Další články

Kliment bude Plzni chybět čtyři až šest týdnů

Plzeň se bude muset v nejbližších zápasech obejít bez jedné z letních posil útočníka Jana Klimenta. Osmadvacetiletý ofenzivní hráč utrpěl v úterním odvetném utkání závěrečného 4. předkola Ligy mistrů s Karabachem svalové zranění a čtyři až šest týdnů bude mimo hru.

Kliment: Už jsem nemohl ani běhat, před gólem jsem chtěl střídat

Jan Kliment z Plzně si v domácí odvetě 4. předkola Ligy mistrů s Karabachem poranil zadní stehenní sval a nemohl ani běhat. Přesto osmadvacetiletý útočník v 73. minutě se zdravotní indispozicí dokázal vstřelit vítězný gól na 2:1 a Viktorii zařídil postup do skupiny elitní soutěže.

Tak dobrý začátek v Plzni jsem nečekal, řekl Kliment

Jan Kliment z Plzně sám nečekal, že bude mít až tak povedený vstup do nového angažmá. Letní posila Viktorie potvrdila v domácí odvetě 3. předkola Ligy mistrů s Tiraspolem formu a úvodním gólem pomohla českému šampionovi k výhře 2:1 a postupu do play off o účast ve skupině. Osmadvacetiletý útočník skóroval od červnového příchodu čtyřikrát v pěti dosavadních zápasech a je nejlepším týmovým střelcem v nové sezoně.

Mistrovskou Plzeň posílil útočník Kliment

Plzeň angažovala útočníka Jana Klimenta, který naposledy působil ve Wisle Krakov. Pětinásobný český reprezentant podepsal s Viktorií dvouletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu. Kliment je čtvrtou letní posilou Západočechů.

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Kliment: Ve Wisle to nebyl můj nejlepší půlrok, Slovácko může získat titul

Jan Kliment první půlrok ve Wisle Krakov neřadí mezi nejvydařenější v kariéře a jako neúspěch vnímá i čtyři podzimní soutěžní góly. I tak si za přesunem do Polska stojí. Osmadvacetiletý útočník věří, že jeho předchozí zaměstnavatel Slovácko může získat mistrovský titul, v Uherském Hradiště zažil tu nejlepší partu a mužstvo trenéra Martina Svědíka pravidelně sleduje.

Kliment se v polské lize uvedl gólem a pomohl k výhře Wisly

Český útočník Jan Kliment se v polské lize hned v prvním kole uvedl gólem. Wisle Krakov, do které přestoupil v červnu po úspěšné minulé sezoně ve Slovácku, pomohl v dohrávce prvního kola k jednoznačné výhře 3:0 nad Zaglebie Lubin.

Wisla o mě dost bojovala, prohlásil útočník Kliment

Útočník Jan Kliment se po úspěšné sezoně na Slovácku, kterému 10 brankami pomohl k historicky nejlepšímu umístění v české lize v podobě čtvrtého místa, chtěl posunout dál. Na nabídku Wisly Krakov kývl i proto, že o něj dost bojovala.

Útočník Kliment po vydařené sezoně se Slováckem přestoupil do Wisly Krakov

Bývalý reprezentant Jan Kliment přestoupil po úspěšné sezoně ve Slovácku do Wisly Krakov. S polským klubem podepsal smlouvu na tři roky. Wisla to oznámila na svém webu.

Klimentovi ze Slovácka chybělo seřvání od trenéra Svědíka

Podle útočníka Jana Klimenta mohla stát za dnešní porážkou Slovácka 0:1 v utkání 30. kola první ligy s Mladou Boleslaví i absence hlavního trenéra Martina Svědíka, který chyběl kvůli trestu za čtyři žluté karty. Nejlepší střelec týmu nerozšířil svou bilanci 10 branek v ligové sezoně a celek z Uherského Hradiště si i kvůli tomu připsal čtvrtou prohru z posledních pěti kol, po níž si znovu zkomplikoval boj o pohárové příčky.

Kliment: Nemrzí mě, že jsem nedal hattrick, nemusím nic platit

Útočník Jan Kliment podpořil v 16. kole první ligy vítězství Slovácka 3:1 na hřišti Bohemians 1905 dvěma góly z penalt. V nejvyšší soutěži se prosadil ve čtvrtém utkání po sobě a z šesti trefami je nejlepším střelcem týmu. V závěru mohl přidat i hattrick. Nakonec byl ale rád, že díky neproměněné šanci alespoň nemusel nic platit do týmové pokladny.

Slovácko posílil útočník Kliment

Fotbalisty Slovácka posílil útočník Jan Kliment. Bývalý hráč Suttgartu a nejlepší střelec mistrovství Evropy hráčů do 21 let z roku 2015 s klubem podepsal roční smlouvu. Moravský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Kliment už rok léčí zraněné koleno, rád by zůstal ve Stuttgartu

Český útočník Jan Kliment se téměř rok po vážném zranění kolena stále zotavuje a několik hodin denně tráví rehabilitací. Pětadvacetiletý hráč Stuttgartu už pomalu vyhlíží návrat na hřiště. Prioritou je pro něj pokračování v německém klubu, kde mu však v létě končí smlouva.

Zraněný Kliment slaví s Bröndby vítězství v poháru

Český reprezentant Jan Kliment se v angažmá v Bröndby IF raduje ze zisku Dánského poháru. Kodaňský tým vyhrál finálový zápas se Silkeborgem 3:1 a trofej získal posedmé v historii. Kliment do utkání zasáhnout nemohl, protože je v rekonvalescenci po dubnové operaci kolena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele