Lotito: Carrizo má smlouvu, takže zůstává

28.03.2009, 15:21
Aktuality
Lazio hodně dlouho stálo o brankáře Juana Pabla Carriza a před letošní sezonou ho také získalo. Argentinec se rychle stal jedničkou římského klubu mezi tyčemi, na konci ledna ovšem o svou pozici přišel a od té doby sedí jenom na lavičce náhradníků. To se mu nelíbí a pohrozil odchodem, na což reagoval prezident klubu Claudio Lotito...

"Chce odejít? Má smlouvu, takže zůstane v Laziu. Carrizo možná díky své ne právě nejlepší italštině své prohlášení jenom neinterpretoval správně," prohlásil Lotito.

Carrizo chytal od začátku sezony a nastoupil k prvním dvaceti zápasům, nebyl ovšem nejjistější a osudným se mu stal duel s Cagliari. Lazio doma prohrálo 1:4 a trenér Delio Rossi se rozhodl jednat. Argentince posadil mezi náhradníky, v základní sestavě od té doby nastupuje Uruguajec Fernando Muslera.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli nebude chyba v brankářích, ale obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ..

Reagovat
božský John

Já měl za to,že Rozehnal nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Carrizo možná díky své ne právě nejlepší italštině své prohlášení jenom neinterpretoval správně ... on vlastne chcel povedat, ze je pripraveny bojovat o navrat do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mi někdo před sezonou řek, že Muslera vytlačí z brány Carriza - asi bych se mu malinko vysmál.

Reagovat
Lojd

za ty prachy bych seděl klidně celó kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tavano dneska 2 góly proti Brescii, nejlepší střelec Serie B spolu s Vantagiattem táhne Livorno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten první gól byla nádhera. Jinak Vantaggiato měl zůstat v Rimini, zase jim ho ukradla Parma, minulý rok ukradli zase Jedu, příště to bude kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 9 kol - Bari s Parmou krásně z prvních dvou míst a Brescia s Livornem by si to mohli rozdat v play-off. pokud se teda něco nezměnilo (první 2 rovnou, další 4 vyřazovacím stylem).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele