Další články

Napadený Baena z Villarrealu podal trestní oznámení

Záložník Alejandro Baena z Villarrealu podal kvůli napadení po sobotním utkání s Realem Madrid trestní oznámení. Pátý klub španělské ligy o tom informoval v prohlášení. Villarreal jméno útočníka neuvedl, podle médií však šlo o Federica Valverdeho.

Představení účastníků MS 2022 - Uruguay

Na letošním mistrovství světa se představí několik týmů, které lze bez přehánění označit za černé koně turnaje. Mluví se například o Dánsku, Srbsku, Chorvatsku, ale zapomínat se nesmí také na třetí nejméně lidnatou zemi (po Kataru a Walesu), která se na turnaji představí - Uruguay.

Realu Madrid budou kvůli koronaviru chybět čtyři hráči

V Realu Madrid se kvůli pozitivnímu testu na koronavirus musejí v nejbližší době obejít bez kvarteta hráčů. Podle klubového webu se nakazili brankář Thibaut Courtois, záložníci Eduardo Camavinga a Federico Valverde a křídelník Vinícius Júnior.

Real Madrid přišel o Valverdeho. Je třeba být pozitivní, vzkázal záložník

Real Madrid na podzim hodně bojuje se zraněními a od nedělního večera je na marodce Bílého baletu také Federico Valverde. Uruguayský záložník nebude mít dobré vzpomínky na utkání ve Valencii, španělský mistr prohrál vysoko 1:4 a jihoamerický fotbalista má naštípnutou holenní kost...

Valverdeho cynický faul pochválil i trenér Atlética Simeone

Záložník Federico Valverde z Realu Madrid sice nedělní finále španělského Superpoháru kvůli vyloučení nedohrál, přesto byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. A za cynický faul v prodloužení, za nějž uruguayský fotbalista dostal červenou kartu, ho pochválil i trenér poraženého Atlética Madrid Diego Simeone.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele