Další články

Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce

V čele soutěže se po 10. kole nic nezměnilo. Nejlepších pět celků totiž ustálo roli favoritů a zapsalo další vítězství. O to více se na Ostrovech honorovali jednotlivci - konkrétně Eddie Nketiah a Erling Haaland. Čtyřiadvacetiletý snajpr Arsenalu zazářil prvním hattrickem mezi anglickou elitou v duelu se Sheffieldem United, norský "goleador" rozhodl bilancí 2+1 prestižní manchesterské derby.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

Korejci museli čekat, postup slavili u tabletů a mobilních telefonů

Netradiční dohru mělo utkání mezi Jižní Koreou a Portugalskem na MS v Kataru. Zatímco vítězové skupiny H po porážce 1:2 zamířili do kabin, Korejci utvořili na hrací ploše hlouček a sledovali na mobilních telefonech a tabletech závěr utkání Uruguay - Ghana (2:0), po jehož konci se mohli radovat se svými fanoušky na stadionu Education City v Dauhá z druhého místa a postupu do osmifinále.

Wolves aktivovali opci a natrvalo získali Hwanga z Lipska

Hwang Hee-chan zůstane i po sezoně hráčem Wolverhamptonu Wanderers. Korejský reprezentant po aktivování opce přestoupí z RB Lipsko za necelých 17 milionů eur a podepíše smlouvu do roku 2026...

Salahův fenomenální slalom zastínil vše: 7. kolo Premier League v kostce

V městě Beatles se v neděli opět rozezněl populární chorál oslavující egyptského "faraona". Mohamed Salah totiž v očekávaném šlágru 7. kola proti Manchesteru City zvedl ze sedadel příznivce jak na Anfieldu, tak u televizních obrazovek. Jeho dechberoucí gól, na který budou minimálně fanoušci Liverpoolu ještě dlouho vzpomínat, ale k vítězství nestačil.

Hwang se stěhuje ze Salzburgu do RB Lipsko

RB Lipsko potvrdilo příchod Hee-chan Hwanga. Salzburg může za čtyřiadvacetiletého ofenzivního hráče vyinkasovat s bonusy 14 milionů eur, načež obě strany podepsaly kontrakt do roku 2025...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele