Dejte Carrizovi čas, žádá prezident Lazia Lotito

28.01.2009, 11:33
Aktuality
Lazio v létě přivedlo z River Plate Juana Pabla Carriza a slibuje si, že na dlouhé roky dopředu vyřešilo brankářský post. Čtyřiadvacetiletý Argentinec zatím vytváří poměrně hodně chyb, v římském klubu se ale může opřít o důvěru vedení.

Carizzo přišel za sedm a půl milionu eur, stal se tak suverénně nejdražší letní posilou Lazia. Jenže po skvělém začátku se Římané propadají tabulkou dolů, kvůli mnoha chybám nemůže mít čisté svědomí ani mladý brankář.

"Alexandre Doni (brankář AS Řím) a Julio Cesar (brankář Interu) ukazují, že ti, kdo přijdou z ciziny, potřebují dostat hodně času," zůstává v klidu Claudio Lotito, prezident Lazia. "Musejí si zvyknout na italskou ligu a na odlišné tréninkové metody."

Lazio proto Carrizovi žádného nového konkurenta nepřivede. "Máme čtyři gólmany, nikoho dalšího kupovat nebudeme," doplnil Lotito. Carrizo zatím za Lazio odchytal všech dvacet ligových zápasů. Nadějný brankář má výhodu v tom, že mu věří také trenér Argentiny - Diego Maradona jej zařadil do nominace pro přátelské utkání s Francií.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Carrizo je dobrej golman. byla to šikovná koupě Lazia, která se ještě vyplatí

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Tak bylo by naivní myslet si, že Argentinec občas nebude mít svůj moment.

Reagovat
smazaný uživatel

za rok za dva bude patrit ke spicce v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Mne skôr pripadá , ako keby sa mu ani nechcelo chytať . Ten výraz tváre , ako keby ho mučili , to horšie ako sa pozerať na Richarda Štochla počas zápasu na MS v hádzanej .

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito má pravdu, Carrizo je kvalitní brankář, jeho čas určitě přijde

Reagovat
mastakillah

Čas si určitě zaslouží, jen je otazkou jestli jí využije...uvidi se no

Reagovat
mastakillah

Jen mě mrzí, že Lazio nedalo větší prostor Arenasovi...z něj mohl vyrůst super brankář

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele