Další články

Zostuzení Tottenhamu a další ztráta Arsenalu: 32. kolo Premier League v kostce

Newcastle po 20 letech v Lize mistrů? Ano, tento scénář se výrazně přiblížil realitě. Magpies totiž v nezapomenutelném utkání nasázeli Tottenhamu pět gólů v úvodních 21 minutách, vyhráli 6:1, odskočili pátým Spurs na rozdíl šesti bodů, a navíc mají zápas k dobru. V milionářské soutěži už jistě nebude scházet poprvé od ročníku 2016/17 Arsenal, ale po remíze 3:3 s posledním Southamptonem to hráče Gunners bezesporu nezajímalo.

Nejlepší český střelec: 37. kolo Premier League v kostce

Dokázal to. Tomáš Souček jako první Čech v historii uzavře sezónu Premier League s dvojciferným počtem gólů. Desátý vsítil ve středu večer na hřišti West Bromwiche. Vyrovnával na 1:1 poté, co i vinou jeho teče otevřel skóre Matheus Pereira. Souček překonal dosavadní rekordmany Bergera s Barošem - nutno připomenout že coby střední záložník s nezanedbatelnými defenzivními pokyny. Bravo.

Křídelník Murphy je třetí letní posilou Newcastlu United

Jacob Murphy v minulé sezoně nastupoval proti Newcastlu United, v následujících letech pak bude hájit právě barvy Magpies. Navrátilec do anglické Premier League dvaadvacetileté křídlo vykoupil z Norwiche...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele