Další články

Staněk si nezahraje na jaře evropské poháry, Slavii opustí Kačaraba a Ewerton

Slavia podle trenéra Jindřicha Trpišovského před startem jarní části sezony zúží kádr A-týmu ještě minimálně o dva hráče. Mužstvo by v příštím týdnu měli opustit ukrajinský obránce Taras Kačaraba a brazilský křídelník Ewerton.

Slavia získala Tijaniho z Ostravy, do Baníku odešel hostovat Ewerton

Slavii posílil útočník Muhamed Tijani z Ostravy. Dvaadvacetiletý Nigerijec podepsal v novém působišti smlouvu do konce června 2028. Brazilský záložník Ewerton naopak z Edenu odešel do Baníku na roční hostování s opcí. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Útočník Tijani míří z Baníku do Slavie, k Pražanům se připojil na soustředění

K pražské Slavii se dnes na soustředění v Rakousku připojil nigerijský útočník Muhamed Tijani z Ostravy, autor jedenácti ligových branek z uplynulé sezony. Kluby dolaďují podmínky jeho přesunu. Slavia o tom informovala na svém oficiálním webu.

Slávisté odcestovali na první soustředění bez Traorého a Ewertona

Slávisté zahájili letní přípravu a odcestovali na první ze dvou soustředění v Rakousku. Na převážně kondiční kemp už s druhým týmem uplynulé ligové sezony neodjeli záložníci Ibrahim Traoré s Ewertonem, kteří mají namířeno z Edenu do jiných klubů.

Ewerton bude Slavii kvůli zranění chybět čtyři až šest týdnů

Slávistický křídelník Ewerton si kvůli zranění po zákroku zlínského Martina Cedidly v nedělním utkání druhého kola první ligy nejméně čtyři až šest týdnů nezahraje. Na sociální síti twitter o tom informoval předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík.

Slavia dotáhla příchod Ewertona z Mladé Boleslavi

Ewerton po vydařené sezoně odchází z Mladé Boleslavi, nadále však bude hrát FORTUNA:LIGU za Slavii Praha. Brazilský ofenzivní univerzál podepsal tříletou smlouvu...

Podle Matouška je pro Ewertona česká liga malá

Brazilský křídelník Ewerton si díky dvěma výstavním brankám zpoza vápna v utkání 22. ligového kola s Libercem vysloužil pochvalu nejen od svého spoluhráče z Mladé Boleslavi Michala Hlavatého, ale i od záložníka Slovanu a rovněž autora dvou tref Jana Matouška. Hlavatý nevychází z údivu, co Ewerton předvádí nejen na tréninku, ale i v zápasech. Podle Matouška je zase pro pětadvacetiletého ofenzivního univerzála česká liga malá.

Hráčem měsíce je Ewerton, trenérem Svědík

Hráčem měsíce v české FORTUNA:LIZE se stal křídelník Ewerton z Mladé Boleslavi. Mezi trenéry zvítězil Martin Svědík ze Slovácka. Výsledky ankety dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Mladá Boleslav získala ze Slovenska Brazilce Ewertona

Brazilský fotbalista Ewerton Paixao da Silva přestoupil ze Sao Bernardo do Mladé Boleslavi. Dosud hostoval na Slovensku ve Zlatých Moravcích. V českém klubu dvaadvacetiletý ofenzivní záložník podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele