Další články

Budějovické Dynamo pomáhá s rozvozem nákupů

V boji proti pandemii nového typu koronaviru pomáhá i klub z Českých Budějovic. Funkcionáři a zaměstnanci Dynama už zhruba 14 dní nakupují pro seniory a potřebné věci jim vozí domů. Z hráčů A-týmu se zapojil obránce Jiří Kladrubský.

Kladrubský je po operaci a Budějovicím bude delší dobu chybět

Hráči Českých Budějovic přišli o zraněného obránce Jiřího Kladrubského. Čtyřiatřicetiletý bývalý kapitán Dynama ve čtvrtek absolvoval operaci menisku a bude nováčkovi nejvyšší soutěže delší dobu chybět.

Kladrubský: Možná to bude moje poslední sezona

Možná poslední prvoligová sezona čeká kapitána Českých Budějovic Jiřího Kladrubského. Těší jej, že si nejvyšší soutěž ještě vyzkouší v dresu týmu, kde kariéru začínal. Bývalý hráč Sparty nebo bratislavského Slovanu v minulém ročníku svými výkony výrazně pomohl Jihočechům k vítězství ve druhé lize a návratu mezi elitu. Přestože připustil, že dvoutýdenní dovolená byla krátká, zahájení přípravy vítá.

Kladrubský bude hrát řeckou ligu za Kalloni

Český fotbalista Jiří Kladrubský našel angažmá v řecké lize, kde bude oblékat dres Kalloni. S jedenáctým celkem minulé sezony podepsal smlouvu na dva roky.

České Budějovice posílí navrátilec Kladrubský

Prvoligového nováčka České Budějovice posílí záložník Jiří Kladrubský. Osmadvacetiletý fotbalista, který je odchovancem jihočeského klubu a momentálně doléčuje operované koleno, přišel po skončení smlouvy ve Slovanu Bratislava. Dynamo o tom informovalo na svém webu.

Kladrubský po třech letech opustí Slovan Bratislava

Záložník Jiří Kladrubský po třech letech ve Slovanu Bratislava skončí. Vedení slovenského mistra z loňského roku se s českým fotbalistou nedohodlo na prodloužení smlouvy.

Kladrubský si poranil koleno a čeká ho několikaměsíční pauza

Český záložník Jiří Kladrubský si v sobotním utkání slovenské ligy s Dunajskou Stredou (2:1) vážně poranil koleno a Slovanu Bratislava bude chybět několik měsíců. Podle webu lídra soutěže se už v neděli podrobil artroskopickému zákroku a čeká ho ještě další operace.

Splněné sny Kladrubského: vyřadil AS Řím a ještě bude otcem

Zažívá převratné chvíle kariéry, velké události jej čekají i v soukromí. Hektický konec léta si vychutnává záložník Jiří Kladrubský, který se Slovanem Bratislava ve čtvrtek večer vyřadil z Evropské ligy AS Řím a teď netrpělivě čeká velkou událost v soukromém životě, protože každým dnem očekává první přírůstek do rodiny.

Kladrubský: Výhra nad AS Řím? Vzpomínat budu i za 20 let

Jeden z největších zážitků kariéry si vychutnává fotbalový záložník Jiří Kladrubský. Čtvrteční výhra se Slovanem Bratislava v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy nad slavným AS Řím ho nadchla. Očekává ale těžkou odvetu na Olympijském stadionu v italské metropoli.

Kladrubský: Ve Spartě jsem neviděl budoucnost, Slovan je výzva

Záložník Jiří Kladrubský je plný chuti vrhnout se do nového angažmá ve Slovanu Bratislava, které pro něj po překvapivém odchodu z pražské Sparty prý není krokem zpět. Pětadvacetiletý defenzivní univerzál se na slovenskou výzvu těší i proto, že ve Spartě v posledních dvou sezonách i vinou zranění kolena ztratil stálé místo v sestavě.

Kladrubský už je ve Slovanu, dohodl se na tříleté smlouvě

Jiří Kladrubský přestoupil ze Sparty Praha do Slovanu Bratislava. S vedením slovenského mistra se pětadvacetiletý defenzivní univerzál dohodl podle klubového webu na tříleté smlouvě. Dnes už Kladrubský absolvoval první trénink pod vedením kouče Karla Jarolíma, jenž v uplynulé sezoně získal se Slovanem double.

Spartu opustí i Kladrubský, má namířeno do Slovanu Bratislava

Spartu čeká další změna v sestavě. Defenzivní univerzál Jiří Kladrubský se rozhodl zkusit štěstí jinde a míří na přestup do Slovanu Bratislava. Se slovenským mistrem pod vedením českého trenéra Karla Jarolíma se bude moci ucházet o Ligu mistrů.

Sparta odletěla do Dubaje bez zraněného Kladrubského

Fotbalisté Sparty Praha odcestovali na turnaj do Dubaje bez Jiřího Kladrubského, který si na pondělním tréninku poranil kotník a čeká ho několikatýdenní pauza. Trenér Jozef Chovanec vzal na osmidenní pobyt do Emirátů 27 hráčů.

Porazit Palermo třemi góly? To je bonus, libovali si sparťané

Sparťané mírně překročili svůj plán, když dnes porazili Palermo a italskému týmu, který zdobí kvalitní obrana, nasázeli tři branky. Po výhře 3:2 byli nadšení a pochvalovali si svoji efektivitu. Úvodní úspěch je prý povzbudí před dalšími pěti duely.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele