Kladrubský po zranění začne brzy trénovat s týmem

Sparťanský fotbalista Jiří Kladrubský se po zranění již brzy vrátí do plného tréninku. Mimo hru je už od května, kdy musel s přetrženým zkříženým vazem na operaci. Nyní ale již dokončuje rekonvalescenci a mohl by stihnout ještě závěr podzimní části sezony.

Sparťané Kucka a Kladrubský jsou po operaci

Sparťanští fotbalisté Jiří Kladrubský a Juraj Kucka jsou po operaci kolenních kloubů. U Kladrubského nakonec byla potvrzena původní diagnóza přetržených zkřížených vazů v levé noze, Kuckovi lékaři operovali poraněný meniskus v pravém koleně. ČTK o tom informoval sparťanský mluvčí Ondřej Kasík.

Kladrubský má zřejmě přetržený vaz, čeká ho dlouhá absence

Jiří Kladrubský utrpěl v nedělním ligovém utkání proti Bohemians Praha vážné zranění, kvůli kterému zůstane asi řadu měsíců mimo trávník. Podle pondělního vyšetření má zřejmě přetržený zkřížený vaz v levém koleně a doba rekonvalescence se v takovém případě pohybuje podle sparťanského lékaře Jiřího Váchala od sedmi do 12 měsíců.

Rada povolal Kladrubského, protože problémy má i Ujfaluši

Povolání Jiřího Kladrubského do fotbalové reprezentace si vynutilo další zranění. Trenér Petr Rada dnes před podvečerním tréninkem v Kunicích novinářům řekl, že příjezd sparťanského univerzála si vyžádaly problémy s podkolenní šlachou, které ráno ohlásil kapitán mužstva Tomáš Ujfaluši.

Trenér Rada doplnil nominaci, povolal Kladrubského

Trenér fotbalové reprezentace Petr Rada povolal na kvalifikační zápas se Severním Irskem dodatečně Jiřího Kladrubského. Fotbalový svaz o tom informoval na svém webu. Sparťanský univerzál se k mužstvu připojil již dnes dopoledne ve Štiříně, kde je tým ubytovaný

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele