Měl bych být zpět za tři týdny, věří Zanetti

05.10.2013, 14:52
Aktuality
Milánskému Interu se vydařil vstup do nové sezóny a jeho fanoušci by brzy měli mít o jeden důvod k radosti navíc. Návratu do hry se pomalu blíží klubová legenda Javier Zanetti, který po pěti měsících od ošklivého zranění Achillovy šlachy věří, že za tři týdny bude moci znovu naplno trénovat...

Argentinský defenzivní univerzál, který v srpnu oslavil kulaté čtyřicátiny, si Achillovu šlachu přetrhl koncem dubna v utkání na hřišti Palerma. V italských médiích se hned spekulovalo o tom, zda Zanetti neukončí kariéru, to ale sám hráč rychle popřel a o pár týdnů později s ním vedení Nerazzurri prodloužilo smlouvu i pro tuto sezónu.

Zkušený obránce či defenzivní záložník by tak již brzy mohl pomoci týmu, který pod vedením nového trenéra Waltera Mazzarriho zatím nenašel přemožitele a po šesti utkáních se drží na čtvrtém místě tabulky Serie A.

"Byl jsem teď na prohlídce a měl bych být zpět za tři týdny. Pokud vše půjde dobře, vrátím se do tréninku s týmem," prohlásil pro ESPN Radio hráč, který v Interu působí již osmnáct sezón a odehrál za něj 850 zápasů.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Má nějaký děcka? Že by si ještě mohli zahrát spolu v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, možná je na chlapy...

Reagovat
smazaný uživatel

Přinejhorším si zahraje s vnoučaty. Fyzičku na to určitě mít bude.

Reagovat
Votas

dceru a dva syny...takže vydrží do 55 a hrajou spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si Fildo?? Tohle je opravdová legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Inter

Reagovat
fabec1222

*Mr.Fotbal

Reagovat
snuff24

Až se vrátí budeme ještě o level silnější už se nemůžu dočkat až ho zase uvidím pádit s míčem jakoby mu bylo 25 a všichni kolem něj se jen sotva stihnout otočit .Jinak doufám,že dodrží to co tehdy řekl a bude hrát dokud nepřibude na dres další hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal to nahodou ked este Inter realne mohol pomyslat na scudetto?

lebo teraz je sice hore ale povedzme si pravdu kto s tym pred sezonou pocital?

ale mozno sa novy majitel v januari plesne po penazenke a zainvestuje.

s tymto kadrom to vidim max. na 4.miesto. je to len otazka kedy pridu prve neuspechy a ako to sucasne muzstvo psychicky prekona. urcite potrebuje do kazdej formacie skusenost a kvalitu aby mohol pomyslat na scudetto.

Reagovat
snuff24

už nevím kdy to bylo,ale už to budou tak 3 sezony ... tak já neřekl,že to bude letos. Javier má na to hrát klidně dalších 5 let .Letos scudetto nečekám,ale poprat se o ně určitě můžeme a když budeme pokračovat ve stejných výkonech tak by nám liga mistrů neměla uniknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hráč má můj nejvyšší obdiv!!!

Reagovat
dantetomas

velky respekt pred tymto panom...

Reagovat
smetos

takových exkluzivních hráčů, kteří zůstanou celou kariéru věrni jednomu týmu bude čím dál mín. Zanetti je frajer

Reagovat
Jajinek

Buď LCM vedle Cambiassa, RCM pokud nebude moct Campagnaro, ale nejpravděpodobněji místo Jonathána na křídle s tím, že to pořád v pohodě zvládne.

Nemůžu se dočkat a jsem rád, že to nezabalil

FORZA CAPITANO

Reagovat
smazaný uživatel

Campagnaro u vás hraje záložníka? Já ho měl vždy zafixovaného jako obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje obranu, nejspíš to byl překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších hráčů co se týče Legend. Zaslouží si RESPECT..a každej hráč na světě,by si od něho měl vzít příklad!!!! #RESPECT!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hair still perfect

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele