Další články

Obranu Southamptonu vyztuží dánský stoper Vestergaard

Dánský reprezentant Jannik Vestergaard mění po osmi letech bundesligu za Premier League. Pětadvacetiletý obránce přestoupil z Borussie Mönchengladbach jako druhý nejdražší fotbalista v klubové historii do Southamptonu. Smlouvu podepsal na čtyři roky.

Podle Vestergaarda by Dánsku na MS mohlo pomoci pivo a hamburgery

Podle obránce Jannika Vestergaarda by Dánsku mohlo k úspěchu na mistrovství světa pomoci pivo a návštěvy rychlého občerstvení. Nakonec podobně uvolněný přístup vynesl severské reprezentaci v roce 1992 senzační titul evropských šampionů.

Mönchengladbach získal Vestergaarda

Jannik Vestergaard mění po roce a půl dres a za čtrnáct milionů eur míří do Borussie Mönchengladbach, kde bude bojovat o základní skupinu Ligy mistrů. Při podpisu pětileté smlouvy se navíc stal nejdražším dánským hráčem v historii.

Vestergaard: Nespěchám na odchod z Werderu

Jannik Vestergaard zhruba před rokem vyměnil Hoffenheim za Brémy, kde se okamžitě zařadil mezi opory a logicky tak o dánského reprezentanta stoupl zájem. Sám 23letý stoper ale na odchod nespěchá...

Dánský stoper Vestergaard se stěhuje do Brém

Werder Brémy má po polovině sezóny nejhorší obranu německé bundesligy a jeho vedení tak pár dní před startem jarní části defenzivu posílilo. Z Hoffenheimu přichází na sever země Jannik Vestergaard, za mladého dánského stopera údajně Werder zaplatil dva a půl milionu eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele