Další články

Adriano je asi mou největší prohrou v kariéře, lituje Javier Zanetti

Mezi roky 2004 a 2005 mu u nohou ležel celý svět, když od léta k létu nasázel ve všech soutěžích úctyhodných 42 branek. Jen chvíli po podpisu nového vylepšeného kontraktu se ovšem Adriano Leite Ribeiro vytratil a vlastně nikdy se už na vrchol nevrátil. Onu skutečnost přitom Javier Zanetti pokládá také za svou osobní prohru...

07.08.2017 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Maradona byl hvězdou charitativní exhibice v Římě

Argentinská legenda Diego Maradona se opět představil v Itálii na trávníku. Bývalá opora Neapole byla jednou z největších hvězd pondělního charitativního utkání v Římě, jehož se zúčastnily další osobnosti jako Roberto Baggio, Andrej Ševčenko či kouč Arséne Wenger.

Žádný hráč Interu už nebude nosit na dresu Zanettiho čtyřku

Žádný z hráčů Interu Milán už nebude moci na svém dresu nosit číslo 4, které patřilo kapitánovi Javieru Zanettimu. Argentinský obránce ukončil hráčskou kariéru na konci minulé sezony, klub nyní informoval o vyřazení jeho čísla.

Javier Zanetti ukončil kariéru

Legendární obránce Javier Zanetti má za sebou poslední zápas v dresu Interu Milán. Neloučil se výhrou, ale přesto mu tleskali. Argentinský hrdina a gentleman se dočkal potlesku, který zazníval i z tribun soupeře. Teď se o své myšlenky a emoce podělil s fanoušky - napsal jim otevřený dopis.

Dlouholetý kapitán Interu Zanetti po sezoně ukončí kariéru

Dlouholetý kapitán Interu Milán Javier Zanetti po sezoně ukončí kariéru a stane se členem vedení klubu, dnes to oznámil prezident klubu Erick Thohir. Čtyřicetiletý Argentinec hraje za Inter od roku 1995 a od roku 1999 nosí kapitánskou pásku.

Na konci sezóny uvidíme, říká o své budoucnosti Zanetti

O ukončení profesionální kariéry uvažuje opora Interu Milán Javier Zanetti. Argentinskému zadákovi bude v srpnu již čtyřicet jedna let a neví, jestli má po úspěšně vyléčeném zranění Achillovky ještě cenu pokračovat.

Zanetti na odchod z Interu nemyslí, Mazzarri s ním problém nemá

Javier Zanetti býval dlouhé roky neodmyslitelnou součástí milánského Interu, za posledních deset měsíců toho ovšem mnoho nenahrál. Zkušený argentinský obránce nejprve dlouhodobě laboroval se zraněnou achillovkou, v uplynulých týdnech pak marně hledal cestičku do základní sestavy trenéra Waltera Mazzarriho...

Jsem hodně blízko k návratu, hlásí uzdravený Zanetti

Fanoušci Interu Milán se mohou znovu těšit na Javiera Zanettiho. Již 40letý obránce a kapitán Nerazzurri je znovu v pořádku po vážném zranění achillovky a na trávník by mohl vyběhnout už v sobotním utkání s Livornem...

Měl bych být zpět za tři týdny, věří Zanetti

Milánskému Interu se vydařil vstup do nové sezóny a jeho fanoušci by brzy měli mít o jeden důvod k radosti navíc. Návratu do hry se pomalu blíží klubová legenda Javier Zanetti, který po pěti měsících od ošklivého zranění Achillovy šlachy věří, že za tři týdny bude moci znovu naplno trénovat...

Zanetti slaví čtyřicetiny, příští týden by mohl začít běhat

Javier Zanetti nemůže hrát fotbal, přesto dnes má jeden velký důvod k oslavě - zkušený argentinský obránce slaví své čtyřicáté narozeniny. Kapitán milánského Interu se vedle oslav soustředí především na svůj návrat na zelené trávníky, který není zase tak daleko...

Zraněný Zanetti prodloužil smlouvu s Interem Milán

Hráče Interu Milán povede i v příští sezoně jako kapitán veterán Javier Zanetti. Za dva měsíce čtyřicetiletý argentinský obránce se dnes podle agentury ANSA dohodl s vedením Nerazzurri na prodloužení smlouvy o jeden rok.

Zanettiho návrat po operaci bude trvat půl roku

Kapitán Interu Milán Javier Zanetti podstoupil úspěšnou operaci přetržené Achillovy šlachy. Podle lékaře by mělo zotavování před návratem devětatřicetiletého obránce na trávník trvat půl roku. Zanetti odmítá myšlenky na konec kariéry.

Zanetti má přetrženou Achillovu šlachu, končit ale nechce

Kapitán Interu Milán Javier Zanetti má přetrženou Achillovu šlachu a čeká ho pauza minimálně osm měsíců. V srpnu oslaví již 40. narozeniny, ale kariéru ještě končit nechce. Argentinský obránce se zranil v nedělním utkání v Palermu, které jeho tým prohrál 0:1.

Zanetti si poranil achillovku, hrozí mu až osm měsíců pauzy

Inter Milán nepřišel v dnešním utkání italské ligy v Palermu po porážce 0:1 pouze o body, ale i o kapitána Javiera Zanettiho. Devětatřicetiletý Argentinec si poranil Achillovu šlachu a hrozí mu až osm měsíců pauzy, což by pro něj vzhledem k věku mohlo znamenat i konec kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele