Leverkusen prodloužil smlouvu se Spahičem

07.11.2014, 15:48
Aktuality
Emir Spahić měl s Bayerem Leverkusen smlouvu jen do konce sezóny, to už však neplatí. Zkušený bosenský obránce se podle očekávání dohodl s porýnským celkem na jejím prodloužení, nyní je tak u Farmaceutiků vázán do roku 2016.

Bývalý kapitán bosenské reprezentace přišel k Werkself před rokem z finančně chřadnoucí Machačkaly. Prakticky okamžitě se Spahić zabydlel v základní sestavě Leverkusenu a s Ömerem Toprakem vytvořil jednu z nejlepších bundesligových stoperských dvojic.

Již nějakou dobu se tak spekulovalo o tom, že Bayer nabídne 34letému zadákovi nový kontrakt, což se potvrdilo, obě strany dohodly na ročním prodloužení smlouvy. "Jsem součástí velkého klubu. Máme skvělý mladý tým, který se může nadále rozvíjet," doufá Spahić.

Leverkusen tímto udělal další krok ke stabilizaci úspěšného týmu, který by se měl i v příští sezóně rvát o příčky nejvyšší. "Emir je od svého příchodu důležitým pilířem našeho týmu. Dává naší obraně potřebný klid a stabilitu," pochvaluje si sportovní ředitel Rudi Völler přínos ostříleného zadáka. "Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na prodloužení smlouvy," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
domingo

V Montpellieru jsem ho zral, vzdycky pulku zapasu hral jak nejlepsi stoper na svete, pak nekoho strasne zprasil a sel ven Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten natešný výraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamätám, že bol strašne blízko Arsenalu, všetko bolo vybavené, ale vstúpil do toho Nicollin a všetko zrušil... A potom prišiel Squillaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je v pořádku, ne? Spahic není Francouz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Občas přemýšlím nad tím, jakým směrem by se ubírala jeho kariéra, kdyby ho Nicollin tehdy nechal jít. Výrazně to uškodilo oběma stranám. Byť teď už je to trochu neaktuální, když se tak slušně chytl v Německu.

Reagovat
Ferguson6

Možno by hral ešte horšie. Ani Squillaci nebol pred Arsenalom zlým hráčom.

Reagovat
Godwinson

Horší by určitě nebyl, v té době byl král

Reagovat
Pipo123

Tá fotka nemá chybu

Reagovat
Sosi

vypadá jak pohublej Giggs

Reagovat
bayern987

a bez šedin

Reagovat
smazaný uživatel

Nadšený z toho nie som. Ako 3-4 voľbu na CB by som ho bral, ale s ním sa evidentne počíta do základu, a to sa mi nepáči, na to má príliš veľa výpadkov, chýb a zlých zápasov....dúfal som, že ho vytlačí na lavičku Kyriakos, ale ten sa z tej maródky nedostane. Tak ostáva dúfať, že sa zlepší celá defenzíva a s tým pôjde hore aj Spahič

Reagovat
bayern987

Navíc už je mu 34, ale co jsem viděl 1-2 zápasy zas tak tragický nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

má aj dobré zápasy, ale je to u neho ako na hojdačke, ja mám radšej stopérov so stabilnejšími výkonmi

Reagovat
EAG le grand amour

Co Wolsch, sledujes ho?

Reagovat
db18

Odehrál 4 minuty, na další utkání už byl zraněný (na 4z) a od té doby nehrál (teď to bude asi 4. zápas, co je fit)

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako píše db18, zatiaľ neodohral vôbec nič...dúfam, že sa postupne dostane do základu, ak by mal sedieť v Mainzi, tak to mal radšej ostať v Leverkusene...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele