Inler: Prohrou se pro nás nic nemění

21.10.2012, 14:14
Aktuality
Neapol včera poprvé v nové sezoně prohrála, v přímém souboji o vedení v Serii A podlehla Juventusu na jeho stadionu 0:2. Záložník Gökhan Inler byl z prohry zklamaný, chválil ale výkon svého týmu. Pro Neapol je podle něj nejdůležitější sbírat zkušenosti z takových zápasů.

Juventus urval výhru až v poslední čtvrthodině, kdy se prosadili Cáceres a Pogba. Stará dáma tím získala před soupeřem tříbodový náskok na čele tabulky.

"Bojovali jsme tvrdě, dali jsme do zápasu srdce, přesně jak chtěl náš trenér Mazzarri. Tentokrát to bohužel nestačilo. Vítězný gól nás bolí, protože jsme hráli dobře a nepohlídali standarní situaci," hodnotil zápas osmadvacetiletý záložník.

"Protože ale do konce sezony zbývá třicet zápasů, tak nic nevzdáváme, to je jisté. Říkám to proto, že jsme ukázali, že nám odvaha rozhodně nechybí, chceme všechno dotáhnout do konce. My ještě potřebujeme nabrat zkušenosti, proto nemluvíme o titulu. Myslíme na to, jak se zlepšit, věříme sami v sebe," doplnil švýcarský reprezentant.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
Vtáky cez tepláky

Nech je to aspoň LM. A nech neposerú EL, posledný zápas v EL bol riadne naivný.

Reagovat
smazaný uživatel

Inler 88

Reagovat
madridcan

Iba to, ze stracate tri body no

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

lepsie ako stracat 8

Reagovat
Neuro

nj zamotejte Barcu s Realem i do italské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

nj ked su zaujimavejsi ako cela italska liga

Reagovat
Milan.B

sam tomu neveris

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne zlato

Reagovat
madridcan

Tak ako ja toto neriesim, lebo Real ten naskok stiahne, ale Juventus je proste suveren Serie A a nema konkurenciu. Vcera odkopli poslednu pijavicu, ktora bola na nich a teraz si pojdu az do ciela uplne v klude

Reagovat
RickNash

Jak vlastně hraje v Juve Pogba? Má už na základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dost slušně. Zatím sbírá minuty, ale časem z toho základ nejspíš bude určitě.

Reagovat
Filip12

borec Neapol strašněsympatický tým

Reagovat
brenk

olis má kamaráta

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

...hlavně, jak Schweinsteigerovi zlomil tu klíční kost a ten se pak dostal do formy až tuto sezónu. Borec no.

Reagovat
olis

to bol normalny suboj, nestastna nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bcude rada kdyz skonci v ctvrta...o titul se bude prat Juve NERRAZURI a Lazio...jinak Pogba.vcera ten jeho gol cista fantazie!

Reagovat
Shevchenko

No určitě bude nadšená.

Reagovat
olis

Inler je borec, vcera hral paradne az som bol prekvapeny ako to tam zvladal, vobec nelutujem ze za neho dali take peniaze, je to skvely hrac a dobre to povedal, tato prehra sice boli ale neznamena to nic obrovske, ostava este koptu zapasov a pokial ich budeme vyhravat tak mozeme bojovat Scudetto nadalej a aj ked by sa to nepodarilo tak aj LM bude paradna a budem s nou spokojny.

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

olis, má sice Napoli až jako dvojku, nicméně už od doby co tam hrál Nino D´Oro. Na San Paolu jsem byl v 97 i v jejich šatně. Nechápu ale proč Walter v zápase podzimu nenechá hrát Lorenzina a nechává tam připlešlýho a vyklechtanýho Pandeva, taky nerozumím proč hraje Behrami na úkor Dzemailiho. Snad mi poradiš, ale mám pocit, že Walter z Lorenza není až tak unešenej a staví ho pod tlakem tifosi.I když tam byl Lorenzo 5 minut měl tam momenty, co Pandev za celej zápas. Lorenzo není žádnej žolík potřebuje hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

mám Napoli

Reagovat
olis

niekedy to ani ja nechapem, lenze treba brat do uvahy ake skusetnosti ma Pandev a ake Lorenzo, napriklad Insigne toho zatial vzdy ked dostal sancu dost dosral, podla mna casom bude dostavat stale viac a viac priestoru a aj v to dufam, preco hrava Behrami na ukor Dzemailiho ? v tom by som problem nevidel myslim ze Behrami je trocha kvalitnejsi hlavne v tom smere ze viac toho nabeha a vybojuje, Dzemaili sa mi zda lepsi v ofenzive cize skor ako striedanie za Hamsika a nedokaze podat dobry vykon v kazdom zapase, cize kvalitny hrac na lavicku podla mna

Reagovat
Pettirosso

Baumgartner: Prohrou se pro nás nic nemění

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele