Diouf obdivuje Kaddáfího

20.04.2011, 11:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
didosh

To je kus vola(a vždycky byl)

Reagovat
Xaver

Pomýlenec ... podobný případ, jako když Maradona obdivuje Castra ... taky by potřeboval hadr na hlavu nebo nakopat zadek.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle čeho sis ty na ně vytvořil názor? Znáš vůbec okolnosti nebo papouškuješ to, co se řekne v médiích?

Reagovat
Xaver

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho sis vytvořil názor na Castra a Kaddafího? Proč by jejich stoupenci měli nakopáni do zadku?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě z televize, kde je ta nejpravdivější pravda pravdoucí !

Reagovat
Shevchenko

Jde to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si asi rodilý Alžířan (či Kubánec) a tudíž z nejkompetentnějších k tomu, aby si kritizoval názor velké části světové populace (at už špatný, či dobrý). Nechápej mě špatně, nereaguju na tvoje postoje vůči totalitářským, militantně vyhraněným vůdcům, ale na tvoji kritiku osvojování si informací...z čeho jako čerpáš informace ty, že je máš o tolik lepší než on? Sedíš 10 hodin denně u internetu co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nespokojím se s ČT24 a Novou. Stačí si zjistit pár informací zcela nezávisle. Něco o Africké unii, HDP a HDI Libye, sociálních jistotách Libye, stačí si přečíst něco o tom, jak se třicet let bratříčkovala s Kadáfím Francie a EU. Pak si stačí přečíst něco o zásobách libyjské ropy a jistých zájmech nadnárodních spolešností o ně, proti tomu postavit národní politiku Kadáfího a pokud nejsi ignorant poznáš, že věc není tak jednostranná jak se prezentuje v našich mainstream médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakého zdroje čerpáš ty sociální jistoty? Prosím o odkaz. OSN udělala správnou věc, že schválila tu rezoluci. Ropná konspirace u Lybie není ani trochu na místě (U Iráku taky nebyla, i když tam se dala pochopit).

Reagovat
smazaný uživatel

*samozřejmě Libye

Reagovat
smazaný uživatel

http://liberatormagazine.com/community/showthread.php?tid=1159 Musím na přednášku, tak nemám už čas argumentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě slova - Rentiérský efekt. Pokud máš ohromné zisky z ropy, není vůbec složité zavést bezplatné zdravotnictví nebo zrušit daně. Za to ale požaduješ, aby tvé obyvatelstvo drželo ústa a neúčastnilo se rozhodování na moci. Pokud se objeví podobná vlna po svobodě jako se děje ve státech MENA, mají státy ohromný problém. Jestli ne to Kaddafi reaguje bombardováním vlastních lidí na náměstích, tak si strč celé sociální jistoty za klobouk, ale nezaslouží si nic jiného než kulku do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že to problém není. Kdyby ropu vlastnily nadnárodní společnosti tak by Libyjčané z bohatství své země viděli leda zdaněný zisk.. Občané se bouří proti čemu? Je to beztak výmysl médií.

A že bombarduje své obyvatelstvo? Bombarduje povstalce.. Což je stejné jako když NATO bombarduje armádu Libye.. Obojí je špatné a obojí nic nevyřeší. Kadáfí se nevzdá a uchrání svou zemi od mocipánů ze západu.

A že v Iráku nehrála prim ropa? No prim asi ne. Irák byl totiž perfektní pro zbrojařské firmy. Taktéž pro stavební. které tam vše zrekonstrolují. Zajímalo by mě, jestli budou irácké či cizácké.

Reagovat
smazaný uživatel

"Občané se bouří proti čemu? Je to beztak výmysl médií. "

To snad nemyslíš vážně Je to jednoznačné a zřetelné volání lidí po svobodě, které začlo kolem 20. prosince v Tunisku a šířilo se dál. Na ulicích demonstrovali normálni lidi, občané Libye kteří už nechtěli držet hubu a přikyvovat tomu autoritářskému zmetkovi. Kaddafi roztočil kolotoč bezprizorního násilí, které není v žádném případě obhajitelné.

Tvůj poslední odstavec ani nekomentuju, typický příklad trapných konspirací a debilně jednoduchých závěrů. Až si zjistíš něco o zahraničně politických ambicích USA za Bushovi administrativy, především ve vztahu k Iránu, můžeme se spolu bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky naivní člověk. Trapné osy zla Bushovy administrativy sem nepleť a spíš mi řekni proč vznikla válka v Iráku a jaký máš pohled na média, která šířila poplašné zprávy o zbraních hrom. ničení?

A bouře vypuklé v Tunisku a Egyptě jsou spíš z důvodu vysokých cen potravin.. A rozhodně neporovnávej Mubaraka s Kadáfím. Je to neporovnatelné. Kadáfí zvedl během 40 let Libyi z druhé nejchudší na světě na nejbohatší v Africe..

Zajímalo by mě,co si myslíš o Hugo Chavézovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Catra obdivuje aj veľa inteligentných ľudí

Reagovat
buba

Byl jsi někdy na Kubě? Kdyby jo, tak bys věděl, že drtivá většina obyvatel má Fidela za boha a jeho vláda (teď spíš Raulova) jim naprosto vyhovuje, protože pokud nechtějí, tak se můžou celý den povalovat doma a jen si pak s lístkem dojít do obchodu pro svůj denní příděl jídla. Castrovci jsou tam tak dlouho, že většina lidí nepoznala nic jiného a tohle jim vyhovuje. Takže proč odsuzovat Maradonu, který obdivuje někoho, koho uctívá dalších 10 milionů obyvatel jeho země?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to se říká, ale tak úplně to není.. Naši byli na Kubě asi tři týdny, celou jí projeli a bydleli u obyčejných lidí.. Mají toho procestováno dost a říkali, že nespokojenost(alespoň u lidí, u kterých bydleli, ale za to u všech) je obrovská.. Zažili tam spousty situací, které tu nebudu samozřejmě rozepisovat, ale fakt je to děs...

Reagovat
buba

Já tam byl vloni a neměl jsem pocit, že by ti lidé nějak trpěli. Jasně, nemohli si vyskakovat, ale to bylo spíš tím, že jsou tam neskutečně líní. Nikomu se tam nechce makat, takže jsou za socialismus rádi. Ale je fakt, že jsem neprojel celou Kubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice uplně mimo ale zase na druhou stranu říká co si myslí i když za to moc populární nebude a nebo chce hrát za Juve

Reagovat
minoLFC

Kaddafiho obdivovať je blbosť, rovnako ako tých, čo proti nemu teraz bojuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Syn Kaddafiho sa vola Sajfa?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupáček

Reagovat
Ligter

Blb. Ale doufám, že se tu nestrhne vulgopolitická diskuze.

Reagovat
Biozdenda

Asi ho nezna z pohledu jeho podrizeneho..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Krásný vzor!

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale idiot obdivovat kaddáfího fakt se asi zbláznil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele