Další články

Cillessen kvůli covidu přijde o Euro

Nizozemský brankář Jasper Cillessen přijde kvůli nákaze koronavirem o účast na mistrovství Evropy, které začne 11. června. Gólmana Valencie dnes v nominaci nahradil Marco Bizot z Alkmaaru.

Nizozemský gólman Cillessen je po operaci stehna

Brankář Jasper Cillessen je po operaci stehenního svalu a bude Valencii i nizozemské reprezentaci chybět zhruba čtyři měsíce. Jednatřicetiletý gólman se zranil v minulém týdnu při tréninku a postupně se ukázalo, že zákrok je nevyhnutelný. Podle španělských médií zůstane na marodce nejméně do února.

Barcelona s Valencií dotáhly výměnu brankářů Neta a Cillessena

Španělské kluby Barcelona a Valencie si vyměnily brankáře, Jaspera Cillessena nahradí v dresu mistra Neto. Každý z gólmanů má hodnotu 35 milionů eur (téměř 892 milionů korun, s novými zaměstnavateli se dohodli na čtyřleté spolupráci. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Cillessen oficiálně vyměnil Barcelonu za Valencii

Valencia do úspěšného konce dotáhla přestup Jaspera Cillessena. Nizozemský reprezentant se na Mestallu stěhuje za 35 milionů eur z Barcelony, obě strany podepsaly čtyřletý kontrakt...

Barcelona a Valencia si prý vymění brankáře Cillessena a Neta

Barcelona a Valencia se podle španělského deníku Mundo Deportivo dohodly na brankářské výměně. Zatímco na Camp Nou zamíří Neto, opačný směr by měl nabrat Nizozemec Jasper Cillessen.

Cillessen chystá odchod z Barcelony. Chci pravidelně chytat, řekl

Brankář Jasper Cillessen plánuje po sezóně odejít z Barcelony a najít si nový klub, kde by mohl pravidelně chytat. V Katalánsku se mu nedaří dlouhodobě dostat do sestavy přes Němce Marca-Andrého ter Stegena.

Barcelona se prý nebrání prodeji Cillessena, nahradit by ho mohl Onana

Jedničkou mezi tyčemi Barcelony je Marc-André ter Stegen a zůstává otázkou, kdo mu v příští sezoně bude krýt záda, případně s ním bude bojovat o místo v základní sestavě. Terčem spekulací se stala stávající týmová dvojka Jasper Cillessen a není vyloučeno, že katalánský klub bude znovu nakupovat v Ajaxu...

Brava by mohl v Manchesteru City nahradit Navas

Manchester City se bude muset delší dobu obejít bez Claudia Brava, který si přetrhl achilovku. Pep Guardiola musí tedy shánět narychlo náhradu a podle některých informací si ji vyhlédl v Madridu.

Cillessen chce víc chytat. Z Barcelony ale neutíká

Nizozemský brankář Jasper Cillessen by se rád dostal do branky podstatně častěji než dosud, nicméně nemíní si za každou cenu vynucovat odchod z Barcelony, kde plní roli dvojky.

Cillessen z Barcelony nespěchá, v lednu hodlá zůstat

Jasper Cillessen je jedničkou mezi tyčemi nizozemské reprezentace, na klubové úrovni mu ovšem pšenka nekvete a v Barceloně vysedává pouze mezi náhradníky. Někdejší gólman Ajaxu ovšem nepanikaří, ví, s jakými úkoly a očekáváními do Katalánska loni přicházel a na změnu dresu nepomýšlí...

Barcelona potvrdila příchod Cillessena, veřejnosti ho představí zítra

Jasper Cillessen byl včera u vyřazení Ajaxu v playoff Ligy mistrů, atmosféru milionářské soutěže si ale přece jenom užije. Nizozemský brankář opouští Amsterdam a podle očekávání se stěhuje do Barcelony, která dnes odpoledne oficiálně potvrdila dohodu o přestupu...

Cillessen se s Ajaxem rozloučil největším přídělem, jaký pamatuje

Velice smutné loučení s Ajaxem, kde strávil uplynulých pět sezon, má za sebou Jasper Cillessen. Jak trenér Peter Bosz, tak sám brankář po odvetném utkání předkola Ligy mistrů s Rostovem potvrdili, že ještě toho večera reprezentační jednička přeletí do Barcelony jednat o přestupu, v dobré náladě tak ale rozhodně nečinila...

Nizozemsku nejspíš budou proti Čechům chybět první dva gólmani

Nizozemcům s největší pravděpodobností budou v úterním závěrečném utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti českému celku chybět první dva brankáři. Jaspera Cillessena i Tima Krula trápí po sobotním zápase v Kazachstánu zranění a trenér Danny Blind dodatečně povolal Kennetha Vermeera.

Ajax mě nebude chtít pustit, očekává Cillessen

Jasper Cillessen je už nějakou dobu spojován s odchodem z Ajaxu, mezi největší zájemce o 26letého brankáře má patřit Manchester United. Sám nizozemský reprezentant však letní přestup neočekává...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele