Další články

Inter Milán získal v poslední den přestupů hned čtyři posily

Hned čtyři posily získal Inter Milán v poslední den přestupů. Ze Stuttgartu přišel srbský reprezentant Zdravko Kuzmanovič, z Atalanty Argentinec Ezequiel Schelotto, z Dinama Záhřeb velký chorvatský talent Mateo Kovačič a nakonec z Lazia argentinský brankář Juan Pablo Carrizo.

Agent Carriza: Nemohu s jistotou prohlásit, že se po sezoně vrátí do Lazia

Juan Pablo Carrizo letos hostuje z římského Lazia v Zaragoze a je možné, že se do italského klubu jen tak nevrátí. Argentinskému brankáři se ve španělském klubu začalo dařit a jeho agent nevylučuje delší angažmá v Realu...

Lotito: Carrizo má smlouvu, takže zůstává

Lazio hodně dlouho stálo o brankáře Juana Pabla Carriza a před letošní sezonou ho také získalo. Argentinec se rychle stal jedničkou římského klubu mezi tyčemi, na konci ledna ovšem o svou pozici přišel a od té doby sedí jenom na lavičce náhradníků. To se mu nelíbí a pohrozil odchodem, na což reagoval prezident klubu Claudio Lotito...

Dejte Carrizovi čas, žádá prezident Lazia Lotito

Lazio v létě přivedlo z River Plate Juana Pabla Carriza a slibuje si, že na dlouhé roky dopředu vyřešilo brankářský post. Čtyřiadvacetiletý Argentinec zatím vytváří poměrně hodně chyb, v římském klubu se ale může opřít o důvěru vedení.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele