Inler opouští Leicester a poprvé si zahraje v Turecku

31.08.2016, 11:58
Aktuality
Gökhan Inler si v uplynulé sezoně za Leicester odbyl přesně tolik startů, kolik potřeboval k tomu, aby měl nárok na mistrovskou medaili (pět), dál už ale vysedávat nehodlá. Zkušený středopolař se poprvé podívá do země, kde mají kořeny oba jeho rodiče - tureckému Beşiktaşi se upsal na tři roky...

Gökhan Inler se sice narodil ve Švýcarsku a také tam rozjížděl svou profesionální kariéru, k Turecku ovšem vždy choval vřelý vztah. Zemi svých rodičů i krátce reprezentoval na mládežnické úrovni, přičemž se prý odmala řadil k fanouškům Beşiktaşe.

"Po deset let tu vždy byla možnost, že bych si zahrál v Turecku, a teď se konečně vyplnila," rozplýval se po přestupu Inler, který byl představen spolu s reprezentačním obráncem Canerem Erkinem, který přichází pro změnu na hostování z Interu Milán.

Dvaatřicetiletý Inler před rokem k Foxes přicházel s velkou slávou a za pět milionů liber, teď se ale po minimálním vytížení za fenomenálním tandemem Kanté-Drinkwater poroučí, aniž by Beşiktaş zprvu vyšel na jedinou libru. Istanbulský celek začne utrácet až na jeho kontraktu, jinak prý nic platit nemusel.

Kvůli malé herní praxi Inler v létě přišel i o evropský šampionát, třebaže se do Leicesteru stěhoval ještě v roli kapitána švýcarského národního týmu. Přesto o štítového záložníka byl nyní slušný zájem - jeho osoba se spojovala i s Lyonem, Marseille či Cagliari.

Autor: Tomáš Daníček / clubcall.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Free_player

Jméno na to má tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Posily Besiktas - Gonul (kapitán Fenerbahce), Erkin - Fenerbahce

Posily Fenerbahce - Neudstater (sel do feneru protoze mu manželka nedovolila Rusko)

Reagovat
Rudnevs

Neustädter (a u neho sa vôbec divím, že má nejakú manželku )

Besiktas ešte posilnil aj Nukan z Lipska.

Reagovat
Realita

Navíc snad Ismail Köybaşi - odchovanec BJK je ve Feneru.. Tak to tam nebude tak horký ohledně přestupů k rivalům

Reagovat
smazaný uživatel

Z nejlepai evropsky ligy do asijsky souteze... sel dolu pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi

Reagovat
REPLIKATOR

Po žních k Turkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl taky nákup 7 mega v pekle a odehrál 194 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele