Další podpis: Valverde s Realem Madrid prodloužil do roku 2029

09.11.2023, 15:02
Aktuality
Federico Valverde (© AFP)

Federico Valverde je dalším hráčem, jenž spojil dlouhodobou budoucnost s Realem Madrid. Pětadvacetiletý univerzál s "Bílým baletem" prodloužil kontrakt do roku 2029...

"Real Madrid a Fede Valverde se dohodli na prodloužení smlouvy do 30. června 2029," stojí v oficiálním prohlášení Realu Madrid, který si během uplynulých týdnů pojistil rovněž Eduarda Camavingu a dvojici brazilských reprezentantů Viníciuse Júniora s Rodrygem.

Kapitán uruguayské reprezentace se může těšit z navýšení platu, zároveň byla - stejně jako u výše jmenovaných spoluhráčů - do smlouvy zakotvena výstupní doložka ve výši miliardy eur.

Valverde do Realu Madrid dorazil v 18 letech z Peñarolu, dosud za první tým odehrál 220 soutěžních zápasů, v nichž si připsal 19 gólů a 18 asistencí. Rodák z Montevidea se podílel na dvou mistrovských titulech, triumfu v Lize mistrů a řadě dalších trofejí.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
king23

Strašně důležitý hráč, má všechno, co hráč na jeho postu potřebuje. Umí fenomenálně potáhnout míč, umí přihrát a má dobrou střelu. Dovedu si představit, že v REalu vydrží opravdu dlouho a jednou bude kapitán.

Reagovat
Well

Plus ta jeho bojovnost, kdy to tam celý zápas odjezdí jak kdyby měl dvoje plíce.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Raul=Real

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele