Kucka přestoupil z Janova do AC Milán

28.08.2015, 15:31
Aktuality
AC Milán získal další posilu. Rossoneri dotáhli do úspěšného konce jednání s Janovem o příchodu Juraje Kucky, jenž přichází za zhruba 3 miliony eur a na severu Itálie podepsal kontrakt do roku 2019...

Slovenský reprezentant se na Apeninský poloostrov vydal před čtyřmi a půl lety z Janova, ten váhal, zda s 28letým záložníkem prodlouží končící smlouvu, nakonec Kucka odchází.

Kucka se během posledních dnů dostal do spojení s Bursasporem, místo toho však bývalá opora pražské Sparty posílila AC Milán. "AC Milán koupil z Janova Juraje Kucku, který podepsal smlouvu do roku 2019," prohlásil milánský celek k příchodu nové akvizice.

Univerzální záložník, jenž zvládne i ofenzivnější pozice, odehrál do této chvíle za Slovensko 42 mezistátních zápasů, ve kterých čtyřikrát skóroval. "Jsem šťastný," uvedl Kucka. "Celý přestup se uskutečnil velmi rychle. Doufám, že AC Milán pomohu, udělám pro to všechno, co bude v mých silách," dodal. "Budu hrát tam, kam mě trenér postaví," řekl na závěr Kucka.

AC Milán byl během letní přestávky spojován s příchody Axela Witsela nebo Roberta Soriana, nakonec ale Rossoneri do středu pole přivedli Kucku.. "Kucka je dobrý hráč. Má svoji kvalitu a tvrdě pracuje, navíc velmi dobře zná prostředí italské ligy," prohlásil kouč Siniša Mihajlović.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (511)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele