Diouf si není jistý pozicí, chce si promluvit s manažerem

05.01.2009, 17:57
Aktuality
El Hadji Diouf v létě posílil Sunderland a není vyloučeno, že po šesti měsících znovu změní zaměstnavatele. Senegalský reprezentant si není příliš jistý svou pozicí v týmu a v nejbližší době se chystá promluvit si o budoucnosti s manažerem Rickym Sbragiou...

"Potřebuji si s Rickym promluvit a zjistit, jaké se mnou má plány. Nevím, jak moc důležitý pro něho jsem. Jenom čekám na to, co se stane. Už jsme spolu mluvili, ale stojím o delší rozhovor," prohlásil Diouf.

Bývalý hráč Liverpoolu do Sunderlandu přišel před letošní sezonou z Boltonu a právě prti svému bývalému zaměstnavateli o víkendu nastoupil v rámci třetího kola FA Cupu. Diouf odehrál celý zápas, Černé kočky navíc vyhrály 2:1.

"Měl jsem radost, že jsem si zahrál proti svému bývalému klubu a samozřejmě mě potěšilo i vítězství. Ale musím vědět, co si Ricky ode mě představuje. Znám ho dobře, protože jsme spolu pracovali v Boltonu, mohu mu tak přesně říct, co chci. Snad to cítí stejně a řekne mi, zda o mě stojí či nikoliv. Nevím, co se stane. Přestupu do Sunderlandu nelituji, stále zde chci uspět. Pokud ale nebudu hrát, raději odejdu," řekl dále Diouf.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupil, zpravidla v lize nic. Pak se vrátil Jones a ten je s Cissém přesný jako švýcarské hodinky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je vidět, že si rozumí. Teď napíšu něco, co bych byl nerad, kdyby někdo bral moc vážně. Je to dvojka dvou fakt hrubých negrů a ty jejich oslavy gólů (myslím viz. proti Hullu)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, mají to domluvené, když jeden z nich dá gól...

Reagovat
smazaný uživatel

V EPL sa mu nedarí, mohol by skúsiť Francúzsko...

Reagovat
milan78

jednoznačně blackburn

Reagovat
homeles8

to je divny tak malo kometaru tady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele