Cillessen chce víc chytat. Z Barcelony ale neutíká

04.05.2018, 16:01
Aktuality
Nizozemský brankář Jasper Cillessen by se rád dostal do branky podstatně častěji než dosud, nicméně nemíní si za každou cenu vynucovat odchod z Barcelony, kde plní roli dvojky.

Cillessen je v hierarchii brankářů na Camp Nou jasnou dvojkou za Němcem Marc-André ter Stegenem. Do Barcelony přišel nizozemský reprezentant v létě 2016, ale od té doby chytal pouze třikrát ve španělské lize nebo Lize mistrů, tedy dvou nejprestižnějších soutěžích.

Celkem si v této sezóně připsal 10 a v loňské osm startů, převážně v Copa del Rey. "Tenhle klub miluju, ale taky jsem profesionál a chci chytat víc než 10 zápasů za sezónu, to je jednoduché," řekl Cillessen v rozhovoru pro Ziggo Sport.

I přesto, že Cillessen už vedení klubu informoval o své situaci, nemíní si vynucovat odchod za každou cenu. "Vedení o mojí situaci ví, já jsem si zase přečetl, že nechtějí, abych odcházel a jsou s mojí prací spokojeni," řekl stříbrný medailista z MS 2014.

"Nejsem typ hráče, který by šel s klubem do války. V Barceloně jsem dva roky a podle toho, jak to vypadá teď, tak tady budu i pokračovat," uvedl.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
ADM

Je naozaj skvelý. Úplne zbúral všetky negatívne komentáre, ktoré boli pri jeho prestupe. Škoda pre neho (a šťastie pre nás), že Stegen je ešte lepší... aj keď túto sezonu mi minimálne Jasperova rozohrávka prišla lepšia, hlavné tie dlhé presné pasy ho zdobili celý ročník Copy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad aspon nejakych 6 domacich ligovych zapasov proti slabsim superom by si zachytat mohol...to iste vramci LM + vsetky zapasy CdR no

Reagovat
ADM

To by bohužiaľ Stegenove ego asi neunieslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Twd. Si mi připomněl do Leedsu jsem si koupil Butlanda ve fife 18 a ostatní dva mi pořád psali maily a stěžovali si. Teď už je mi to fuk. Mám Čecha a Forstera, kterému stačí menší vytížení jak Ospinovi, ale na začátku chtěl víc peněz jak Čech

Reagovat
celeb

co sa tyka brankarskej dvojky,tak nemame vo svete konkurenciu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jeden z mála solidních nizozemských golmanů a místo aby pravidelně chytal tak sedí u vás...škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Ten dopadl. Sice není žádná hvězda, ale mimo top kluby mohl chytat v jakémkoliv lepším týmu.

Reagovat
Bandita_Harry

asi by sa uzivil aj v LFC a celkovo vo viacerich kluboch napriklad Napoli Dortmund a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že těch 15-16 zápasu v sezóně by mohl mít. Jako on je problém v tom, že Stegen normálně sedí za Neurem v reprezentaci a proto nechce odpočívat vůbec.

Reagovat
YNWA__MSN

LFC? Je realný prestup Alissona nebo Oblak do Liverpoolu ?

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží především na Kloppovi. I když udělal nějaký kils, tak se nedá popřít, že Karius se zlepšil a byl druhou část sezóny relativně spolehlivý. Ale byl by dobrý jeden z těch dvou pro Liverpool, jen jestli Jürgen nebude chtít Kariuse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele