Gomes hodlá nyní zůstat v Tottenhamu, za dva roky chce domů

29.07.2012, 16:45
Aktuality
Heurelho Gomes začíná zvažovat, jak naloží se svou další budoucností. Brazilský brankář není jedničkou Tottenhamu, kde má smlouvu a hodlá si počkat na svou šanci. Nejpozději za dva roky se pak chce vrátit do vlasti...

"Mám smlouvu ještě na dva roky a hodlám ji dodržet. Ale Evropě mě už začíná nudit, svých možností jsem zde dosáhl. Je mi 31 let a myslím na návrat do Brazílie. Chce mě Atlético Mineiro, ale Tottenham za mě chtěl osm milionů liber a jednání tak rychle skončila," sdělil Gomes.

Jihoamerický gólman přišel na White Hart Lane v létě roku 2008 z PSV Eindhoven a v dobrém nevzpomíná na loňskou sezonu. V té se mezi tyčemi pevně usadil Brad Friedel a Gomes za celou sezonu nastoupil jenom ke čtyřem soutěžním zápasům. Nyní čeká na to, co se změní pod novým manažerem Andre Villasem-Boasem.

"Jsem si jistý, že jeho příchod mi pomůže. Je skvělý a pro Tottenham chce jenom to nejlepší. Jsem si jistý, že zde dosáhne velkých věcí a doufám, že díky němu zde budu moci chytat do roku 2014," sdělil.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (883)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele