Další články

Brazilcům se před osmifinále MS zranil záložník Melo

Při bezbrankové remíze v závěrečném utkání základní skupiny s Portugalskem se Brazilcům zranil záložník Felipe Melo. Šestadvacetiletý hráč Juventusu si pochroumal levý kotník a těsně před poločasovou přestávkou musel opustit hřiště. Jeho start v pondělním osmifinále je údajně vážně ohrožen.

Brazilec Elano zlomenou nohu nemá, proti Portugalsku nastoupí

Brazilský záložník Elano si v neděli pozdě večer oddechl, když vyšetření vyloučila zlomeninu jeho nohy. Devětadvacetiletý hráč má "pouze" silně zhmožděný kotník po zákroku Ismaela Tiotého z Pobřeží slonoviny, po němž musel ve druhém poločase autor už dvou tref na MS střídat.

Elano přestoupil z Manchesteru do Galatasaraye

Citizens pro novou sezonu budují nový kádr a svým angažmá to odnesl další hráč. Z klubu odchází Brazilec Elano, který se na příští čtyři roky upsal tureckému Galatasarayi. Jeho nový zaměstnavatel to potvrdil na svých webových stránkách.

Elano je v Manchesteru City opět spokojený

Brazilský středopolař Elano toho v letošní sezóně příliš mnoho nenahrál, a proto se spekulovalo nad jeho možným odchodem. V poslední době ale opět dostává mnohem více příležitostí a touží u Citizens vydržet.

Elano byl nabídnut Espanyolu

Španělský Espanyol Barcelona je na tom v Primera Division bídně a tak v lednu plánuje mohutné posilování. Jedním z hráčů, které by vedení klubu rádo přivedlo je brazilský záložník Elano, který v současnosti paběrkuje v Manchesteru City. Anglický klub ho Španělům sám nabídl.

Robinho tu není kvůli penězům, říká Elano

Noví majitelé udělali z Manchesteru City klub s neomezenými finančními možnostmi. Manažer Mark Hughes mohl na konci přestupního termínu v týmu přivítat několik hvězd v čele s Robinhem, ze kterého se pravděpodobně stal nejlépe placený hráč Premier League.

AS Řím se možná zaměří na Elana

AS Řím se neustále snaží získat útočně laděného hráče, posledním na seznamu má být podle deníku La Repubblica Elano. Brazilský záložník v současnosti působí v Manchesteru City a jeho angažování by mohlo být snadnější než v případě Adriana Mutua.

Eriksson má stále za cíl evropské poháry

Manažer Manchesteru City Sven-Goran Eriksson slíbil, že bude se svým týmem i nadále usilovat o umístění na pozicích zaručujících účast v Evropě. Tato slova bývlý reprezentační trenér Anglie pronesl poté, co City kleslo na osmou příčku, když vyhrálo jen dva z posledních osmi zápasů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele