Napadený Baena z Villarrealu podal trestní oznámení

10.04.2023, 10:27
Aktuality
Álex Baena (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (318)

Přidat komentář
Kily

mohl by se k tomu brutálnímu útoku přihlásit nějaký z hráčů Villarrealu s odůvodněním, že neunesl zjištění, že obývá kabinu s takovým duševním mrzákem

Reagovat
mistr129

Ten poslední odstavec do toho teda vnáší trochu jiné světlo, já měl za to, že mu měl nadávat při tom zápase (pak by to bylo naprosto pochopitelný). S takovýmhle odstupem to vypadá, že při výhře mu to nevadilo, při porážce si na to najednou vzpomněl.

Reagovat
technecium

Reagovat
vitasrp

On mu v průběhu toho zápasu měl něco podobnýho říct znova, takže se mu při dvou různých příležitostech navážel do dítěte/komplikovanýho těhotenství přítelkyně.

Pokud to je pravda, tak akorát dostal, co si zasloužil.

Reagovat
mistr129

ok, v tom případě chápu, pokud to pokračovalo.

Reagovat
O.Giroud

A ešte keď prišiel za ním na parkovisko tak aj vtedy mu to povedal ne?

Reagovat
Well

To na něj křičel, ať zopakuje, co říkal o jeho synovi a on dělal, že o ničem neví ne?

Reagovat
Remt

Za mě tedy ještě nedostal co si zasloužil, za takovéhle kecy měl dostat naloženo daleko víc

Reagovat
Csaplárova past

Jak můžeš vědět, že dostal nebo nedostal adekvátně naloženo? Třeba mu hned na první dobrou přerazil čelist spolu se dvěma zuby ....

Reagovat
Remt

To by byla adekvátní reakce

Reagovat
GjøvikFF

Kdyby dostal adekvátně naloženo, tak už drží hubu a krok a nebude ještě vyplakávat do médií a podávat trestní oznámení. Absolutní ubožák.

Reagovat
ttopi

Jo, schvalujme násilí

Reagovat
Remt

Reagovat
Neutron

ked mas neprimerane spravanie, ocakavaj neprimeranu reakciu...nikto tu nejde schvalovat nejaku agresiu, ale do riti niektori z vas sa tu tvaria, ze keby sa vas podobna situacia tyka tak so vztycenou hlavou odidete prec, bud ste jednoducho sraci alebo klamete...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kapřík

Však by nejdřív museli zvednout hlavu od mobilu a to nevím jestli by dali.

Reagovat
janinho

dpc, akoze niektori cules ste tu fakt donebasiahajuci kokoti. este aj s tomto pripade budete riesit nejaku rivalitu medzi realom a barcelonou... keby to bolo naopak tak by ste pre valverdeho chceli dozivotny distanc. za to co urobil by si fede zasluzil nejaky trest, ale neveirm ze by to urobil keby baena neurobil to co fede tvrdi a ak by sa to dokazalo tak tomu hajzlovi by som dal kludne 3rocny distanc. pred zapasom sa kokoti idu fotit s napismi respect a v zapase sa skurvysyn ide posmievat z takmer zivotnej tragedie???? mas deti? mne keby toto niekto urobil tak si moze pisat zavet. pisete tu o neviem akom nasili... jebe vam???? hokej ste uz niekedy pozerali? tam za to ze piche hrac brankarovi do betonov idu lietat paste a nikto kvoli tomu kramy nedostava. dal mu jednu do brady a to je ovela menej nez si ta spina zasluzila. dufam, ze v dalsom zapase mu rudiger nestastne zlomi nohy bastardovi.

nadavat si, provokovat sa a hrat kadejake mindgames je jedna vec. to co (udajne) urobil baena je daleko za akoukolvek hranicou akceptovatelneho. a taki ako ty a technecium si najdite v zivote aj nieco ine nez len tu vasu barcelonu dpc. je to len sport a su v zivote ovela dolezitejsie veci. a vzhladom na to ako dlho uz na EF smrdite by ste mohli byt dospeli a nieco take davno vediet.

Reagovat
O.Giroud

Tak sa rozhodni už. Praješ m

si aby mu Rudiger zlámal nohy alebo že mal dostať viac než jednu do brady a stále nevieš či to je pravda. Čo ak to nie je? Potom dole niekomu praješ nech si zažije to isté čo Fede.

Reagovat
janinho

baena ziadny trest nedostane, lebo je sice skurvysyn ale asi nie hlupak ze by mu to povedal bez ruky na pysku. preto bude hrat dalej akoby sa nic nestalo a dufam ze mu niekto zlame hnaty.

urcite by takto Valverde nereagoval keby mu Baena povedal ze je kokot, taky naivny zase nie som. a prezivam v principe nieco podobe ako Fede a keby si toto niekto dovolil ku mne tak ho vlastna mater nespozna. skus sa zamysliet ci by si v takej situacii bol frajer a zachoval chladnu hlavu.

Reagovat
houdic

Týpek dostane pěstí a ještě o něm nějakej výmaz prohlašuje, že se takhle nechutně obouvá do rodiny, ale zkurvysyn je Baena, protože se chce bránit

Reagovat
janinho

jasne, valverde len tak chodi a boxuje hracov ktori mu nic neurobili. nebudes ty kokot?

Reagovat
houdic

Jasně, Baena jen tak chodí a říká lidem, že se těší až se jim narodí mrtvý dítě. nebudeš ty kokot?

Reagovat
O.Giroud

A má vôbec za čo dostať trest? Ono to ani nepovedal sám Fede, že mu to bolo povedané ale povedal to PR tím a kto vie či si to trochu radšej neprikrášlili. A hento určite by Fede tak nereagoval je smiešne, každý ale fakt každý dokážeme vybuchnúť aj kvôli "blbosti". Tiež o x vrahoch hovorili susedia, že slušný človek nikdy by som to na neho nepovedal.

Skôr mi vysvetli prečo tak nereagoval teda v tom prvom zápase? Je niekde medzi nimi nejaka roztržka aspoň? Neverím, že keď ťa niečo tak vytočí tak nereaguješ ihneď. Nehovorím, že mu mal hneď na ihrisku rozbiť pysk, ale minimálne nejakú reakciu by som čakal. A tým nemyslím to smiešne video čo je tu, kde ho Baena sfauloval a ešte postrčil keď už bol na zemi a Fede pri tom zovrel päsť aby mu nenatiahol

Určite ak to Baena fakt povedal, tak si zaslúžil. Ja neriešim to čo bolo povedané, ale či je aspoň nejaký náznak dôkazu, že mu to vôbec povedal okrem nejakých slov PR TIMU. Ale vážne to povedal? Jediný argument je, že Fede je zlatíčko, sympaťák ten by to nespravil. A čo ak hej? Teraz aj na sebe vidíš ako mu praješ zlomené nohy, ostatní ho majú za najväčší odpad a možno keď ho niekto stretne tak mu napáli len preto, že Fede nezvládol nejaký zápas. Ja to zatiaľ vidím tak, že proste Baena dostal za úlohu znepríjemniť zápas Valverdemu, to mu vychádzalo asi aj dohral, možno si čo to aj povedali (ale tak kto hral futbal tak vie, že trash talk sa proste používa) a to skôr myslím, také reči čo už určite Valverde zažil. Ja by som nezachoval chladnú hlavu, už som si to zažil ale ako hovorím, ja neriešim v tejto diskusii to čo bolo povedané. Každý tu máte jasno, ale nikto mi ešte nehodil nič kde by bol aspoň nejaký náznak nejakého ich talku kde by sa aspoň Fede zle zatváril.

Reagovat
janinho

a ako vies ze na to nereagoval uz v 1.zapase? vies ze to nechcel nejak riesit ale povedali mu ze bez dokazov bez sance? nie kazdeho potopia tak jak kudelu, bez dokazov...

ak si prejdes niecim takym ako valverde, tak posledne co budes chciet je o tom debatovat s novinarmi.

ja tu nikde nepisem o tom ze fede je zlaticko alebo nejake PR recicky... ale to cim presiel sa vedelo davno predtym nez to potvrdila jeho rodina niekde na soc.sietach (kludne si pozri diskusie na bilybalet.cz z januara), vedelo s o tom uz po MS ked sa skumalo preco sla jeho forma po skvelej jeseni prakticky zo dna na den tak vyrazne dole a pokial sa teda nejedna o nejakeho prepnuteho kkta typu vinnie jones tak asi na tom nieco bude ked mu siel dat na pysk k timovemu autobusu villarealu. ja nemam doma studio jak canal + aby som teraz skumal kedy mu to kde povedal, ale neuverim ze by si taketo nieco vymyslel. tieto konspiracie kludne prenecham miestnym pacientom technecium a jemu podobnym.

trash talk je jedna vec. zazil som ked na hokeji kricali uramovi ze mu zenu doma jebu a on tu hra hokej a chalan sa zasmial a tym s tymi debilmi v hladisku vyjebal najlepsie jak sa dalo. ale trash talk je jedna vec a posmievat sa ze ti skoro zomrie dieta je nieco uplne ine. ak toto nie si ochotny uznat tak nestracaj svoj aj moj cas a ani na mna uz vobec nereaguj. neviem ci mas deti, ale skus sa nad tym zamysliet. ze nejaky kokot dojde za tebou a zacne sa rehotat ze teraz plac ked ti mama skoro zomrela na rakovinu... to je na tej urovni co udajne baena povedal. ty kludne ver jeho verzii, ja budem verit verzii valverdeho.

Reagovat
O.Giroud

Tak preto pýtam nejaké video alebo aspoň minútu, ale nikto mi nie je schopný nič dať. No keď niekomu najebem tak poviem začo ešte keď na mňa ide s trestným oznámením.

Ja zas nemám dôvod veriť, že Fede by mal byť niekto kto si nemôže niečo vymyslieť alebo spraviť niečo zlé a byť on v tomto prípade ten zlý. Len preto, že si prešiel zlým obdobím, práve preto by sa dalo pochopíť, že bude reagovať podráždenejšie než obvykle.

Ale čo tu stále hovoríš o tom dieťati, ja nikde nepíšem, že povedať hento je normálne ani v rámci trash talku, ja sa bavím o tom, že prečo sa mu praje smrť, zlomené nohy keď nikde nie je ani náznak dôkazu, že mu niečo také povedal. Tak neviem čo mi tu hádžeš do úst, že niečo také tu chcem naznačiť a budeš sa ma pýtať či mám deti.

Ale moja chyba, mal som si pozrieť obľúbené kluby skôr.

Reagovat
janinho

na tvoje reci o oblubenych kluboch jebem z takej vysky aku si len vies predstavit. to iste by som tu pisal aj keby sa jednalo o hraca barcelony o ktorom by som bol presvedceny ze nema v hlave vymetene. a nema to s futbalom nic spolocne. mam choreho syna a keby mi niekto povedal take nieco tak s nim zametiem tak ze ho mozu pozametat do pytla na smeti a hodit do najblizsej zbernej nadoby. ktokolvek by sa znizil k takymto reciam si zasluzi pysk zmalovat na nepoznanie. bez ohladu na to ci si to dovoli k hracovi realu, alebo hocikomu inemu. to cim v tej dobe prechadzal fede neprajem ani svojmu najhorsiemu nepriatelovi a ver mi ze velmi dobre viem co hovorim. a tymto debatu s tebou koncim.

Reagovat
ttopi

Ty jsi génius. Já napíšu že neschvaluji násilí, reaguji na člověka, který má v oblíbených west Ham a ty mi tu napíšeš že jsem cules a že tu češím rivalitu mezi Realem a Barcelonou. Jak jsi k tomu prosímtě dospěl?

Reagovat
janinho

to co udajne urobil baena daleko presahuje nie ze klubizmus ale aj cely sport ale v tejto diskusii si niektori cules idu vlastnu ligu kokotizmu. typek na ktoreho si reagoval to napisal velmi dobre, za nieco take by si zasluzil viac nez len jedno delo. tipujem ze keby sa to stalo niekomu z barcelony tak by si svoj postoj prehodnotil. to ze mas v oblubenych na 1.mieste barcu je asi tiez len nahoda, co?

jediny cule tu napisal nieco normalne, jordi alba a neveril by som ze taketo nieco niekedy napisem. fakt sa tu niektori prijebanci spravate jak 10rocne fanaticke deti co maju celu izbu polepenu plagatmi a nic ine v zivote nemaju co by im prinasalo radost.

Reagovat
ttopi

Že napíšu že neschvaluju násilí je normální. A napsal bych to ať by se jednalo o kohokoliv. Jsme ve 21.století vole, ne někde v době krále klacka.

Reagovat
janinho

odpocucam ti nikdy nesledovat hokej, to by si sa po zapase s placom skryl pod postelou... mozno niekedy dostanes sancu ukazat ci si taky frajer aj v realnom zivote alebo len za klavesnicou.

Reagovat
ttopi

Jo, srovnávejme hokej s fotbalem. Znova - neschvaluju násilí v jakékoliv formě a od kohokoliv. Co furt nechápeš?

Reagovat
janinho

znova - mozno niekedy dostanes sancu ukazat ci si taky frajer aj v realnom zivote alebo len za klavesnicou. taky co sa povznesie nad vsetko a ktoremu budu moct picusi jak baena skakat po hlave kolko sa im zachce.

Reagovat
ttopi

Jo, ještě nikdy jsem se nedostal do situace, kdy by mi někdo provedl, nebo řekl, něco co bylo na přesdržku. Samozřejmě že jo, ale takovej magor abych šel někomu jako profík dávat k autobusu ránu, to fakt nejsem.

Reagovat
janinho

jj, to ze ti niekto povie ze si kus kokota je to iste co udajne povedal baena... vies co, urob nam obom laskavost a ked niekedy budes mat chut na mna reagovat tak sa chod poprechadzat na cerstvy vzduch. nechapem naco sa tu vobec natahujem s takym prijebancom co mu asi este mama kazde rano nosi ranajky do postele a zazil v zivote velke hovno. pis si co chces, uz ma to vobec nezaujima

Reagovat
ttopi

Ty sis začal. Podívej se jak ta naše diskuse začala. Tvým nesmyslným komentářem kdes mi psal něco o cules a rivalitě s Realem Madrid

Reagovat
Edgar Davids

drsnak z chatrce

Reagovat
janinho

mna fakt nezaujima odkial si

Reagovat
romeo351

Ano, v některých případech schvalujme

Reagovat
madridcan

Ale trebalo potešit ohrdnuté katalanské srdiečko, ktoré dalo prvé dva palce hore

Reagovat
TopinB

Reagovat
romeo351

Reagovat
oli9

Jenže on mu to říkal znovu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Well

Fede největší sympaťák a kliďas týmu a určitě by se bezdůvodně nechal takhle vyprovokovat, doufám, že to pro něj vše dopadne co nejlépe. Už takhle si toho za poslední období prožil dost, což šlo vidět i na hřišti.

Reagovat
Bucky

Naprostý souhlas. Je to i takový profík, že to na hřišti kousl, aby nepoškodil tým a šel si to s ním vyříkat po zápase.

Reagovat
Pablos

Strašná doba, chlap od chlapa dostane pěstí a běží rychle brečet k soudu

Reagovat
Pablos

Chápu jako z ničeho nic napadení nebo od nějákýho rváče co si chce jen bouchnout. Ale ne když se dva hádaj a ještě jestli je i pravda co mu dřív řekl.

Reagovat
LAM

Ve vyšší společnosti byla doba, kdy urážka byla ještě daleko horší. Rvačka byla nepředstavitelná a proto měli i vlastní bodyguardy, kteří se za ně byli

Reagovat
Pablos

A taky byla doba, kdy šli kvůli tomu na souboj na život a na smrt kvůli cti. Což bylo taky ujetý, ale furt lepší, než ty tendence chlapskou čest úplně vymazat (resp. že je nevhodné někomu vypálit )

Reagovat
LAM

A co má čest společného s tím že někomu pustíš? Takhle to právě řešej jen normální gumy někde před hospodou

Reagovat
Pablos

Tak snad neseš za svoje činy následky, jestli se do někoho jebeš, tak můžeš dostat a za mě je to správně.

Reagovat
Neutron

ked ti niekto rozprava take picoviny ako Bueno ci jak sa ten debilko vola, tak sa oficialne bavis s normalnou gumou, ktora si jednoducho o bombu pyta...

Reagovat
janinho

dufam, ze ti zivot da sancu zazit nieco podobne ako Valverde. potom si spomen na tie kokotiny co si tu vypisoval debile.

Reagovat
Gunner14

Tak hlavne aby bili spokojeni vsichni

Reagovat
Gazdo

To som prave chcel pisat… dostanes do drzky a ides podavat trestne oznamenie. Humus. Keby ho niekto prepadol a donicil tak ze mu nejake kosti dolame a nevie sa potom hybat alebo skonci v nemocnici tak ok ale dostat len ranu a dat trestne oznamenie chce teda poriadnu amputaciu guli

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak dávno co by si prostě dali po pysku a byl by klid. A ten zm.d si zasloužil mnohem větší pecky jestli to skutečně řekl.

Úpadek.

Reagovat
kattos

Kdyby tam byl Pepe s Ramosem, tak si takové řeči nedovolí

Reagovat
Zemun

Roy Keane

Reagovat
Front hell

Vinnie Jones

Reagovat
ratusek

Pokud je pravda ten poslední odstavec, tak dostal Baena ještě málo

Reagovat
LAM

Asi se to bude ještě řešit. Mě osobně moc nedává smysl, že by si teda Buena před zápasem zjišťoval jak je na tom Valverdeho manželnka a pak by to v zápalu boje použil na hřišti. Jestli jo, tak by to musel zvláštní výmaz.....

Reagovat
Pablos

To si nemusíš zjišťovat, to v době sociálních sítí k tobě může samo přijít taková informace.

Reagovat
mistr129

Jak píše Pablos, tam asi není potřeba aktivně zjišťovat, ale donese se to k tobě. Takže tomu věřím, jen jak píšu výše, nevím jestli to byl ten hlavní důvod, když se to stalo tři měsíce zptáky

Reagovat
oli9

On mu to říkal i minule...

Reagovat
GjøvikFF

Nedokázal snad, že je to absolutní výmaz, už při tom prvním zápase, kdy měl ty kecy?

Reagovat
O.Giroud

A kde ich mal? Najlepšie aj minútu dik, možno si nezakryl ústa ako Kudela

Reagovat
Ladas321

Duševní mrzák

Reagovat
Higi

Narovinu, proč by Valverde bez jakéhokoliv důvodu čekal po zápase na Baenu a pak mu dal pěstí? Určitě ne kvůli nějaké prohře s Villarealem a nebo kvůli nějakému zákroku na hřišti, který se pravděpodobně ani nestal v tom zápase předpokládám? Samozřejmě nelze říct s jistotou to ani ono, ale tady bych věřil Valverdeho verzi a tomu, že Baena prostě řekl něco co neměl a samozřejmě že se k tomu nepřizná, protože by ho sežrali za takový výrok...

Reagovat
O.Giroud

A prečo mu teda nedal pesti v lednu ked vtedy mu to udajne povedal?

Reagovat
oli9

Protože tady si počkal u klubového autobusu a věděl že tam ta krysa přijde..

Kdežto v lednu se jeho odchodu ze stadionu nebo odjezdu auta nemusel dočkat a nevěděl kdy a kde.. Tady šel na jistotu čekat ke dveřím busu

Reagovat
O.Giroud

A prečo mu teda nedal nejakú poriadnu kosu v zápase? Tam by dostal žltú a ešte bol chránený, že to bolo v zápase.

Reagovat
Bucky

Protože je profík a nechtěl poškodit tým v zápase. Těžko uděláš úmyslný a bolestivý faul "jen" za žlutou.

Reagovat
O.Giroud

No evidentne ho aj tak poškodil lebo miesto hrania akurát rozmýšlal ako mu jednu flákne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
oli9

Protože není Ramos nebo Řepka

Reagovat
Bucky

Reagovat
technecium

Naprosto vůbec jsem nikdy nedokazal pochopit, jak takovahle uboze trapna a nizka urážka muze nekoho, kdo je proste lepsi, uspesnejsi a nemusel by se s nejakym lejnem z Villarealu vůbec bavit, vyprovokovat k takto prehnane a ubohe reakci. To stejny Zidane s nejakym nuznym Materazzim. Tak snad vis, ze jses dobrej a nejakej svab z druhyho tymu te prece nema sanci takhle rozhodit. Pokud te rozhodi, tak nejsi zadnej sampion ale obycejnej nymand, co se prichomytl k uspechu.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Gazdo

Ako takto ja som zato ze hocijake vypovedane slovo hocikym inym by nemalo viest k nasiliu lebo predsa len je to subor nejakych zvukov vydavanych niekym inym a aj ked za nejakym ucelom tak predsa len su to len slova. Ale teda dobre tak ked uz niekoho urazam a ten niekto mi za to da do drzky tak budem bud chlap a vratim mu to alebo aspon drzim hubu ze som ubozak a za urazky som dostal ranu. Nehovoriac o tom ze podavat trestne oznamenie za ranu od chlapa chlapovi mi pride ako cesta do pekiel

Reagovat
ratusek

To néé

Reagovat
ratusek

Promin, špatná reakce

Reagovat
r3

Presne tak, uboha reakcia od obycajneho nymanda. Ale uprimne ti drzim palce, aby si aj ty aspon raz v zivote mal zenu/dieta/sestru/mamu alebo inu blizku osobu a k nej mal silny vztah.

Reagovat
Neutron

jeho zene keby niekto vynadal do sprostych pic tak v pohode mykne ramenom, ze ja som sampion fandim Barce, nula ako ty ma nedokaze urazit, pod milacik ideme radsej domov.

Reagovat
Remt

Myslím že by asi nešla

Reagovat
Neutron

no...s nim asi nie veru

Reagovat
janinho

mas pravdu, ale vynadat niekomu do pic je jedna vec. posmievat sa ze ti mozno zomrie dieta moze len prijebanec najsilnejsieho kalibru.

Reagovat
Neutron

urcite suhlasim.

Reagovat
Neutron

lol

Reagovat
Trand

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole

Reagovat
Jordi Alba

Já zas nechápu, jestli je tohle čistě zase Barca vs Real fans trolling nebo to fakt můžou lidi myslet i vážně.

Slova neslova, až půjdu na pohřeb tvojí matky a přede všema to tam pochčiju, odplivnu si a zahlásím, že to bylo stejně šlapka, tak doufám že se povzneseš jako šampion a pak můžem zajít spolu třeba na fotbálek. Vám fakt už musí mrdat.

Reagovat
Well

Reagovat
oli9

Reagovat
Neutron

Reagovat
misinho7

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Gazdo

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Reagovat
Bakary3

Reagovat
hornito

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

Reagovat
JM

Reagovat
Bucky

Reagovat
raduinho

Reagovat
PP

o to víc, že jsi culee..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ratusek

uplně to vidím

Reagovat
technecium

Mas diru v logice - takova spina, jako jses ty, by se prece na pohreb nekoho, jako je moje matka, ani nedostala

Reagovat
janinho

ako mozes byt az taky kokot??

Reagovat
mojmira

Reagovat
janinho

dakujem. vedel som ze sa tu musi najst aj normalny cule!!!

Reagovat
r3

Reagovat
Well

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
herbage

fanoušci FCB hledají stále hlubší dno a konce nevidět. Tohle může napsat jen někdo, kdo neví o čem mluví nebo je totální duševní mrzák. Třeba takový Enke ze stejného důvodu spáchal sebevraždu, pokid tedy víš, o kom je řeč (nápověda, chytal i za FCB)

Reagovat
Kluivert9

Zas to tvoje klasický paušalizování

Reagovat
oli9

Nemáš dítě nebo partnerku co...

Reagovat
Neutron

pevne verim, ze nema...minimalne to dieta.

Reagovat
F.Torres

To snad nemyslíš vazne

Reagovat
Csaplárova past

U počítače je každý chytrý a kliďas, ale nikdo z nás neví, jak moc je to vážné a co vše se Valverdemu honilo hlavou. Prostě stačilo málo a on explodoval.

Taky pro to nemám pochopení, ale když člověku přepne ... já kdysi rozkopal dveře z mnohem malichernějšího důvodu. U profíka, který je zvyklý na tlak a je pod dohledem všemožných mentálních koučů a psychologů je to ovšem zvláštní reakce ...

Reagovat
Neutron

tak su aj ludia, ktori proste nevedia celit konfliktu ci uz s prejavom agresivity alebo bez neho...to moze byt aj technecium...

Reagovat
vilp

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak ty jsi byl vždycky dement, takže mě to co jsi napsal nepřekvapuje

Reagovat
Pinturicchio

Jsi (dlouhodobě) kokot, který by zasloužil zvalverdovat.

Reagovat
Bakary3

Neustále potvrzuje vizitku totálního kretena, to se prostě těžko zapírá

Reagovat
CHONG

Přemýšlím, kam tohle zařadit, je to jenom culé trolling, nemáš na světě nikoho, na kom by ti opravdu záleželo nebo jsi prostě jenom naprostý dement? Těžko říct...

Reagovat
Csaplárova past

Nechápu tu bídu na něj. On odsoudil reakci Valverdeho a vy tady na něj pičujete jako by souhlasil s tím, co řekl Baena.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
technecium

Reagovat
vacin

Chápeš, že to že se ti někdo posmívá, že se ti narodí mrtvé dítě není jenom "uboze trapna a nizka urážka", jak to popsal on?

Reagovat
Csaplárova past

Já to chápu, že je to za hranou veškeré etiky, ale ničemu to nepomůže. Prostě bizarní situace a zbytečná diskuze. Valverdeho do jisté míry omlouvá zkratové jednání, ale že to někdo schvaluje z pohodlí domova, když je při smyslech a má v hlavě zastoupenou logiku ... to zase nechápu já.

Reagovat
vacin

Pro mě jako otce je to, co udělal Valverde naprosto pochopitelné a akceptovatelné.

Reagovat
Front hell

Protože s největší pravděpodobností nejsi otec

Reagovat
technecium

Kdyz jdes po ulici s frajerkou a zfetovanej bezdak na vas zacne pokrikovat, jestli by mu nechtela vyhulit, tak za nim pujdes a zmlatis ho? Budes se zaobirat s nekym takhle ubohym, kdo ti nesaha ani po podrazku bot? Tohle je uplne stejna situace.

Reagovat
vacin

To jako vážně jdeš porovnávat tyhle dvě situace?

Reagovat
technecium

Jediny rozdil je v tom, ze Valverdeho zena to neslysela, takze tam navic jeste odpada motivace chovat se pred svoji zenou jako nejvetsi chlapak na svete

Reagovat
CHONG

Jo, já bych mu do držky dát šel, protože na moji manželku žádná smažka pokřikovat nebude... Navíc cítím určitý rozdíl mezi tím, když vysmaženec huláká oplzlosti a mezi tím, když se ti příčetný člověk směje do ksichtu, že se ti narodí mrtvé dítě...

Reagovat
Well

Ona ho cítí ten rozdíl většina, ale myslím, že to nemá už smysl vysvětlovat. Navíc ten bezdak je často pod vlivem nějakých látek, kdežto Baena nejspíš ne.

Reagovat
technecium

A v cem je to jiny? Slovo jako slovo. Ani jedno neovlivni realitu. Slova nejakyho zebraka z vesnickyho spanelskyho klubu neovlivni zdravi Valverdeho ditete stejne tak jako tvoje manzelka (pravdepodobne) dobrovolne nevyhuli zfetovanyho bezdaka jen protoze to rekl. Vadi mi strasne co rekl Baena a stve me, ze maji lidi zapotrebi toto pri zapase rikat. Ale je to proste jen slovo ktery podle myho nazoru vyrovnanyho cloveka nemuze nikdy nijak rozhodit.

Reagovat
Well

Právě v tom vyrovnaného člověka, když si prožíváš poslední měsíce co Fede, tak nebudeš mít asi ideální psychiku.

Reagovat
CHONG

Na jedné straně je vysmažená (možná i nesvéprávná) nula, která huláká oplzlosti, které si po vystřízlivění nejspíš ani nebude pamatovat. Na druhé straně je střízlivý, příčetný a úspěšný člověk, který se druhému člověku úmyslně směje do ksichtu, že se mu narodí mrtvé dítě. Pokud ten rozdíl nechápeš, tak to radši dál neřeš...

Nevím, jestli máš děti, ale pokud by tvoje partnerka prožívala komplikované těhotenství a tobě někdo řekl to, co Valverdemu, tak by tu tvoji vyrovnanost rád viděl.

Jinak kdyby byla pravda to, co říkáš, že slova jsou jen slova, neměl by zákonodárce potřebu sankcionovat třeba tzv. verbální trestné činy.

Reagovat
Front hell

Jde vidět že jsi toho ještě v životě moc nezažil.

Reagovat
jitrnica

Solidní sranec. A logicky asi ohledně tohoto vyrovnaný nebude, i když mimo to ano, a je to úplně logický, taková věc rozhodí každýho, kdo má děti a záleží mu na nich. Jsou lidi, co v podobných situacích nejí, nespí, nefungují, nemůžou myslet na nic jinýho a jsou v těžkých depresích, protože se cítí bezmocně a nemůžou s tím nic dělat. A jsou páry, kde když dojde k potratu, tak je to rozeštve, i když předtím byly v pohodě. A jsou lidi, kterým když umře někdo nejbližší, tak dál nemůžou žít a jdou s tím skoncovat, i když předtím byli vyrovnaní a šťastní. Pro Fedeho to bylo evidentně jedno z nejbližších období života a pak přijde nějaký tragéd a s výsměchem mu to vmete do ksychtu v nejvíc debilní chvíli. To, že tady argumentuješ přírovnáním nějakýho pořvávání s vyhulením, jen dokumentuje, že seš evidentně moc jednoduchý na to, abys pochopil, že tady jde o úplně něco jinýho a že pro lidi, co mají emoce, existují chvíle, který jim totálně obrátí život vzhůru nohama a pak jsou na daný téma neskutečně citliví, i když předtím mohli být vyrovnaní, jak chtěli. A že pak ti lidi můžou mít úplně nevyzpytatelný reakce, však se to po celým světě děje denně. Kdyby to ten žalující hrdina řekl někomu jinýmu mimo zraky lidí někde v tmavé uličce, tak určitě existuje i šance, že by ho ten druhý poslal do márnice.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bbbauch

Zas za vola

Reagovat
PP

jsi píčus.. ale to jsi asi pochopil..

Reagovat
ratusek

To nééé

Reagovat
WhoisGeorge

Krysa muze byt rad, ze dostal jen jednu

Reagovat
oli9

Reagovat
AnnelieseMichel

Zaujimave moralizovanie od EF komunity. Ked kvoli Kudelovym rasistickym slovam vznikla bitka, tak fyzicke nasilie bolo najhorsie zo vsetkeho a povedane slovo nemohlo ublizit tak ako uder. Teraz ked sa to netyka Cecha, tak je zrazu fyzicke nasilie zasluzene a este je to vlastne malo. Podchlapi s prilezitostnymi hodnotami, nestojite za nic

Reagovat
Well

Pro mě osobně je tohle 100x horší než nějaká rasistická urážka. Ta urážka Kúdely byla vůči Kamarovi samotnému. Tady si nejspíš vzal do huby nenarozené dítě soupeře a víceméně mu přeje smrt. Tím neobhajuji rasismus, ale urážka vůči mé osobě pro mě není tak hrozná jako vůči rodině.

Reagovat
AnnelieseMichel

Ešteže rasizmus nie je útok zároveň aj na jeho rodičov či kamarátov a je to výhradne útok na jednu osobu

Reagovat
Remt

Co tady zas rozjizdis za nesmysly do teď nikdo neví co Kudela řekl, jedine pro co jsou důkazy že vriskajici preafektovany černoch cosi ječel. To znamená že mu bylo ublíženo ? Stejně tak že mu bylo ublíženo si to taky mohl vymyslet. Což je třeba zase názor ke kterýmu se přikláním já s ohledem na to co se celý zápas dělo. Ale důkazy nemáš ani pro jedno tvrzení, tak se na tyhle kecy nesmyslný vykašli.

Reagovat
AnnelieseMichel

Rovnako nikto nevie, co povedal Baena, napriek tomu mnohi hadzu hovnomety. Akurat ze predtym hadzali hovnomety, ze nasilie v sporte nema miesto a je to najhorsia vec sveta a zrazu je to v pohode a zasluzene. Zjavne ti toto sranie do ust nevadi, ale potrebujes reagovat prave na mna. To v kontexte tvojich inych prispevkov nebude nahoda, takze bud sa hraj na spravodliveho aj inde, alebo sa na tie nezmyselne hovna vykasli.

Reagovat
misomy6

Bohužiaľ ty tu vypisuješ sracky aby si pohonil ego a v prvom príspevku urážaš ef komunitu… zmaz si teda účet a bude lepšie aj tebe ale hlavne aj ef komunite

Reagovat
AnnelieseMichel

Ja v prvom rade porovnavam dve podobne situacie, ked sa vacsina ludi tuna spravala opacne a aplikovala dvojite standardy. Sračky tu vypisuješ akurat ty a podopieras to cele o argumentacny faul ad hominem. Daj zbohom mne a tahaj do prdele.

Reagovat
misomy6

Prečítaj si po sebe svoje komentáre a keď nepochopíš tak aspoň neobťažuj ostatných…takých tu netreba ako ty

Reagovat
Neutron

tie situacie su podobne asi v tom, ze sa jednalo o futbalistov....

Reagovat
Kapřík

Podobné situace .

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
jsemdement

Tady taky není důkaz, ne?

Reagovat
Well

To může, on tvrdil něco, že mu řekl, že je zasraná opice, pokud se nepletu? To bych si vyložil jako útok na sebe, automaticky bych to teda nebral, že všichni v mé rodině jsou opice. Kdežto tady přímo mířil na jeho syna stejně jako Materazzi na Zidanovu sestru.

Reagovat
AnnelieseMichel

Ty by si to priamo nebral ako utok na rodinu? Typicke rasisticke dristy, ktore.museli 100x pocut jeho rodicia a on to nema brat ako utok na celu rasu vratane jeho rodiny a najblizsich

Reagovat
Well

Budeš se divit, ale nebral, pochybuji, že Kudela to myslel jako urážku jeho rodiny. A 100x slyšet to nejspíš mohli, ale ne od něj, to už se bavíme o kolektivní víně. Kudela byl potrestany, jestli to bylo v právu vědí nejspíš jen oni 2 a dopouštíš se vlastně dost podobného, když generalizujes tady všechny jako podchlapy s prilezitostnymi hodnotami.

Reagovat
AnnelieseMichel

Toto je ale dost velky omyl posudzovat reakciu na slovny atak podla toho, ako to mohol ci nemohol mysliet utocnik. Zucastnenym je to v danom momente u prdele, svojimi pravdepodobnymi slovami vedome Kudela zvysil riziko toho, ze urazi minimalne jeho ciernych spoluhracov. Preco.neberies troska ohlad aj na to, ako to zobral Kamara? Ze to mohol pocut viackrat on a rovnako cela.jeho generácia? Aha. K tomu si zrazu tichucko. Furt ale zarucene odbiehas od temy, neustale zbabelo utekas od toho, ze sa tu vacsine komentujucich fyzicke nasilie nepacilo, ale zrazu je OK. Ono to chce proste mat nejake stanovene hodnoty ked chces moralizovat, lenze tu sa to nenosi. Tu sa vyplakavalo nad Srníčkom a potom sa zo Salu robila sranda, az sa z toho na twitteri nestala medzinarodna hanba.

A nie, negeneralizujem vsetkych ako podchlapov, uplne zjavne som tych vybranych podchlapov v danom texte oslovil ohranicenim ciarkami. To, ze ty tomu textu nerozumies, pre mna nie je relevantny argument.

Ps: Kudela bol potrestany, netreba vsak dlho patrat za potokmi slz tunajsich uzivatelov aka hruba nespravodlivost sa to vlastne udiala.

Reagovat
Truffaldino

Mě se třeba líbí, že jsi vytáhl paralelu s Kúdelou, ale je potřeba brát oba případy v rámci celého kontextu.

Nevím, co se stalo mezi Baenou a Valverdem, nicméně v případu Kúdeli předcházelo onomu šeptání do ouška chování hráčů Rangers, kteří po celý zápas dost nevybíravě atakovali hráče Slávie zákroky, které snadno mohli končit utrženými vazy v kolenech s vyvrcholením v podobě život ohrožujícího zákroku jistého skotského bezmozka. Kúdelova reakce byla vyvrcholením napjaté situace vytvořenéé počas zápasu. Pokud bys to chtěl použít jako argument a skutečnou paralelu, musel by Valverde celý zápas (případně několik zápasů) dost za hranou okopávat hráče Villarealu. Ani jedno jejich setkání jsem neviděl, takže osobně žádný výsledný názor nezastávám, nicméně každý případ má své vlastní souvislosti, které je potřeb brát v potaz.

Reagovat
Well

Ach, no se mi to celé smazalo, takže to zkusím znova.

Do situace Kudely je třeba brát kontext celého toho vývoje utkání, kdy tam byla spousta likvidačních faulu a třeba Kolář může hovořit o štěstí, jak vůbec dopadl. I když český fotbal téměř nesleduji, chápu v tomto případě fanoušky, že byly frustrovani, že z celého tohoto zápasu se nejvíce řešilo tady to téma rasismu, které nebylo potvrzené ani vyvracene a stále se bavíme v teoretické rovině.

Do hlavy mu samozřejmě nevidím. Problém rasismu zde máme bohužel zakořeněný a nezbavíme se ho na sílu přes noc. Souhlasím s tvrzením, některých zástupců negrodní populace, že rasismus tu bude to se doby, dokud se o něm bude neustále všude mluvit. Je to problém, o kterém je nutné hovořit, ale někteří ho vidí opravdu za vším. Tím, že se objevuje všude a za vším, to některé štve a efekt je zcela opačný. Stačí se podívat na případ Viniciuse, který si stěžuje na rasismus, ale nenapadne ho například to, že to je kvůli tomu, jak se chová na hřišti a ne kvůli rasove příslušnosti. Naopak co na to neustále upozorňoval, tak se situace jen zhoršila.

Osobně jsem nikdy nikoho neposuzoval podle rasové nebo etnické příslušnosti. Tvůj původní komentář jsem pochopil, jako že tu odsuzuješ všechny za projevení urciteho názoru nyní i když se třeba té puvodni diskuze s Kudelou nemuseli účastnit, takze se omlouvám.

Reagovat
Freedo

Takže jsi teď řekl, že Kamarova rodina a kamarádi jsou taky zasraný opice? To je na ban, ne?

Reagovat
AnnelieseMichel

Nepovedal som, najprv sa nauc citat, potom.na mna reaguj, hlupacik.

Reagovat
misomy6

Dajte mu BAN ( ak už to funguje )

Reagovat
Kily

nefunguje

Reagovat
Phillipinho

Pritom ve skutecnosti klasicky nikdo nemuze vedet, co si tam navzajem vlastne Valverde s Baenou rikali.

Reagovat
PP

Jak jsem psal.. Nikdo, kdo má dítě, se nebude vymlouvat na urážky o dítěti.. Prostě toto je za jakoukoliv hranou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Podchlap s prilezitostnymi hodnotami.

Slušná sebereflexe.

Reagovat
CHONG

To fakt nevidíš rozdíl v tom, když někdo urazí tebe, a když někdo "přeje" smrt tvému nenarozenému dítěti?

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten dvoji metr je evidentni. podle me jde hlavne o to, ze tuhle situaci si kazdy dokaze predstavit na vlastni kuzi, proto to vadi vice lidem

Reagovat
smazaný uživatel

Doslova na vlastní kůži, černochů sem moc nepíše

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Protože Kudela mu řekl že je opice a nesmál se mu, že mu umře dítě?

Nadávky osobního rázu jsou na hřišti běžný, asi je i zkousnutelný říct “tvoje mama je šlapka”, ale dělat si prdel z něčího rodinného neštěstí je hodně pod úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, narážíš na podstatu, kterou zde většina pohoršených snowflakes pomíjí. Za hranou nebo "zkousnutelné" je pro každého něco jiného. Pro určitého muslima bude nejhorší, když mu urazíš Alláha, pro určitého černocha je nejhorší narážka na barvu. Pro ateistické arbitry morálky z EF je za hranou nenarozené dítě. Někoho neurazí do nepříčetnosti nic. Věř nebo ne, existují i lidé, kteří neustále nepřemýšlí, že půjdou na někoho fyzicky útočit, jakmile obdrží pro ně "nezkousnutelnou" urážku a mají urážejícího prostě na háku, pokud nejde dál než ke slovům a nejsou nuceni se bránit. Dělat nějaké hranice mezi tím, jestli je horší osobní vyhrožování zabitím, urážení rodinných příslušníků nebo cílené rýpaní do nejcitlivějších osobních témat a co z toho si zaslouží nebo nezaslouží pěstní inzultaci, je fakt stupidní diskuze hodná zdejších chytrých hlav Tím spíš v týmovém sportu, který je z velké části založený na tom, že se nejjednodušším možným způsobem pokoušíš rozhodit soupeře, tedy plácat cokoliv tě napadne. Zvláště pro extroverty je to velice jednoduché

Reagovat
Well

Tak ta diskuse je právě o vyjadřování různých názorů, nikdo tady neřekl, že tvoříme nějaký společenský konsensus.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jen baví, že je to tady samý vyhrnovač rukávů a kdo se vyjádří jako pacifista, schytává hejt Takhle by mohli chodit hráči "oprávněně" inzultovat skoro po každém zápase, protože opět je to o individualitě - někdo by ti podle sebe "oprávněně" klidně dal po hubě za poslání do prdele, na jiném můžeš dříví štípat a nehne to s ním k agresivní reakci.

Reagovat
PP

Evidentně nemáš dítě či děti. V tom případě je tvůj náhled pochopitelný, ale nikdo nikdy, kdo prožil něco takového či má dítě, si nebude hledat výmluvu ohledně dítěte.. tečka. Měj děcko a pak si řekneme.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
PP

další piičus.. Vy tady máte snad hnízdo..

Reagovat
AnnelieseMichel

Tvoj mrtvy dedo je pičus. Chvalabohu skapal a ja mu štím na hrob. Ak sa chceš nahodou pobiť, máš smolu. Urážanie mrtvych členov rodiny je podľa EF postihkomunity za hranou, iba ak ide o deti :)

Reagovat
king23

No nejpodstatnější rozdíl není v tom co se řeklo.

Hlavní rozdíl je v tom, že Kamarovi to nikdo nevěří. Kúdela dostal trest za něco, co není a nebylo možné dokázat, zatímco Kamara za následný úder pěstí v tunelu k šatnám odešel nepotrestaný. Už chápeš?

Se stejnou logikou by musel teď dostat Baena trest na 7 zápasů za to, že urazil Valverdeho rodinu a Valverde odejít bez trestu. Potíž je v tom, že to nejspíš dopadne přesně obráceně a v tom je problém.

Reagovat
O.Giroud

No neni, Kudela bol nahraný na štadióne a Kamara reagoval hneď. Túto ževraj to bolo pred 3 mesiacmi, kde to tvrdí ani nie Valverde ale niekto z "jeho" ľudí alebo nejaký PR tím Realu.

Reagovat
king23

Kudela nikde na stadioně nahraný nebyl. Žádná kamera neodhalila co řekl.

Jinak jestli se takováto věc stane před vteřinou nebo před 3 měsíci nehraje roli. Samozřejmě potrestávat Baenu za něco, co nikdo nemůže spolehlivě a věrohodně dokázat je blbost, stejně tak to ale byla blbost v případě Kdely a proto to tolika lidem leží v žaludku.

Reagovat
Tony Stark

Mal Ti rozbiť hubu tak, že by si do konca života jedol iba ovsenú kašu ty žlté hovno

Reagovat
oli9

Baena je mrdka s sketa přes držku zasloužil. Morální dno, to co říkal opakovaně . Teď si ještě hraje na chudáka. Fede že to na hřišti v emocich ustal minule i teď a podal si tu krysu až na parkovišti...

To co vypouštěl z držky je neomluvitelne a já bych mu teda taky za tyhle kecy rozbil držku..

Reagovat
PtákOhnívák

Přesně. Já bych se mu vysmál do ksichtu, že mě takový ubožák nemůže urazit. Pak bych si před ním uplivl a řekl bych mu něco v tom smyslu at mi dá vědět, až bude jako já kopat v nejlepším klubu v historii fotbalu a bude mít na kontě třeba start na MS...

Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že není nic lepšího a účinnějšího, než když tomu, kdo vás provokuje ukážete, že vám jsou jeho keci úplně buřt a akorád ztrapňuje sám sebe.

Mnohem víc uspokojující je vidět ten jeho ksicht, který se pomalu začíná měnit z tvrdáka co se vám to snaží nandat na trapného zoufalce, který právě zjistil že ten z kterého si dělal srandu je ve skutečnosti "vyrovnaný alfa samec" a on jen ten ubožák... Daleko uspokojivější, než mu přerazit sanici...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono v NBA je to třeba běžná praxe že tě hráč soupeře uráží, nebo tvou matku že je kurva atd...pokud ho napadneš, už si v NBA nezahraješ a pokud ano, tak to už bude celá liga vědět a provokovat tě neustále, protože bude vědět že si horká hlava a díky těmto kecům získá tvůj tým výhodu...

Reagovat
O.Giroud

Tak to je vo väčšine športov, ale motať do toho smrť už býva za hranicou. Aj Škrtel taká horká hlava si za celú kariéru určite čo to vypočul či už od hráčov alebo fanúšikov určite aj na svoju rodinu a až nedávno pred koncom kariéry mal konflikt s nejakým fanúšikom lebo do toho zatiahol rakovinu a jeho rodinu.

Ale smutné akurát to ako už má každý jasno, že Baena povedal čo sa hovorí a každý má jasno ako keby bol pri tom.

Reagovat
Seydou Doumbia

Takhle funguje internet a sociální sítě. Nikdo nevíme úplně vše, ale názor mít musíme.

Reagovat
Neutron

keby nemal kazdy jasno tak tu je mrtvo ako v piatok rano

Reagovat
herbage

OMG. Je rozdíl generická urážka, že tvoje máma/sestra je kurva a cílené přání smrti tvého dítěte, které se ještě nenarodilo a je veliká šance, že umře

Reagovat
Seydou Doumbia

To je jen příklad. Říkají se tam daleko surovější věci. Dobrý pro Valverdeho je alespon to že to řešil až po sportovním klání a ne přímo na hřišti.

Reagovat
herbage

Znova, nejde o surovost, ale o celkový kontext. Kdyby mi někdo řekl, ať mýmu bráchovi uřežou hlavu a pomažou ho hovnama, tak si o dotyčném něco pomyslím, ale přejdu to, protože je to krajně nepravděpodobný scénář. Pokud se poslední měsíce den co den strachuješ o život svého nenarozeného dítěte, lítáš po doktorech, s manželkou jste psychicky v prdeli a pak ti někdo vmete přímo do tváře, že tvému dítěti přeje smrt, tak to bych,se zkrátka neudržel

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný, však ja Valverdeho chápu. Takovou situaci nenasimluješ a nemůžeš si ji představit v případě že v ní nejsi. Baena je samozřejmě odpad že se snížil na tuto úroven, Valverde to mohl řešit jinak, ale vyřešil si to po svém a zároven ted za to bude muset nést pochopitelně i následky. Ale těžko mu to někdo může vyčítat. To jak se rozhodl je správný, zároven by bylo správný kdyby nad tím mávl rukou a neřešil to. Není to o tom že jedno rozhodnutí je dobrý a všechny ostatní špatný.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Dufan

Ikdyž za svoje řešení má moje sympatie, tak právě proto že to řešil až na parkovišti je horší. To už není nával emocí ale uvědomělý čin. Aspoň za mě. Ale asi bych jednal stejně pokud bych ho netrefil už na hřišti.

Reagovat
Front hell

Už jsi někdy takovou situaci zažil? Že víš přesně jak by ses zachoval?

Reagovat
janinho

snad ti zivot da sancu ukazat sa takto frajersky. uz vidim ako sa baena po hentakej reakcii da do placu...

Reagovat
technecium

Presne. Ale ja jsem kreten, ze jsem to napsal

Reagovat
Front hell

Tak se zeptám ještě tebe? Jelikož Ohnivák mi nebyl schopný odpovědět. Zažil jsi někdy podobnou situaci jako daný hráč?

Reagovat
M.Vaza

Tam je jediná škoda, že mu Fede nedal mnohem víc, být tam Ramos, tak toho frajera odnesou už ze hřiště, i za cenu redky..

Reagovat
Nihilister

Jestli je pravda co ten noname říkal, tak je to ukázka typické mrdky moderní doby. Chová se jak odpad a když přijde na řešení, tak do toho tahá soudy.

Reagovat
Nuno čomes

Kdyby ho zajel v zápase, dostane rudou, 4 zápasy stop a je klid..

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k tomu, že ten údajný výrok asi nikdo třetí neslyšel, zatímco to napadení bude mít hodně svědku, tak je Valverde prostě v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane pres prsty, zaplati nejakou pokutu a bude.

A La Liga ho pravdepodobne ani nepotresta.

Reagovat
Salfovic

Tak jasně, že nepůjde bručet A je otázkou, jestli ho může vůbec LL trestat, když se to stalo dávno po zápase, mimo zápis.

Reagovat
Kily

nemůže, stejně jako nikdy jen na základě videozáznamu nemohla trestat nesportovní zákroky, prasárny nebo simulace

Reagovat
Kluivert9

To je sráč

Reagovat
blaugrana

Tak sa preskúmali oba zápasy a nenašli sa žiadne dôkazy, že niečo také povedal.

Reagovat
blaugrana

A vzhľadom na to, že pan Jebas sa ešte ani nevyjadril, tak od ligy dostane max dva zápasy...

Reagovat
Bucky

Proč by dostával od ligy nějaký trest, když se to stalo mimo stadion v jeho volném čase? To budou fotbalisti dostávat stopku na několik zápasů třeba za řízení v opilosti? Trest jim může dát klub, ale v zápase nic neudělal, na stadionu taky ne, takže není co řešit. Běžte fakt už do prdele s tou vaší posedlostí o nějakém spolčení proti Barce. Barca je zkurvená, korupční, mizerně řízená mrdka a její fanoušci by měli být dostatek soudnosti si říct, že to co se tam děje fakt není OK a třeba to dát najevo. Když to budete bagatelizovat a hledat nějaké spiknutí, tak budete za stejné ubožáky jako ti, co ty svinstva dělají.

Reagovat
ACSeRw!n

mel ho tam Fede dokopat

Reagovat
Messiáš

Jestli řekl něco takového, tak je to odporné pochopitelně a zasloužil více než jednu pěstí.

Na druhou stranu mi přijde podivné jak automaticky se převzala tahle verze a nikdo ji absolutně nerozpuruje, i když nikdo z nahrávek ten inkriminovaný moment nenašel.

Bude to klasický střet madridských a katalánských médií. Rád bych viděl vyjádření i Valverdeho. Baena je označován za sraba, že to řeší s policií, ale nebylo by to bráno jako přiznání viny, kdyby to neudělal?

Tak jako tak je to kaňka na hezkém zápase a výkonu ponorky. Baenovi to možná i dost přivře dveře do reprezentace

Reagovat
Phillipinho

Jako zajimave dostal Baena obrovskou bidu ze vsech stran a Fede se placa po zadech, pritom dukazy nikde a je to slovo proti slovu.

Reagovat
blaugrana

Lebo sympatie. Zdravý úsudok a objektivita sa dnes nenosí.

Reagovat
Bucky

Zdravý úsudek říká, že kliďas a obecně sympaťák jako Fede by fakt nešel bezdůvodně nebo kvůli nějaké porážce někoho praštit. Baena je vedle toho špína, která zvládla za poslední dvě ještě nedohrané sezóny v lize nasbírat už 30 žlutých a 2 červené karty. Fede má za tu dobu 4 žluté. Pokud se chceš ohánět objektivitou, tak nikde není ani přímý důkaz o tom, že mu dal pěstí. S tím co tu píšeš psát něco o objektivitě, to je fakt výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Uruguayec po prohraném zápase, to zní přímo jako synonymum klidu.

Reagovat
Bucky

Jasně, pojďmě ho rovnou ukamenovat, protože se narodil v Uruguayi. Proč se zajímat o jeho povahu.

Reagovat
madridcan

Najmä keď jedného skurveného Uruguajca obhajovali vždy až na krv

Reagovat
Bucky

Reagovat
Trand

Reagovat
O.Giroud

Jo jo, videli sme čo predvádzal za Uruguay proti Ghane na rozhodcu, pán sympaťák to že je niekto slušný ešte neznamená, že mu nemôže prepnúť.

Reagovat
houdic

Tu červenou dostal za to, že si přetáhl triko přes hlavu, když vzdával hold zesnulému víceprezidentovi klubu... Vyložený vrahoun a záporák https://pbs.twimg.com/media/FfxcxnzXEAALfgF?format=jpg&name=900x900

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Bucky

Tak to asi zemřelo hodně lidí, když k tomu přidal dalších 30 žlutých. Neztrapňuj se, je to prostě špína.

Reagovat
houdic

30 žlutých za 2 roky, kdyby hráči Realu dostávali oprávněný množství karet tak je má Valverde taky

Reagovat
Bucky

Reagovat
O.Giroud

Tak zas nebudeme si klamať on aj vyzerá ako taká typická Španielska špína ale tak to ešte automaticky neznamená, že si zaslúži takéto obvinenia bez dôkazov

Reagovat
Bucky

To ani netvrdím. Jen vysvětluji proč já i ostatní máme tendenci téhle verzi příběhu věřit, když známe Fedeho a jeho povahu a vidíme, co za prasáka i fotbalově je Baena. Nejsou to jen sympatie, je to prostě i nějaký logický závěr. Že by se Fede takhle "zhroutil" z jednoho prohraného ligového zápasu, který nemá prakticky žádný význam? Asi těžko. Že by Baena podle ostatních znamení byl něčeho takového byl schopný? To je taky dost uvěřitelné. Je to výrazně logičtější vysvětlení celé situace, než ta Baenova verze.

Reagovat
houdic
Reagovat
Bucky

A kontext by byl? Je to extrémně hloupé a necitlivé gesto, udělat něco takového v Koreji. Ale zároveň je to oslava, která byla u Fedeho i jeho spoluhráčů běžná od mládežnických kategorií a nemá rasistický podtext. Bylo to hloupé, omluvil se, vysvětlil a jede se dál. Přirovnal bych to asi ke kauze "negrito" okolo Cavaniho. Je to hloupé, ale ne rasistické.

Reagovat
houdic

Kauza negrito je podle mě ještě debilnější kauza, ale jak vidíš, sám píšeš o kontextu a přitom poukazuješ bez kontextu na Baenovy karty... Beránek to není, ale ty žlutý nejsou za žádný prasárny (to by těch červených měl asi ještě víc ne?) ale standardní přerušení, který jako záložník prostě sbírá - sám bych byl radši kdyby jich měl míň a třeba přestal tolik padat. Ale psát:

"Že by Baena podle ostatních znamení byl něčeho takového byl schopný? To je taky dost uvěřitelné". To vycházíš z čeho? Počtu žlutých karet, vždyť je to blbost.

Reagovat
O.Giroud

Tak tá prehra mohla byť len taká posledná kvapka, každému je jasné, že Baena mu znepríjemňoval zápas a tak Fede mal na neho nervy. V živote ste ho väčšina ani sekundu nezažili v súkromí a idete tu rozprávať aký on je ako keby ste ho poznali odmalička a ledva zabil doma muchu.

Reagovat
Bucky

Ne, ale vidíme jak se chová na hřišti. Vidíme, že je kliďas, nenechává se vyprovokovávat, nehraje zákeřně. A myslím, že ze hřiště toho dost o povaze hráče dokážeš vypozorovat, aspoň co se týká temperamentu. Obzvlášť, když je to "Tvůj" tým a máš ho nasledovaný fakt hodně, vidíš je nahoře i dole.

Reagovat
Messiáš

Já si Villarreal rád pustím kvůli talentu, který v kádru mají. A Baena rozhodně není špína a nějakej mega záporak. Nebo nikterak jsem si toho nevšiml. Ostřeji občas hraje, ale spíše zachraňuje situace při ztrátách. Žlutých má dost (10, ne 30) a neviděl jsem všechny zápasy, tak nechci paušalizovat Houdic by možná řekl více k těm žlutým...Redku dostal naprosto nesmyslnou, kdy si nazdvihl triko se vzkazem pro zesnulého prezidenta.

Nechci si nic domýšlet ani na jednu stranu, ani jeden by mě na první dobrou asi nenapadl jako ultimátní grázl. Jak píši výše, pokud řekl, to, co je prezentováno, tak dostat jednu pěstí je uboze málo. Na druhou stranu, pokud mu řekl "jen", že on sám je uplakánek, (jste uplakánci, co si jen stěžují médiím), tak to úplně Federico nezvládl.

Já jsem v tomhle možná naivní a přál bych si, aby se to v budoucích dnech nějak rozklíčovalo. Doufám, i ve vyjádření Valverdeho, které pokud se nepletu, tak ještě nepřišlo?!

Mám rád presumpci neviny, nicméně tady tyhle záležitosti se většinou řeší principem nějaké pravděpodobnosti, že k tomu či onomu došlo než standardem "mimo rozumnou pochybnost" /beyond reasonable doubt. Alespon to tak bylo u Kudely, ktereho jsem se taky zastával, byť jeho verze byla daleho vachrlatější tím "Fucking Guyem".

Reagovat
Messiáš

Opravuji to níže, neuvědomil jsem si, že minulý rok hrál v Gironě Segundu. Nicméně těch 30 by bylo úplně za všechny soutěže, pokud vůbec za La Ligu a La Ligu 2 určitě ne

Reagovat
Bucky

No, pokud nelže Eurofotbal, tak je to tak. Kariéra - Liga - 2022/23 - 12 žl. karet, 2021/22 - 18 žl. karet. Jestli chceš ostatní soutěže, tak za tyhle dvě sezóny přidal další 2 žl. karty v poháru, 4 v konferenční lize a 1 další za U21. Celkem tedy 37 žl. karet za dvě ještě nedokončené sezóny. Má nejvíce žl. karet v téhle sezóně z celé soutěže. V minulé sezóně? Také nejvíc ze všech hráčů z celé soutěže. Třeba takový "žlutý rekordman" Ramos měl v lize ve své rekordní sezóně 14 žl. karet. Pokud bude pokračovat Baena stejným tempem jako doteď, překoná ho. A to odehrál Ramos výrazně větší várku minut, než Baena. V TOP5 ligách v téhle sezóně má 12 karet už jen Léris ze Sampdorie a ten má odehráno o víc než 500 minut víc než Baena a bez červené. Tohle fakt není žádný slušňák, ve 2. plnohodnotné sezóně v profesionální kariéře má zaděláno na to stát se podruhé nejvíc kartovaným hráčem ve své soutěži. Je mu 21 a karty sbírá jako by za ně jeho klub měl mít body.

Reagovat
Messiáš

Mě EF odhlásil, takže to bude kratší než původně mělo být.

Koukni na Trnasfermarkt, Sofascore, Futmob, cokoliv je relevantnější než EF stats, které asi počítají navic ty žluté, ze kterých se staly červené a ještě něco navíc. Letos má 10, lonskou sezonu v Segundě 13. Dvě karty měl v playoff.

Pořád je to dost karet, není to ultimátní slušňák, ale taky bych neřekl, že je to surovec. Podstupuje dost soubojů, hraje vedle již dozadu nestíhajícího Pareja a hodně musí hasit za něj či zastavovat breaky. Média o něm přesto do předchozího víkendu nemluvila jako o nějakém hajzlikovi. Tu nálepku má spíše Gavi, ale třeba se to teď změní.

Co si řekli, ví jen oni dva a možná ani to ne. Uplně nevím, jestli je vhodné poměřovat pravděpodobnost onoho či druhého tvrzení na základě počtu karet nebo stylu hry, ale tak to už nechám na tobě. Mě šlo o narovnání těch statistik, přičemž zrovna ta červená byla odporná fraška, za kterou by se ten rozhodčí měl stydět..

Reagovat
Bucky

To nic nemění na tom, že má pořád nejvyšší počet karet v TOP5 ligách. A to má odehráno fakt poměrně málo minut. Třeba ten zmíněný Parejo má odehráno o 1000 minut víc (nějakých 1450 vs. 2450).

A k té červené - třeba i Emery se rozhodčího zastával, že to měl extrémně těžké. Byl by raději, kdyby rozhodl jinak, ale měl pochopení, že pravidla mluví jasně a on je tam od toho je vymáhat.

Reagovat
Messiáš

Teď byl nádherný příklad v Eredivisie, kdy tuším Kudus udělal to stejný pro Cristiana Atsu. (nesrovnávám přírodní katastrofu a úmrtí prezidenta po vyčerpávající nemoci).

Rozhodčí v Nizozemsku Kudusovi žlutou nedal s tím, že tohle je větší než fotbal. Je škoda, že se takhle neumí zachovat v La Lize, ale to je už vedlejší. Je to jiná sága. Já měl problém s tím, že stavíš věrohodnost člověka na základě toho jak hraje či kolik má karet. Ale už o tom psát nechci, opakoval bych se a jsem v pohodě s tím, že na to má někdo jiný názor nebo to poměřuje na základě něčeho (byť mi tohle přijde pofiderní).

Budu rád, když se tohle prošetří a uzavře, ale hlavně, ať se začne mluvit o fotbale na hřišti či přestupových spekulacích než kolem mimofotbalových věcech.

Reagovat
Bucky

To zní dobře.

A co se týká té červené, tak určitě tam tu možnost má to "prominout". Už nevím, kde to bylo, ale vybavuju si jeden případ, kdy se třeba hráč domluvil před zápasem s rozhodčím, že to má v úmyslu a jestli je s tím v pohodě. Zrovna u něčeho takového mi přijde nesmyslné jít metodou "better ask for forgivness than for permission". Už ten princip, že si sundá dres a postaví rozhodčího do pozice "buď mi promiň žlutou nebo buď za zmrda" mi přijde zase dost bez respektu směrem k rozhodčímu. I kdyby řekl, že není, tak to ukáže po skončení zápasu a neriskuje vyloučení. Musím říct, že po těch vyhrocených diskuzích tady mě tahle změna tématu baví o dost víc do diskuze, díky za to.

Reagovat
Messiáš

Souhlasím, že pokud hráč už má žlutou a chce tohle gesto udělat, že by mohl rozhodčího aspoň předem nějak upozornit. I tak doufám, že rozhodčí budou trochu obecně trochu citlivější/lidštější v rozhodování. La Liga je suverénně nejtrestanější soutěží s vykopovávkami typu Mateu Lahoz, kteří se nebojí udělat ten zápas o nich. Nemusí se nutně podporovat na krev teze, že nic nepískáme, hlavně, ať je hra plynulá. To dokáže málo rozhodčích ukočírovat, ale bylo by fajn na té uzkoprsosti ubrat.

Rádo se stalo a uživej LM dneska, taky na to kouknu a budu se slzou v oku vpzomínat na dny, kdy se to týkalo i Barcelony...

Reagovat
Bucky

Díky. Troufnu si říct, že sportovně se Vás to zase brzo týkat bude, jestli nepřijde nějaký banán od ligy a/nebo UEFA. Ale to by muselo být fakt kladivo UEFA nebo nějaké úplně vykopnutí z ligy, třeba 15 bodový trest jako dostalo třeba Juve by znamenal bodovou rovnost s Atleticem a 2 body ztrátu na 1. místo, což je pořád pohoda i na titul a pořád v podstatě garance LM.

Reagovat
Phillipinho

Jo a Baena je vyslovene zly muz spanelsky ligy . To ze mu dal Fede pesti je asi potvrzeny ne?

Reagovat
Bucky

No, podle počtu karet rozhodně je.

Reagovat
Bucky

A podle toho, co říká protihráčům na trávníku je to taky naprosto vypatlaný ubožák.

Reagovat
madridcan

Ono Phillipinha treba brať tak, že keby mu Valverde s celým tímom priniesli kvety a poďakovali mu, tak by aj tak boli kokoti. Ten človek má doma križ, vedľa neho znak Realu a sa bičuje.

Reagovat
Bucky

Je fantastický, jak se najednou ze všech fanoušků Barcy stáli obrovští fanoušci Baeny.

Reagovat
Phillipinho

Ja sem fanousek Baenovo fotbalovyho umeni hlavne a trochu mi vadi, jak se tady z nej dela nejakej chudak, kterej nesaha fantastickymu hraci a obrovsky hvezde Valverdemu ani po kotniky. Tak je to trochu smesny....

A pripominam, ze stale nikdo nevi, co si mezi sebou tihle dva rekli. Docela dulezita pripominka.

Reagovat
smazaný uživatel

V královském klubu se přece snad ani nemluví sprostě. To by elegán Carlo nedopustil.

Reagovat
Messiáš

Nevím, jestli si četl

https://twitter.com/artuurlopez/status/1645408265776373763?t=ABC17CnFpGMe0Zn5heGNSA&s=19

Mě tahle situace strašně mrzí, jestli to udělal, tak je to obrovský exces, ale já bych si přál, aby k tomu bylo nějaký rozuzlení něčím podložené, ze kterého to bude patrnější, co se stalo.

Trashtalk v zápasech nemám rád obecně, jestli se to dostalo do takového stavu, kdy se používá i komplikované těhotenství, tak potes pán Bůh.

Média ve Španělsku jsou brutálně kontrastující. Tento víkend prohráli všichni

Reagovat
patas92

To s tím rizikovým těhotenstvím se už vědělo dřív podle všeho. Mně spíš ta samotná urážka přijde moc specifická na to, že to není žádná citace konkrétního člověka a že by to mělo být 2 měsíce stará záležitost. Ale jsem teda spíš na straně Valverdeho, jeho manželka je velkou fanynkou Messiho, takové se musí chránit

Reagovat
patas92

*reaguju na jiný příspěvek, ale aspoň jsem trefil člověka

Reagovat
LAM

Tak kdyby si nakonec tuhle verzi vymyslel Valverde, aby to napadení něčím vysvětlil, tak by byl snad ještě větší dement než Baena

Reagovat
patas92

Mohly si to vymyslet (nebo aspoň hodně přibarvit) média. Je jasné že mu něco řekl, otázka je, jestli to bylo až tak moc přes čáru.

Reagovat
madridcan

Zase Cules okuliare tá druhá veta Nie...určite to nebolo cez čiaru. Bolo to určite kvôli prehre v stratenej lige

Reagovat
Kokesh

Njn, těch není moc.

Reagovat
patas92

Partnerek fotbalistů Realu co mají vkus moc nebude, to je pravda

Reagovat
Messiáš

Mě to minulo asi, nemám IG, tak možná i proto . Mě se líbí Baena jako hráč, takže by mě to dost mrzelo, kdyby tohle řekl nebo cokoliv, co by se dotýkalo rodiny. To je odpornost.

Pokud je to něco na styl, s čím přišel Sport, tak je to zase exces od Valverdeho. Tam zase člověk musí brát, že ti to budou ždímat i jako odvetu za Negreiru. Prostě polarizovaná média ve Španělsku, kde těžko najdeš nějakou neutralitu...

Reagovat
Salfovic

Tak to je férovej důvod přiklonit se k Valverdemu

Reagovat
noustres

Lidi mají rádi mediální špínu, to se prodává.

Reagovat
patas92

S tím, co mu měl Baena tehdy říct, přišel sám Valverde, nebo k tomu odněkud přišly média?

Reagovat
Messiáš

No já mám za to, že s tím přispěchalo Cope, Marca a AS, ale že to on sám zatím neřekl/nepotvrdil, že tohle je jeho verze.

Trochu mi v tom zavaní i to, že první zprávy o komplikovaném těhotenství partnerky Valverdeho (rozhovor), přišel 24.2., zápas v Copa del Rey, byl 19. ledna.

viz: https://twitter.com/elmodelo14/status/1644858234170232832

Což Baena mimochodem retweetnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to nejsou prvni zpravy, ale potvrzeni, ze ty problemy ve Valverdeho rodine se opravdu tykaly tehotentstvi.

Prvni zpravy jsou z 15. ledna, kdy jeho manzelka napsala na IG, ze si jejich rodina prochazi tezkym obdobim. Nespecifikovala, ze jde o problemy s tehotenstvim, ale okamzite se o tom zacalo spekulovat. O 4 dny pozdeji se hral zapas s Villarealem.

Reagovat
Messiáš

Ok, věřím ti. Já na tohle přišel jen, že jsem to viděl jako Baenův retweet. Pochopitelně moje Twitter bublina, která se více točí kolem Barcelony a Atletica, tak spíše je proti Valverdemu. Je i nějaké vyjadření Federica, respektive věříš, že přijde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze prijde. Nebudeme si nic nalhavat, Perezova PR masina pracuje na plny obratky, takze zadny vyjadreni ani neni nutny.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Kokesh

Omg, jaká Twitter bublina? Jaká Barcelona, co ta s tím má společného?

Zrovna tohle není příběh, který si vymyslíš na stolku u PC.

Reagovat
Messiáš

Co to je zase za reakci? Poslal jsem link, který poukazoval, že tohle byla první zmínka o komplikovaném těhotenství , retweetnul jej Baena a bral jsem jej jako nějakou bernou minci, ale beru to, co napsal Imp

Instagram nemám a já se o nějakém komplikovaném těhotenství dozvěděl, až na Twitteru po tom incidentu na parkovišti.Dostalo se mi slušné reakce a já jen doplnil, že účty, které sleduji, jsou často protiMadridské (twitter bublina Barcelony či Atletica Madrid). Ještě něco ?

Reagovat
fenixLFC

Tvl ty fakt nevies citat ved pise ze jeho twitter bublina ktora sa toci okolo barcelony a atletica

Reagovat
Kokesh

Na Baenu se jede hejt ze všech stran, i mimo nějakou Twitter bublinu. Tahle rovnice, že pokud jsi fans Barcelony nebo Atletů, tak musíš hejtit všechno proti Realu je totální nonsens, i na sociálních sítích. A pokud člověk slujedu takové zdroje, pak je asi něco špatně.

Reagovat
Messiáš

Zajímavý, že člověk, který má problém s chápáním psaného textu a snaží se to zachránit nějakým psuedo-vyblitkem, má potřebu soudit, co je špatné sledovat či ne. Většina zdrojů, které sleduji, tak se nemá k tomuhle potřebu vyjadřovat, jsou ale i zdroje, které Madrid nemusí, já Realu pochopitelně nefandím, tak snad nemusím obhajovat to, že některé účty retweetují koláže, které podporují spíše Baenovu verzi (tohle teda ani není zrovna nějaký antiMadrid účet)

Napsal jsem to slušně, Imp i Patas mi řekli, že na IG se tohle řešilo/spekulovalo se o tom dříve, já to akceptoval a šmitec. Bublinu jsem zmiňoval i kvůli tomu, že se opravdu ze své strany nemám jak dostat k IG stories Valverdeho partnerky ani k nějakému inside infu z Valverdeho okolí.

Mimochodem, mě tady nejde o tu část s Realem Madrid, je mi jedno jestli dají Valverdemu trest, pokutu či ho úplně osvobodí. Je mi úplně fuk jakého týmu se to týka. Jde mi o mediální obraz nadějného hráče, který byl majoritně přijat bez jediného důkazu.

Jestli Baena řekl, s čím pracuje většina médií, tak zaslouží ještě větší pranýřování a mnohem více než jednu ránu pěstí. Pokud jí dostal za to, co prezentoval Javi Mata (Villarreal insider na AS), "že jste uplakánci", což mu teda mimochodem měl řict v tomhle ligovém zápase, tak ta reakce Valverdeho je při nejmenším nepřiměřená.

Reagovat
patas92

imp

Reagovat
smazaný uživatel

Media s odvolanim na Valverdeho lidi. Ta jeho manzelka pak psala na Twitteru jak je to pro ni bolestivy atd., takze evidentne s touhle verzi pracuje i Valverdeho rodina.

Reagovat
inferno08

Kudela něco řekl kamarovi, dostal přes hubu, deset zápasů stop a ještě přišel o euro. Co mu řekl se jistě neví.

Tenhle dostal jen přes hubu na parkovišti a ještě se chce soudit... To je vůl.

Reagovat
O.Giroud

Tak Kudela vedel, že povedal niečo zlé tak to zobral ako chlap. Tento Baena možno nič zlé nepovedal a dostal po držke len za to, že Valverde nevie prehrávať a trochu si skočili v zápase do vlasov, tak to rieši týmto spôsobom.

Reagovat
inferno08

Jo a ještě mu vlastně Bale zlomil nos.

Reagovat
fenixLFC

Joooo zas kudela

Reagovat
LeonardoUžoa

ty pičo to je fakt bravičko. Dva hošánci se nepohodli a tady jdete kvůli nim do beefu o velikonocích.

Reagovat
LeonardoUžoa

A ještě máte tu drzost kazit Velikonoce Kamarovi btw.

Reagovat
noustres

To jsou lidi.

Reagovat
fenixLFC

A to ze su velikonoce ma mat aky zmysel?

Reagovat
LeonardoUžoa

To ti fakt mám říkat co máš dělat na velikonoční pondělí místo hašteření se nad cizí ženskou hádkou, ty kkt?

Reagovat
Salfovic

Ožrat se

Reagovat
adman72

Akokolvek sa navazat do rodiny a este takymto hrubym sposobom je jednoducho zbabelost a hanba utocnika. Potom len dostal, co si zasluzil. Ani reci nemoze byt o nejakom schvalovani nasilia.

Reagovat
Kokesh

Další na řadě je vyjebaná mačeta, ta 15 kg španělsky hovořící bruneta....

Reagovat
JFT97

Reagovat
Maximm9

Porad se nadava na fotbalisty, ze to jsou uplakanci a potom jeden PRAVEM tomu druhemu da pres drzku a zase spatne

Jestli mu opravdu rekl to o tom synovi, tak dostal jeste malo zmrd

Reagovat
los_blancos
Reagovat
O.Giroud

Takže mu dal po pysku lebo ho dohral na zemi?

Reagovat
oli9

Ale jako tady jde vidět jak to Fede v tom zápase ustál, už tady mu chtěl jednu prasknout

Reagovat
O.Giroud

Tak evidentne nejaký problém medzi sebou mali to je jasné, ale stále tu nevidím nikde žiadnu situáciu kde by dôvod mal byť, že mu hovoril niečo o synovi.

Reagovat
Well

Tento moment mě zaujal už v zápase, po tom odstriženem ještě Baena pokrčil rameny a hodil takový pohled, že vůbec nechape.

Reagovat
madridcan

Záložník Alejandro Baena z Villarrealu kvůli konfliktu s Federicem Valverdem z Realu Madrid dostal několik výhrůžek smrtí. Jednadvacetiletý španělský fotbalista to uvedl v prohlášení na sociálních sítích. "Objevily se lži, které bolí víc než rány pěstí. Navíc to ubližuje i mojí rodině a to je nepřípustné. Vyhrožují nám, urážejí nás a dokonce nám chodí i výhrůžky smrtí," uvedl jednadvacetiletý Baena. Jméno útočníka v prohlášení neuvedl, podle médií však šlo o Valverdeho, který si na hráče Villarrealu po sobotní ligové prohře 2:3 počkal u autobusu na parkovišti stadionu Santiaga Bernabeu a udeřil ho do obličeje.

Reagovat
madridcan

,,Navíc to ubližuje i mojí rodině a to je nepřípustné."

Videl som Klokanometa, videl som Klokanometove príspevky, videl som aj jedného Culého v horách so sandálami v ponožkách na sebe, ale tak toto...

Reagovat
LAM

Tak zatím nikdo nepřišel s tím, že to posmívání o jeho dítěti měla být pravda. Aby to nebyl jen výmysl jak zmírnit trest pro Valverdeho.

Mě vůbec nedává smysl, že dva měsíce po tom incidentu by Valverde úplně v pohodě odehrál proti němu celej zápas a pak by si to šel teprve vyúčtovat k autobusu. Že by do něho nešel prasácky už při zápase?

Reagovat
madridcan

Aký trest?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele