Další články

Hamburk přivedl obránce Spahiče

Emir Spahić se vrací na bundesligové trávníky. Reprezentant Bosny a Hercegoviny, jenž naposledy nastupoval za Leverkusen, se dohodl na roční spolupráci s HSV...

Spahić kvůli rvačce s ochrankou v Leverkusenu skončil

Obránce Emir Spahić kvůli rvačce s ochrankou po čtvrtfinále Německého poháru nejspíš v Leverkusenu skončí. Sportovní ředitel německého klubu Rudi Völler prohlásil, že vedení zvažuje ukončení smlouvy se čtyřiatřicetiletým fotbalistou.

Spahićovi hrozí trest za bitku s členem klubové ochranky

Obránce Leverkusenu Emir Spahić se po čtvrtfinále Německého poháru popral se zaměstnancem ochranky a nyní mu za to hrozí minimálně disciplinární trest od klubu. Vyloučeno není ani trestní stíhání.

Leverkusen prodloužil smlouvu se Spahičem

Emir Spahić měl s Bayerem Leverkusen smlouvu jen do konce sezóny, to už však neplatí. Zkušený bosenský obránce se podle očekávání dohodl s porýnským celkem na jejím prodloužení, nyní je tak u Farmaceutiků vázán do roku 2016.

Bosenský obránce Spahič se prý vrátí do národního týmu

Bosenský obránce Emir Spahič se prý rozhodl vrátit do reprezentace a pomůže týmu v dalších zápasech kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2016. Čtyřiatřicetiletý bývalý kapitán, jenž se s reprezentačním dresem rozloučil po vyřazení mužstva v základní části mistrovství světa v Brazílii, se údajně nechal k návratu přesvědčit trenérem Safetem Sušičem.

Spahić už nebude hrát za reprezentaci

Reprezentace Bosny a Hercegoviny zažila na uplynulém světovém šampionátu jednu velkou premiéru, ve které rozhodně balkánské mužstvo nezklamalo, ačkoliv nedokázalo postoupit ze skupiny. Cestu za nápravou už bude muset bosenský celek absolvovat bez kapitána Emira Spahiče...

Machačkala přivedla na hostování Spahiče ze Sevilly

Kapitán bosenské reprezentace Emir Spahič odchází ze Sevilly na hostování do Machačkaly. Dvaatřicetiletý stoper se dohodl se zámožným ruským celkem na hostování do konce sezony, které se může změnit v přestup.

Spahič má namířeno ze Sevilly do Machačkaly

Emir Spahič s velkou pravděpodobností vymění Sevillu za Anži Machačkala, k dokončení transakce zbývá dohoda bosenského obránce na smlouvě s Anži. Kluby jsou domluveny, Spahič má odejít na půlroční hostování s opcí na trvalý přestup.

Sevillu posílí obránce Montpellieru Spahić

Jméno Emira Spahiće bylo spojováno s možným odchodem do Anglie a bosenský obránce nakonec opravdu odchází z Montpellieru, nebude ovšem působit v Premier League. 30letý stoper zakotví ve španělské Seville...

Montpellier se chce zbavit notorického hrubiána Spahiče

Už podruhé v sezoně si bosenský reprezentační obránce Emir Spahič vysloužil za surový zákrok loktem v dresu Montpellier dlouhý disciplinární trest a vedení klubu ho kvůli tomu v létě možná prodá. Předsedovi francouzského celku Louisi Nicollinovi došla s třicetiletým fotbalistou trpělivost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele