webu.

O Kuckovi se stále spekuluje, teď by mohl být vyměněn za Cassana

Juraj Kucka strávil v Janově jenom šest měsíců, i tak si stihl vysloužit pozornost milánského AC. Jméno slovenského záložníka je nyní skloňováno v souvislosti s výměnou za Antonia Cassana...

Ballardini po sedmi měsících končí na lavičce Janova

Janov během léta čeká rázná obměna a ta se vedle hráčského materiálu bude týkat také trenérského postu. Na lavičce Grifů totiž dneškem končí Davide Ballardini, o jehož odchodu rozhodl prezident klubu Enrico Preziosi. Ten také naznačil možný přestup Juraje Kucky do Milána...

Kucku těší, že si získal srdce fanoušků Janova

Juraj Kucka v létě neměl moc času na odpočinek po dlouhé a náročné sezoně a nevydechne si ani nyní. Slovenský záložník v lednu odešel ze Sparty do Janova, kde ho trenér Davide Ballardini okamžitě zařadil do základní sestavy. Kucka nemůže být moc spokojen s výsledky Janova, hodně ho ale těší, jak ho v klubu přijali...

Kucka: Těžko mluvit o spokojenosti

Slovenský reprezentant Juraj Kucka má za sebou premiéru v nejvyšší italské soutěži. Zimní posila Janova absolvovala v neděli celý duel v rámci 20. kola Serie A proti Udinese Calcio, po něm však neměla příliš důvodů k radosti, když hosté zvítězili na stadionu Luigiho Ferrarise 4:2.

Kucka definitivně přestupuje do Janova

Slovenský fotbalový záložník Juraj Kucka přestoupil ze Sparty Praha do FC Janov. Úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a kluby před dnešním odpoledním ligovým utkáním Janov - Lazio uzavřely smlouvu, hráč hned po zápase podepíše kontrakt na 4,5 roku.

Sparta se domluvila s Janovem na přestupu Juraje Kucky

Slovenský reprezentant Juraj Kucka už je jednou nohou hráčem italského klubu FC Janov, kam odejde ze Sparty Praha. Oba kluby se dnes v noci domluvily na přestupu, hráči zbývá absolvovat lékařskou prohlídku. Kucka na dvoudenní zdravotní testy odlétá už dnes. Pokud dopadnou dobře, ve čtvrtek bude přestup zpečetěn.

Rád bych oblékal dres Janova, citují v Itálii sparťana Kucku

Přestup sparťanského záložníka Juraje Kucky do FC Janov je prý na spadnutí. Italská média dnes citovala prohlášení slovenského reprezentanta, že by chtěl do přístavního klubu odejít.

Kucka údajně jedná o přestupu do Janova, Sparta to nepotvrdila

Juraj Kucka by se v nejbližších dnech mohl domluvit na přestupu do Janova. Hráčův agent Emil Kovarovič má ve středu údajně jednat se zástupci Sparty a je v úzkém kontaktu s vedením italského klubu, který zájem o Kucku oznámil prostřednictvím svého prezidenta Enrica Preziosiho. Sparta však jednání nepotvrdila.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele