Heurelho Gomes 1 Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Premier League v kostce (16. kolo)

Pohádka Leicesteru pokračuje, naopak krize Chelsea stále ne a ne skončit. Dva největší příběhy dosavadní Premier League se střetly v šestnáctém kole na King Power Stadium a zápas odrazil rozpoložení obou celků přesně tak, jak se dalo očekávat. Foxes zvládli zápas lépe a především díky Riyadu Mahrezovi se vrátili do čela s dvoubodovým náskokem na druhý Arsenal.

Premier League v kostce (12. kolo)

Dvanácté kolo Premier League je za námi a je čas na tradiční souhrn. V dnešní kostce se na piedestal zaslouženě dostává brankář Newcastlu Rob Elliot, který proti Bournemouthu předvedl fantastický výkon. Právě díky němu Magpies na jihu Anglie zvítězili a na úkor Cherries opustili sestupové příčky. K nim se nepříjemně přiblížila trápící se Chelsea.

Tottenham potvrdil odchod brazilského brankáře Gomese

Nového zaměstnavatele si oficiálně může hledat Heurelho Gomes. Již 33letý brazilský brankář končí své šestileté angažmá v londýnském Tottenhamu, kde mu vypršela smlouva, klub vše potvrdil na svých internetových stránkách...

Brankář Hoffenheimu Gomes si zlomil ruku a sezona mu skončila

Hoffenheimu bude v boji o záchranu v Bundeslize chybět brankářská jednička Heurelho Gomes. Brazilský gólman, jenž je v předposledním klubu německé ligy na hostování z Tottenhamu, si v pátečním utkání proti Düsseldorfu zlomil levou ruku a do konce sezony je vyřazen ze hry.

Hoffenheim získal z Tottenhamu brankáře Gomese

Heurelho Gomes bude minimálně v jarní části sezóny chytat za Hoffenheim. Německý klub bojující o záchranu přivedl zkušeného brazilského brankáře na hostování do konce sezóny z londýnského Tottenhamu...

Gomes hodlá nyní zůstat v Tottenhamu, za dva roky chce domů

Heurelho Gomes začíná zvažovat, jak naloží se svou další budoucností. Brazilský brankář není jedničkou Tottenhamu, kde má smlouvu a hodlá si počkat na svou šanci. Nejpozději za dva roky se pak chce vrátit do vlasti...

Gomes touží po návratu do PSV Eindhoven

Heurelho Gomes má před sebou poslední týdny angažmá v Tottenhamu, a pokud se nestane něco neočekávaného, tak i tuto dobu stráví pouze na lavičce. Brazilský brankář se ale v létě stane volným hráčem a netají se tím, že by se moc rád vrátil do PSV Eindhoven...

Ancelotti chtěl tři body, Redknapp byl s remízou spokojený

Tak blízko byla Chelsea vytouženému vítězství. Pouhá proměněná penalta dělila Blues od prolomení výsledkové krize. Drogba však radost modrým fanoušků nedopřál a ránu z puntíku poslal pouze do "hrdiny zápasu" Gomese. O klíčovém okamžiku hovořili oba manažeři, v celkovém pohledu na utkání se ovšem mírně lišili.

Gomes doufá, že mu výkon proti Arsenalu pomůže do reprezentace

Po středečním vítězství Tottenhamu nad Arsenalem se středem zájmu stal zejména brankář Heurelho Gomes. Ten doufá, že na jeho výkony bude při sestavování nominace na MS brát ohled také reprezentační trenér Brazílie Carlos Dunga.

Redknapp volá po využití videa

Trenér Tottenhamu Harry Redknapp apeluje na využití opakovaných záběrů po sporných situacích. Reaguje tak na incident, jenž se odehrál v sobotu na Old Trafford. Po souboji Gomese s Carrickem nařídil Howard Webb pokutový kop. Za toto rozhodnutí se zpětně hlavní arbitr zápasu omluvil.

Gomes: V Tottenhamu chci zůstat dlouho

Brazilský gólman Heurelho Gomes zatím sice nehájí bránu Tottenhamu příliš dlouhou dobu, v londýnském klubu je však spokojený. Jeho touhou zároveň je zůstat u Spurs ještě několik sezón.

Gomes odnesl srážku jen vyraženými zuby

Brankář Tottenhamu Heurelho Gomes je po ošklivě vypadající srážce s protihráčem v utkání Ligového poháru s fotbalisty Liverpoolu v pořádku. Podle trenéra londýnského klubu Harryho Redknappa má jen vyražené zuby a mohl by stihnout sobotní duel Premier League s Fulhamem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele