Další články

Inler opouští Leicester a poprvé si zahraje v Turecku

Gökhan Inler si v uplynulé sezoně za Leicester odbyl přesně tolik startů, kolik potřeboval k tomu, aby měl nárok na mistrovskou medaili (pět), dál už ale vysedávat nehodlá. Zkušený středopolař se poprvé podívá do země, kde mají kořeny oba jeho rodiče - tureckému Beşiktaşi se upsal na tři roky...

Agent: Inler potřebuje pravidelně hrát

Gökhan Inler přišel před letošní sezónou do Leicesteru City jako očekávaná posila, do sestavy se však neprosadil. Švýcarský reprezentant i vzhledem k blížícímu se Euru proto zvažuje všechny možnosti...

Leicester zkompletoval přestup Inlera z Neapole

Gökhan Inler se stane už šestou letní posilou Leicesteru City. Jednatřicetiletý záložník přestoupil do anglického celku z Neapole, která by za kapitána švýcarské reprezentace měla od Foxes vyinkasovat částku okolo pěti milionů liber. Inler podepsal s aktuálně druhým celkem Premier League tříletou smlouvu.

Inler z Neapole neodejde, říká agent

Gökhan Inler ztratil místo v základní sestavě Neapole a italská média začala spekulovat, že má neshody s trenérem Walterem Mazzarrim. To ale vylučuje záložníkův agent Dino Lamberti. Podle něj žádné spory hráče s trenérem neexistují a Inler bude dál oblékat dres Neapole.

Inler: Prohrou se pro nás nic nemění

Neapol včera poprvé v nové sezoně prohrála, v přímém souboji o vedení v Serii A podlehla Juventusu na jeho stadionu 0:2. Záložník Gökhan Inler byl z prohry zklamaný, chválil ale výkon svého týmu. Pro Neapol je podle něj nejdůležitější sbírat zkušenosti z takových zápasů.

Neapol byla jasná volba, hlásí Inler

Gökhan Inler byl na začátku července jedním z nejsledovanějších hráčů v Itálii, rodil se totiž jeho přestup z Udinese do Neapole. O švýcarského záložníka měl zájem i Juventus, musel si ale nechat zajít chuť. Inler měl jasno a za svoje nové působiště zvolil Neapol.

Inler přestoupil do Neapole a představil se jako lev

Kapitán švýcarské reprezentace Gökhan Inler zpečetil svůj přestup z Udine do Neapole. Třetí tým uplynulého ročníku italské ligy za něj zaplatil 17,7 milionu eur (428 milionů korun), čímž se sedmadvacetiletý záložník s tureckými kořeny stal podle agentury DPA nejdražším švýcarským hráčem všech dob.

Inler má prý blíže k Neapoli než k Juventusu

Už před dvěma dny médii probleskla zpráva, že se Udinese dohodlo s Neapolí na podmínkách přestupu Gökhana Inlera. Teď prý obě strany pokročily ještě dále - možná se už blíží rovněž vzájemný souhlas s detaily hráčovy smlouvy. Přestože tedy Juventus nadějnému záložníkovi nabízí zhruba o půl milionu eur více, zdá se být konkurentem mírně přetlačován.

Rozhodovat se bude podle umístění, zní z Udinese

Překvapením jara bylo v Serii A jednoznačně Udinese. Bianconeri jako raketa vylétli až na ta nejvyšší místa ligové tabulky a díky skvostné formě svých útočných hvězd pokukují po Lize mistrů. Jenže v posledních zápasech se dobře promazaný stroj zadrhl. Navíc se stále mluví o letním prodeji největších hvězd a z Udine se ozývá, že vše se bude řešit až po sezóně...

Rubin Kazaň připravil peníze na posily z Itálie

Úřadující mistr ruské Premier Ligy Rubin Kazaň se netají plány zkvalitnit kádr před premiérovým startem v Lize mistrů. Klub z hlavního města Tatarstánu má v plánu vysázet 10 milionů eur za Gaetana D’Agostina. Láká i další fotbalisty.

Juventus zajímá dvojice z Udine

Juventus Turín se zajímá o dvojici fotbalistů Udinese. V hledáčku Staré dámy se ocitli švýcarský záložník Gökhan Inler a Ital Gaetano D’Agostino. Informaci přinesl deník Tuttosport.

Inler do Arsenalu?

Agent Gökhana Inlera potvrdil, že se chystá sejít se zástupci Arsenalu, aby prodiskutoval možný přestup svého klienta a záložníka Udinese do londýnského celku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele