Další články

Rekordman Postecoglou a filuta Mudryk: 9. kolo Premier League v kostce

Žádný z legendárních manažerů v čele se Sirem Alexem Fergusonem a Arsènem Wengerem nedosáhl v úvodních devíti zápasech ve funkci na více bodů v Premier League než Ange Postecoglou, jehož Tottenham i nadále vede tabulku. Po vítězství 2:0 nad Fulhamem má 23 bodů. Neporazitelnost drží i Arsenal, který na Stamford Bridge smazal dvoubrankové manko a v očekávaném šlágru remizoval s Chelsea 2:2.

Watkins, "the Korean guy" a (ne)VAR: 7. kolo Premier League v kostce

Zdá se, že Ollie Watkins je zpět ve skvělé formě z loňského ročníku. Po rozhodujícím gólu do sítě Chelsea (1:0) se útočník Aston Villy obsadil do hlavní role také v bláznivém utkání s Brightonem (6:1), v němž zazářil hattrickem. Nedařilo se naopak Erlingu Haalandovi a jeho Manchesteru City, který kousal první porážku v sezoně, konkrétně 1:2 ve Wolverhamptonu. Šlágr mezi Tottenhamem a Liverpoolem (2:1) s sebou i nadále nese pachuť kontroverze.

De Zerbiho symfonie v Divadle snů: 5. kolo Premier League v kostce

Po famózním výkonu proti Newcastlu (3:0) udělal trenér Brightonu Roberto De Zerbi před šlágrem na Old Trafford šest změn v základní sestavě. Výsledek? Loupež v posvátném chrámu Manchesteru United prostřednictvím vítězství 3:1. Seagulls i v letošní sezoně létají na křídlech euforie a na čtvrteční historickou premiéru v evropských pohárech se naladili s lehkostí sobě vlastní.

Úprk Arsenalu a smolař Faes: 18. kolo Premier League v kostce

Kolotoč zápasů Premier League nabral po mistrovství světa obrátek. Po tradičně nejsledovanějším Boxing Day se ve famózní formě opět ukázal Arsenal, který čtyřmi brankami zmrazil Amex Stadium v Brightonu. Jeho hlavní pronásledovatelé z Manchesteru naopak nečekaně ztratili doma s Evertonem, což Gunners zajistilo sedmibodový náskok v čele soutěže. Drama sledovali fanoušci na Anfieldu, kde si obránce Leicesteru Wout Faes vstřelil dva vlastní góly.

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

X faktor Toney a válec ze Stamford Bridge: 5. kolo Premier League v kostce

O čem se po 5. kole na Ostrovech nejvíce píše? O dominantním výkonu Chelsea v očekávaném šlágru i ukázce enormního potenciálu nejlepšího střelce EFL Championship v loňské sezoně. A nutno podotknout, že naprosto oprávněně.

Aston Villa má další posilu, získala talentovaného Luize

Douglas Luiz bude svoji kariéru nadále rozvíjet v Aston Ville. Nováček Premier League je jedním z nejaktivnějších na přestupovém trhu a Manchesteru City za talentovaného záložníka poslal necelých 17 milionů eur...

Man City prohlubuje vztahy s Gironou, poslal jí už čtyři mladíky

Katalánská Girona si letos vykopala postup do nejvyšší španělské soutěže a v návaznosti na své povýšení se těší také z posílené spolupráce s anglickým Manchesterem City, s nímž částečně sdílí majitele a který trénuje slavný rodák z autonomního španělského regionu Pep Guardiola...

Manchester City získal nadějného Douglase Luize

Douglas Luiz se může těšit na Premier League. Nadějného záložníka Vasco da Gama přivedl Manchester City, jenž si mládežnického reprezentanta Brazílie uvázal do roku 2022...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele