Brazilec Elano zlomenou nohu nemá, proti Portugalsku nastoupí

21.06.2010, 10:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
VojtovaChelsea

zamlouvám si první komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Uf Aspoň nebude muset hrát Dani

Reagovat
Kokesh

Tioté, Keita =

Reagovat
Kily

aspoň že tak, nevypadalo to zrovna nejoptimističtěji, když ho odváděli do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Inak na to som mal tiez jednu poznámku. Po góle si vytiahol chrániče, nejak som to neskúmal, asi s menami detí...o to nejde. Ide mi o to, že to boli klasické shieldy bez kotníkových chráničov. Čo by samo o sebe nebolo zlé, avšak...ony v tej štucni, pri tom zákroku boli vytiahnuté dosť vysoko a zasiahol ho nad kotník. Dovolím si tvrdiť, že ak by tam mal spojený kotníkový chránič, tým pádom shield niźšie, ani len toto by sa nestalo. Že riskuje niekto v hocakej lige je jedno, ale ako týmto profíkom sa čudujem. Jasné, je to isté obmedzenie pohybu chodidla, ale fakt minimálne a svoje opodstatnenie to má.

Reagovat
supervizor

Při zpomaleném záběru bylo vidět, že ho trefil přímo na chránič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal pocit, že na hranu/tesne pod...ale to nič nemení na mojej pointe, keby ho trafil nižšie, pokojne mohol ísť domov...U Bastosa a Keitu platí to isté.

Reagovat
Kily

souhlasim s tim, že kdyby ho trefil níž, tak má po turnaji a jede domů. Já jsem ty jeho chrániče nijak moc nezkoumal, ale nepůsobily na mě dojmem čehosi, co je vyrobeno z odolnější hmoty. Navíc bych souhlasil se supervizorem, přišlo mi, že se tam "zavlnil" chránič, který ale v tomhle případě ten náraz tlumí jenom minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Viď. dole, presne tak som to myslel...

Reagovat
Kily

mně hlavně přijde, že někteří fotbalisté dneska berou chrániče jako takové nutné zlo a klidně by si za stulpny strčili i nějaký tvrdší papír, jenom aby to vypadalo, že tam něco mají a mohli v klidu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

No veď... a pritom sa tá hra za roky rokúce podstatne pritvrdila a hrať proti podobnému tímu ako oni včera, tak máčam štucne v sádre

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jsem hrával i s kotníkovými chrániči, ale hrozně to omezuje pohyb, takže jsem začal hrát bez nich, cítil jsem se lépe, splnil podmínku tím, že jsem je měl, nejradši bych hrál bez nich. (Nehrál jsem žádnou prales soutěž, ale divizi)

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna, ale ja si myslim, ze spis ne. Pri te rychlosti (oba hraci sli smerem proti sobe) a i durazu by mu ten chranic stejne moc nepomohl. Kdyz jde fakt do tuheho, tak ta tenka ochrana proti takovym silam moc nezmuze. Vzdyt to mas jen tenkou vystuhu, ktera te ochrani pred bolavym nakopnutim do holeni kosti. Ale proti takovymto zranenim to nema moc efekt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ide mi skôr o ukotvenie toho chrániča, samozrejme, že tá smiešna výstuha nezabráni zraneniu v plnom rozsahu, to nedokáźe ani chránič. Ale predsa, trafiť absolútne nechránené miesto je na odvoz, čo sa stať mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim chranicem s kterym hral Elano hraji snad vsichni

Reagovat
terry

Fotbal hraju už léta a mohu ti říct, že ty chrániče, který ti kryjou i kotník, se fakt nenosí. V mládežnických soutěžích ještě ano, ale mezi dospělýma jsem to snad ještě u nikoho neviděl. Máš prostě za stulpnama jen kus "plastu" a hotovo. A řeknu ti, že když ti někdo jde přímo na kotník, tak je kolikrát často jedno, jestli tam ten chránič je nebo není. Před pár týdny jsme hráli zápas (dorost), hráči šli proti sobě holeň na holeň, oba měli chrániče a ten druhý to odnesl zlomenou nohou.

Reagovat
KnoxXx

aspon, ze tak

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VojtovaChelsea

cosi sem četl že o něj má zájem chelsea,inter,ac a barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

výborně

Reagovat
delfin

good news...

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl si sundavat ty chrániče..

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Brazílii jedině štěstí, protože co jsem koukal na nominaci, tak Dunga do zálohy nevzal mimo Kaká, Robinha a Elana žádného ofenzívního hráče, což by byl při zranění Elana problém.

Reagovat
fantomas

Včera mi zdůstojnil Fantu, navíc na MS zatim o sto procent převyšuje Kaká, takže všechna čest. Nakonec se mu i dá fandit, jak neotravuje v City.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze City vím co dokáže, takže to byla do fanty jasná brazilská volba. 22 bodů nahrál, kdyby nepřišel ten faul a menší nejistota, tak mu dam do 3 kola pásku.. takhle mu jí nedam, takže zas nahraje 10+

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele