Další články

Diouf se upsal Doncasteru

Bývalý nejlepší africký fotbalista El Hadji Diouf si prodlouží angažmá v druhé anglické lize. Podle serveru BBC se někdejší senegalský reprezentant dohodl s předposledním klubem tabulky Doncasterem na smlouvě do konce příští sezony.

Diouf nesmí pět let hrát za reprezentaci

Senegalská fotbalová federace (FSF) potrestala útočníka El-Hadjiho Dioufa pětiletým zákazem startu v reprezentačním dresu. Rozhodla tak krátce poté, co fotbalista Blackburnu v médiích okomentoval korupci v africkém fotbale.

Diouf obdivuje Kaddáfího

Dvojnásobný nejlepší fotbalista Afriky Hadji Diouf se vyznal ze svého obdivu k libyjskému vůdci Muammaru Kaddáfímu. Senegalský útočník aktuálně ve službách Glasgow Rangers s Kaddáfím soucítí kvůli povstání proti jeho autokratickému režimu, které v Libyi probíhá od února.

Diouf vyhrožoval Ferdinandovi, jsou ale dál kamarádi

Žádné výčitky. Nový útočník Blackburnu Rovers El Hadji Diouf popřel, že by za jeho odchodem ze Sunderlandu stál konflikt se spoluhráčem Antonem Ferdinandem. Na tréninku měl Diouf na obránce plivnout a dokonce mu vyhrožovat zabitím.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Diouf si není jistý pozicí, chce si promluvit s manažerem

El Hadji Diouf v létě posílil Sunderland a není vyloučeno, že po šesti měsících znovu změní zaměstnavatele. Senegalský reprezentant si není příliš jistý svou pozicí v týmu a v nejbližší době se chystá promluvit si o budoucnosti s manažerem Rickym Sbragiou...

Diouf přestoupil z Boltonu do Sunderlandu

Manažer Sunderlandu Roy Keane pokračuje v nakupování a v krátké době získal již pátou a letní posilu. Nejnovější tváří v kabině Black Cats je El-Hadji Diouf, který přichází z Boltonu...

Diouf po letošní sezoně opustí Bolton

El Hadji Diouf dá po letošní sezoně sbohem Boltonu Wanderers. Anglický klub v tuto chvíli bojuje o přežití v Premier League, závěr sezony však rozhodnutí senegalského fotbalisty již nezmění...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele