Vestergaard: Nespěchám na odchod z Werderu

27.11.2015, 17:52
Aktuality
Jannik Vestergaard zhruba před rokem vyměnil Hoffenheim za Brémy, kde se okamžitě zařadil mezi opory a logicky tak o dánského reprezentanta stoupl zájem. Sám 23letý stoper ale na odchod nespěchá...

Rodák z Kodaně se do Německa vydal už během dorosteneckého věku, když si ho z Bröndby vytáhl ambiciózní Hoffenheim, kde se Vestergaard postupně prosadil do prvního týmu.

Na startu minulého ročníku však Dán s německým pasem vypadl ze sestavy, načež během zimní přestávky odešel do Brém, kde se zařadil mezi nejlepší stopery německé soutěže.

Zájem o takřka dvoumetrového stopera je především z Premier League, sám Vestergaard však na změnu dresu nespěchá. "Spekulace jsou normální. Umím se s nimi vyrovnat," řekl Vestergaard. "Zájem ostatních klubů je pro mě čest, sám ale na odchod nespěchám. Nemůžu však slíbit, že budu hrát za Werder dalších sedm let," dodal pětinásobný reprezentant Dánska pro "Weser-Kurier".

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
Bady86

Jen zustan, jeste se zlepsi a pak LFC. To by byl sen, spoluprace LFC s Werderem

Reagovat
stas87

Ked sa v PL mohol celkom slusne chytit Prödl,moze aj Vestergaard.Formu z jarnej casti ale uz nema,chybuje ale aj tak je to najlepsi stoper v klube.Zajtra by mohol zostrelit v Nordderby pristav.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
Y.Cabaye

Zimní cíl

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne na nieco take este nie je pripraveny, ked chce, aby ho volali janik

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Matějů si odbyl premiéru v Evropské lize

http://martintran7.blogspot.cz/2015/11/ales-mateju-si-odbyl-premieru-v.html

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Jeňa

Skvělej hráč už teď. Když MU kupuje ty talenty neměli bychom váhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si, aby i Česká Republika měla v nějaký blízký době hráče, kterej bude hrát TOP ligu a může se o něm říkat opora týmu v nějakým mladším věku. Samozřejmě by to potvrzoval i v repre.... takže trošku něco jinýho než Darida třeba.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...čakal som od nadpisu žvásty o tom že z Brém isto neodíde, ale vidno je to rozumný chlapec, ale nezazlieval by som mu odchod hoci aj v lete..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele